- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.921
Esinle mi baktiniz. Ya daha var zaman ac oku bi kullanma talimatini hadi..Işık tutupta baktık gölge bile yok
Yok kuzum yanlış yazdım ben baktım tekim evde ay yok ya kutuyu attım sinirlerim bozuldu valla artık napcagımı bilmiyorum yeni doktora gidicem herlde yaa yeni denemeye başladık die bu doktor hiç ilgilenmedi gibi gelyrEsinle mi baktiniz. Ya daha var zaman ac oku bi kullanma talimatini hadi..
hakkında hayırlısı bakalım..Yok kuzum yanlış yazdım ben baktım tekim evde ay yok ya kutuyu attım sinirlerim bozuldu valla artık napcagımı bilmiyorum yeni doktora gidicem herlde yaa yeni denemeye başladık die bu doktor hiç ilgilenmedi gibi gelyr
YaaaaaYok kuzum yanlış yazdım ben baktım tekim evde ay yok ya kutuyu attım sinirlerim bozuldu valla artık napcagımı bilmiyorum yeni doktora gidicem herlde yaa yeni denemeye başladık die bu doktor hiç ilgilenmedi gibi gelyr
Evet 6 7 ay deneyin dedi bana yaa keşke yeni başladık demeseydim belki ilgilenirdi diyorum kendi kendimeYaaaaa
Umutluydum senden kuzum ya
Demek zamanı var
Al benden de o kadar milleti hep çağırıyor su gün yumurtan su kadar çatlar vs
Bana asla söylemedi öle şeyler hatta benden hiç umutlu bile değil bende sinir oluyorum diyorum ki adet olunca
Adetim bitsin bi hafta sonra gideyim tam yumurtlama döneminde baksın bi o zaman söyler mi acaba su kadar bu kadar su zaman çatlar diye
Yine farklı bi DR a da gidip görüş alabilirsin ki ben ole yapıyorum bu ay sa öle yapacağım canımEvet 6 7 ay deneyin dedi bana yaa keşke yeni başladık demeseydim belki ilgilenirdi diyorum kendi kendime
Gidicem ya bu sefer sence ne demeliyimYine farklı bi DR a da gidip görüş alabilirsin ki ben ole yapıyorum bu ay sa öle yapacağım canım
Cnm inşallah erkendir daha test içinGidicem ya bu sefer sence ne demeliyim
Canım adetimi 13 15 aralık arası bekliyorum yumurtlama zamanım da 29 30 kasım olsa çıkardı die düşünyrum testte gölge bile çıkmadıCnm inşallah erkendir daha test için
Canım benim aslında birşey demene gerek yok her doktor bu şekilde davranmıyor. Ben ilk gittiğimde gebelik düşünüyorum bir sorun var mı bastırmak istiyorum dedim kontrol etti Smear yaptı sorun yok dedi ve yumurta takibine başladık 3 denemeden sonra aşılamaya geçelim istersen dedi biz 1 2 ay bekledik ve başka doktora gittik hemen asilama dediler diye o doktorda tahlilleri baktı ve geçmişimizi de anlattığımız için asilama dedi 2 asilama oldum kısmet olmadı o ayrı:) şimdi tüp bebek dediler biz yine bekleyip denemek istedik bu ay ovulasyonu denedim bakalım bu şubata kadar bu şekilde denemeyi düşünüyoruz şubattan sonra sanırım tüp bebeğe geçeriz. Tabi bu surecte moral motivasyonu anlatmama gerek yok.Biraz uzun anlattım ama moralini bozma bak neler var.2 yıl oldu hala uğraşıyoruzGidicem ya bu sefer sence ne demeliyim
Kesinlikle çok saygım var uzun süre bekleyenlere asla aksi bisey söyleyemem karşı da gelmem ama doktor benden 4 yıllık evli olmama rağmen bi smear testi bile istemedi bi miyositol positive verdi gönderdi 6 7 ay dene olmazsa gel dediCanım benim aslında birşey demene gerek yok her doktor bu şekilde davranmıyor. Ben ilk gittiğimde gebelik düşünüyorum bir sorun var mı bastırmak istiyorum dedim kontrol etti Smear yaptı sorun yok dedi ve yumurta takibine başladık 3 denemeden sonra aşılamaya geçelim istersen dedi biz 1 2 ay bekledik ve başka doktora gittik hemen asilama dediler diye o doktorda tahlilleri baktı ve geçmişimizi de anlattığımız için asilama dedi 2 asilama oldum kısmet olmadı o ayrı:) şimdi tüp bebek dediler biz yine bekleyip denemek istedik bu ay ovulasyonu denedim bakalım bu şubata kadar bu şekilde denemeyi düşünüyoruz şubattan sonra sanırım tüp bebeğe geçeriz. Tabi bu surecte moral motivasyonu anlatmama gerek yok.Biraz uzun anlattım ama moralini bozma bak neler var.2 yıl oldu hala uğraşıyoruz
Yumurtlama zamanımız aynı.Canım adetimi 13 15 aralık arası bekliyorum yumurtlama zamanım da 29 30 kasım olsa çıkardı die düşünyrum testte gölge bile çıkmadı
Ben 13.gün bugün ve erken gebelik yaptım canım olsa çıkardı benim dmiYumurtlama zamanımız aynı.
Ben 10. Gün yapmıştım test ve kocaman tek çizgi gördüm.
Ama halen daha adet olmadım.
Ama test yapmayı daha düşünmüyorum. Adet olursam onu bekliycem. Hafta sonuna kadar yapmam. Zaten testim yok.
Eğer adet olmazsam cumartesi belki yaparım.
Aslında catladıktan sonra sayın dio kimileri o zaman 10 11 gün oluyor benmYumurtlama zamanımız aynı.
Ben 10. Gün yapmıştım test ve kocaman tek çizgi gördüm.
Ama halen daha adet olmadım.
Ama test yapmayı daha düşünmüyorum. Adet olursam onu bekliycem. Hafta sonuna kadar yapmam. Zaten testim yok.
Eğer adet olmazsam cumartesi belki yaparım.
Cnm, 13. Gün erken gibi geldi bana.Ben 13.gün bugün ve erken gebelik yaptım canım olsa çıkardı benim dmi
Yaa inşallah erkendir canım ama bide şöyle düşünyrum bata 2 3 kaldı benim e erken gebelik testi için tam vakti değilmiCnm, 13. Gün erken gibi geldi bana.
Hem sabah idrarınla yapmadın testi.
Bende çok erken yaptım dayanamayıp 10. Gün.
Ama artık hafta sonunu bekliycem.
Sağol kzuum doğru diyorsun ya kısmet napalimBilmiyorumda çift çizgi 29 yada 30 kasım olunca, yumurta hemen çatlamıyoki, hatta döllenme olmuyo hemen. Bugün ben 11. Gün diyorum kendim için.
Adet olmadıkça umut kaybetmeyelim. Positif olalim hepimiz. Sonuçta bu da son değil şansımız. Yoksa önümüzdeki günlere bakacağız.
Senin bat ne zamandı canımCnm, 13. Gün erken gibi geldi bana.
Hem sabah idrarınla yapmadın testi.
Bende çok erken yaptım dayanamayıp 10. Gün.
Ama artık hafta sonunu bekliycem.
Cnm ben 30 günde falan adet oluyorum o da pazartesi falan heralde.Senin bat ne zamandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?