- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.841
Size de öyle mi oluyor bende mi problem :)) şu bir hafta offffff yani :))) heralde stresten böyle oluyor. Bildiğin görev aksi mümkün değilsıkıldıysan yeter o zaman güzel değerlenmiş işte.. hadi hayırlısı bakalım tutar inşallah:)
valla ayda 4 diyim anla sen ama yum günlerine denk gelmiyor ... sanırım kocamın korunma yöntemi benim yum.günlerimde uzak durmakSize de öyle mi oluyor bende mi problem :)) şu bir hafta offffff yani :))) heralde stresten böyle oluyor. Bildiğin görev aksi mümkün değil
Ayy güldürdün beni :)))valla ayda 4 diyim anla sen ama yum günlerine denk gelmiyor ... sanırım kocamın korunma yöntemi benim yum.günlerimde uzak durmak
güya ben istediğim için istiyormuş, ama belli istemiyor işteAyy güldürdün beni :)))
Sonumuz iyi olsun da bu günler unutulur elbet..
Şimdi ben nasıl beklicem onu düşünüyorum. Daha bata ohooooooo 25 Aralık
3 günde geçer mi şimdi :)güya ben istediğim için istiyormuş, ama belli istemiyor işte
hayırlısı olsun bakalım Rabbim verirse olur
evet 25ine daha var fakat geçmiyor değil.. bak benim 3 kaldı
hahahha bir an benim kocamdan mı bahsediyor dedim :):)valla ayda 4 diyim anla sen ama yum günlerine denk gelmiyor ... sanırım kocamın korunma yöntemi benim yum.günlerimde uzak durmak
hahahha bir an benim kocamdan mı bahsediyor dedim :):)
ya bu ay da denk gelemedi ama bu ay adet sonrası ağrım oldu 8.gün test yaptım ovu testi pozitifti... adetin 9 ve 11. günleri dğerlendi.. sonrakileri saymıyorum3 günde geçer mi şimdi :)
Hiç yaptın mı test ve bu ay denk getirdin mi?
Görmüşümdür mutlaka ama o kadar şey okuyorum ki unutuyorum
komikler... ama biz de komiğiz o günler çevresindeyiz bitince hadi bana eyvallah :)) ee adamlar da çekiyorlar kendilerinii.. şimdi adete yakın ya istiyor.. ben çekiliyorum, hayır aynı anda isteyemeyecek miyiz bizz dedimhahahha bir an benim kocamdan mı bahsediyor dedim :):)
Denk gelmiştir heralde sonuçta pozitif ve sonrasında olmuş.ya bu ay da denk gelemedi ama bu ay adet sonrası ağrım oldu 8.gün test yaptım ovu testi pozitifti... adetin 9 ve 11. günleri dğerlendi.. sonrakileri saymıyorum
Benimde bat 27 Aralık dun aksam bu sabah testte koyu çizgi vardi 2 tane dun aksam degerlendirdik insallah sonucu güzel olurAyy güldürdün beni :)))
Sonumuz iyi olsun da bu günler unutulur elbet..
Şimdi ben nasıl beklicem onu düşünüyorum. Daha bata ohooooooo 25 Aralık
Evet umarım. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın çünkü gerçekten zor bi süreç :) takip et vs kafa olarak bayaa yorucu. Sonu güzel olsun hepimiz içinBenimde bat 27 Aralık dun aksam bu sabah testte koyu çizgi vardi 2 tane dun aksam degerlendirdik insallah sonucu güzel olur
onu da yumurtlamadan saymak mı lazım o vakit.. bilemedim ki.. çok karışık bu işler valla.. varsa nasıl oluyor... vsvsDenk gelmiştir heralde sonuçta pozitif ve sonrasında olmuş.
Valla bende ilk bu ay denedin ovülasyonu canım artık bu ay tutmazsa artık bidahaki ay yine bakarız bakalım ne zaman yumurtlama olck ne kaç gün sonra adet gelck bende tecrübeli değilim yani tabi inşallah bidaha denemek zorunda kalmayız ovülasyonu falanAnladım canım ben pek anlamıyorum o yumurtlama işlerini ovulasyınn testi de kullandım 18.gun olmuş düşünüyorum ama emin değilim ayrıca şimdiye kadar hep 10 u veya 12 si oldum ilk defa mı 18 de yumurtladım da şimdi bu adet tarihimi değiştirecek onu merak ediyorum bende
Benimde agrım varrrrryemekteyken bir ağrı saplandı alt tarafa noluyor dedimm.. geliyor heralde reglim.. ya da belirti olabilir mi
Güzel değerlendirmişsin canım maşallah inşallah tutarKızlar benim 24 saat içinde oldu bitti herşey.
Dün 3 tane havuç yedim çatlasın hemen diye ondan mı acaba :)) sün geceyi ve bu sabahı değerlendirdik. Bundan sonrası beklemece dimi? Bu akşam çalışmaya gerek var mı ya sıkıldım bu işten
gelecekmi dersin regl?Benimde agrım varrrrr
Akıntımda var senin var mı adet dönemi oluyormuydu vallahi unuttum gecen ayları yaagelecekmi dersin regl?
valla dün işte ıslattı su gibi iç çamaşırımı ama bende hatırlayamadım geçen ayları.. bacaklarım ağrıyor.. geliyorr yau..Akıntımda var senin var mı adet dönemi oluyormuydu vallahi unuttum gecen ayları yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?