Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sıkıldıysan yeter o zaman güzel değerlenmiş işte.. hadi hayırlısı bakalım tutar inşallah:)
Size de öyle mi oluyor bende mi problem :)) şu bir hafta offffff yani :))) heralde stresten böyle oluyor. Bildiğin görev aksi mümkün değil

Size de öyle mi oluyor bende mi problem :)) şu bir hafta offffff yani :))) heralde stresten böyle oluyor. Bildiğin görev aksi mümkün değil
valla ayda 4 diyim anla sen ama yum günlerine denk gelmiyor ... sanırım kocamın korunma yöntemi benim yum.günlerimde uzak durmak

valla ayda 4 diyim anla sen ama yum günlerine denk gelmiyor ... sanırım kocamın korunma yöntemi benim yum.günlerimde uzak durmak
Ayy güldürdün beni :)))
Sonumuz iyi olsun da bu günler unutulur elbet..
Şimdi ben nasıl beklicem onu düşünüyorum. Daha bata ohooooooo 25 Aralık

güya ben istediğim için istiyormuş, ama belli istemiyor işte
hayırlısı olsun bakalım Rabbim verirse olur
evet 25ine daha var fakat geçmiyor değil.. bak benim 3 kaldı

güya ben istediğim için istiyormuş, ama belli istemiyor işte
hayırlısı olsun bakalım Rabbim verirse olur
evet 25ine daha var fakat geçmiyor değil.. bak benim 3 kaldı
3 günde geçer mi şimdi :)
Hiç yaptın mı test ve bu ay denk getirdin mi?
Görmüşümdür mutlaka ama o kadar şey okuyorum ki unutuyorum

3 günde geçer mi şimdi :)
Hiç yaptın mı test ve bu ay denk getirdin mi?
Görmüşümdür mutlaka ama o kadar şey okuyorum ki unutuyorum
ya bu ay da denk gelemedi ama bu ay adet sonrası ağrım oldu 8.gün test yaptım ovu testi pozitifti... adetin 9 ve 11. günleri dğerlendi.. sonrakileri saymıyorum

hahahha bir an benim kocamdan mı bahsediyor dedim :):)
komikler... ama biz de komiğiz o günler çevresindeyiz bitince hadi bana eyvallah :)) ee adamlar da çekiyorlar kendilerinii.. şimdi adete yakın ya istiyor.. ben çekiliyorum, hayır aynı anda isteyemeyecek miyiz bizz dedim

Benimde bat 27 Aralık dun aksam bu sabah testte koyu çizgi vardi 2 tane dun aksam degerlendirdik insallah sonucu güzel olur

Benimde bat 27 Aralık dun aksam bu sabah testte koyu çizgi vardi 2 tane dun aksam degerlendirdik insallah sonucu güzel olur
Evet umarım. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın çünkü gerçekten zor bi süreç :) takip et vs kafa olarak bayaa yorucu. Sonu güzel olsun hepimiz için

Denk gelmiştir heralde sonuçta pozitif ve sonrasında olmuş.
onu da yumurtlamadan saymak mı lazım o vakit.. bilemedim ki.. çok karışık bu işler valla.. varsa nasıl oluyor... vsvs
tutar mı dersin? tam bilenler bi aydınlatsanız:)
her zaman yumurta varsa neden şansımız yum.günlerinde bile %25:)) yoksa ben yanlış mı biliyorum

Valla bende ilk bu ay denedin ovülasyonu canım artık bu ay tutmazsa artık bidahaki ay yine bakarız bakalım ne zaman yumurtlama olck ne kaç gün sonra adet gelck bende tecrübeli değilim yani tabi inşallah bidaha denemek zorunda kalmayız ovülasyonu falan

selam kızlar bu testleri nerden temin ettiniz ve ücretleri ne kadar acaba

Güzel değerlendirmişsin canım maşallah inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…