- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.821
Günaydın canım
Bende gece kaç defa uyandım acaba adet mi oldu. Diye karnım mı agrıyor diyepsikolojim biraz sarsıldı sanırım
Ama bakalım gideceğim öğleden sonda sonuç almaya yine de ihtimali en dusuk yaşıyorum olursam hemen macunuma başlayacağım bide su vitamin duydum burda infolic alsam mı acaba
Sen adeti hangi gün bekliyorsun canımm
döllenmeyi unut sat a göre işlem olur şimdilik.. sonrada ultrasonla uyumuna bakılır canım...
idrarında değişiklik var mı?
sat kaçtı senin maşallah aramızda doğum için 5 gün var görünüyor :))4hafta 3 günlük eğer varsa
Doğum 17 agustos
10 kasım canım satsat kaçtı senin maşallah aramızda doğum için 5 gün var görünüyor :))
inşallah vardır hayırlısıyla...
canım 4+3 mesela 5. haftadasın 5+3 6. haftadasın burdaki takvim öyle hesaplıyor.. ama doktorlar 5+3 diyorlar direk...Kızlar bir şey sorcam cahilliğime verin ben programa sata göre değil de normal yumurtlama tarihine göre bilgilerimi girdim şu an 4+0 gösteriyor ama 5. Hafta diyor şimdi eğer varsa ben hamileliğin 5. Haftasında mı oluyorum yoksa 4 mü bu haftaları nasıl anlıyorsunuz. Kalp atışı 6. Haftada duyuluyormuş ya 6+0 dan sonra mı oluyor mesela yoksa5+0 dan sonrası mı hiç anlamadım bu hesaplamayı :)
Tamam canım mutlaka yazacağım ama dediğim gibi ben yok satıyorum hatta unutuyorum gideceğimi saate bakınca falan aklıma geliyorValla 13 15 aralık arası bekliyorum adetimi canım bende bu ay vitamin kullandım miyositol positive ismi ama bilmiyorum kuzm aslında bende değiştirmek istyrum hadi hayırlı haberlerle dön kuzm sonucunu açıklayınca etiketle beni çok mesaj geliyor arada mesajın kaynamasın
Sata goree 5 gun oynuyor zaten:)10 kasım canım sat
Senin adet 10 değişimiydi ileri nasıl atıyor o kadar çatlama gününden mi baz alıyorsun canımTamam canım mutlaka yazacağım ama dediğim gibi ben yok satıyorum hatta unutuyorum gideceğimi saate bakınca falan aklıma geliyor
Bende folicus plus içiyordum sonra inanmadığım için bıraktım bilmiyorum etkili miydi ama DR gidince mutlaka soracağım o ilaçlardan birini
Bana mı sordun canımSenin adet 10 değişimiydi ileri nasıl atıyor o kadar çatlama gününden mi baz alıyorsun canım
Evet canım yani senin geçen ay 10 u muydu batBana mı sordun canım
Her zaman gebelik hesaplama yapılırken son adet tarihine bakiliyor. Ve o tarihten hesaplaniyor. Kanda 5 ve üstü ise değer gebelik var deniyor. 2 günde bir yapılan kanda gebelik testinden de sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor. Mesela bugün test yaptirdin bhcg 30 çıktı, iki gün sonra 60 ondan da 2 gün sonra 120 gibi ikiye katlamasi gerekiyor. benim katlanmamisti kimyasal gebelik dendi.Kızlar bir şey sorcam cahilliğime verin ben programa sata göre değil de normal yumurtlama tarihine göre bilgilerimi girdim şu an 4+0 gösteriyor ama 5. Hafta diyor şimdi eğer varsa ben hamileliğin 5. Haftasında mı oluyorum yoksa 4 mü bu haftaları nasıl anlıyorsunuz. Kalp atışı 6. Haftada duyuluyormuş ya 6+0 dan sonra mı oluyor mesela yoksa5+0 dan sonrası mı hiç anlamadım bu hesaplamayı :)
Evet canım 10 kasımda adet gördüm en sonEvet canım yani senin geçen ay 10 u muydu bat
Normalde iki gün geri gitmiyor mu senin yani bu ay 8i veya en geç yine 10 u olman gerekmezmi neden 14 ü falan bekliyorsun demek istiyorumEvet canım 10 kasımda adet gördüm en son
Her zaman gebelik hesaplama yapılırken son adet tarihine bakiliyor. Ve o tarihten hesaplaniyor. Kanda 5 ve üstü ise değer gebelik var deniyor. 2 günde bir yapılan kanda gebelik testinden de sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor. Mesela bugün test yaptirdin bhcg 30 çıktı, iki gün sonra 60 ondan da 2 gün sonra 120 gibi ikiye katlamasi gerekiyor. benim katlanmamisti kimyasal gebelik dendi.
Normalde iki gün geri gitmiyor mu senin yani bu ay 8i veya en geç yine 10 u olman gerekmezmi neden 14 ü falan bekliyorsun demek istiyorum
Yumurtlaman 19 . Gün olduğu için üzerine 14 mü sayıp hesaplasın adet tarihini
Evet canım yumurtlamadan sonra 14 sayıyorum 13 aralığa geliyor bu ayda geç yumurtladığım için bu arada ha geldi ha gelcek gibi adetim yaa karın agrım oluyorNormalde iki gün geri gitmiyor mu senin yani bu ay 8i veya en geç yine 10 u olman gerekmezmi neden 14 ü falan bekliyorsun demek istiyorum
Yumurtlaman 19 . Gün olduğu için üzerine 14 mü sayıp hesaplasın adet tarihini
Anladım canım ben pek anlamıyorum o yumurtlama işlerini ovulasyınn testi de kullandım 18.gun olmuş düşünüyorum ama emin değilim ayrıca şimdiye kadar hep 10 u veya 12 si oldum ilk defa mı 18 de yumurtladım da şimdi bu adet tarihimi değiştirecek onu merak ediyorum bendeEvet canım yumurtlamadan sonra 14 sayıyorum 13 aralığa geliyor bu ayda geç yumurtladığım için bu arada ha geldi ha gelcek gibi adetim yaa karın agrım oluyor
yemekteyken bir ağrı saplandı alt tarafa noluyor dedimm.. geliyor heralde reglim.. ya da belirti olabilir miEvet canım yumurtlamadan sonra 14 sayıyorum 13 aralığa geliyor bu ayda geç yumurtladığım için bu arada ha geldi ha gelcek gibi adetim yaa karın agrım oluyor
sıkıldıysan yeter o zaman güzel değerlenmiş işte.. hadi hayırlısı bakalım tutar inşallah:)Kızlar benim 24 saat içinde oldu bitti herşey.
Dün 3 tane havuç yedim çatlasın hemen diye ondan mı acaba :)) sün geceyi ve bu sabahı değerlendirdik. Bundan sonrası beklemece dimi? Bu akşam çalışmaya gerek var mı ya sıkıldım bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?