Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla dün işte ıslattı su gibi iç çamaşırımı ama bende hatırlayamadım geçen ayları.. bacaklarım ağrıyor.. geliyorr yau..
Ah canım yaa deme öleee:( benim çamaşırımı çok ıslatmıyor ama akıntım var yine regl başlangıcında 1 2 gün önceden olurmuş smdi baktım benmde reglim 13 aralık zaten bu ay da çöp desene

var mıydı elinde erken gebelik varsa yap hadi şurda kaç gün kaldı negatif çıkarsa da üzülmezsin önümüzdeki yum..günlerinee merhabaaa dersin.. en azından stresin gider..
Var elinde erken gebelik yaa of çok mutsuzum ben şuan yaa neden önlere neden içimde hamile değilim hissi var oysa Benim hislerim kuvvetlidir

hayırlısı olsun kuzum ilk deneme diyorsun... ne macunu kullanıcan?
Evet ilk aydı
Biz aslında hala düşünmezken öle bi DR a gidip DR hemen denememizi sonrası ameliyat dedi bizde korunmaktan vazgeçtik işte canım
Kist var bende birde rahim T olabilirmiş

Burdan bi arkadaş bi macun önerdi araştırdım kistlere va çok iyi geliyormuş bende deneyeceğim adetle birlikte bakalım Nası etki yaratacak diye

Evet ilk aydı
Biz aslında hala düşünmezken öle bi DR a gidip DR hemen denememizi sonrası ameliyat dedi bizde korunmaktan vazgeçtik işte canım
Kist var bende birde rahim T olabilirmiş

Burdan bi arkadaş bi macun önerdi araştırdım kistlere va çok iyi geliyormuş bende deneyeceğim adetle birlikte bakalım Nası etki yaratacak diye
kistlere soğan kürü diye biliyorum ama .. sen daha iyi bilirsin araştırdıysan.

senin adet günü 13 mü 14ümüydü varsa çıkar yap hadi...
benim normal testte akşam yaptığımda çıkmıştı ama bat günü...
13 15 aradı bekliyorum adeti işte kuzum yaa yumurtladıktan sonra 15 17gün geçsin dedi bi hemşire,tanıdık ya ama artık iyice sabırsızım

Back