• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20181209_194450.jpg 20181208_125916.jpg Bugun yapmadim sivi tuketmistim 2de 4u bekliyorum yapmak için

16.gun oldu canim baska olmadi tutarmi canim ya

Canim bu arada hayirli olsun saglikla alirsin insallah bebisini kucagina duanda eksik etme insallah
İnşallah canım teşekkür ederim:) dua ederim tabiki. Bu arada ben de ilk ovulasyon denememde tam koyuluğu yakalayamamıştım doktora gittiğimde yumurtladığım çıkmıştı ortaya yani. Başka konuya atmıştım hatta yumurtan çatlamamış filan demişlerdi resmen psikolojim bozulmuştu. Gidip progesterona baktırmıştım. Çok stres olmuştum. Doktor bir sorun yok demişti. Yani çatlamış da olabilir o kadar silik değil bence. Bak ben ondan hemen sonra hamile kaldım. Yine öyle kopkoyu da değildi testim. Kafan karışmasın moralini de bozma. Gidip hormon testlerini de yaptır bu arada kafanın rahat olması açısından:)

Merhaba ovulasyon testi pko da işe yarıyor mu acaba bilgisi olan varsa sevinirim
Bende pko. Ama işe yarıyor.
LH hormonu yüksek olur o yüzden yanıltır diyorlar ama bunu ancak yaparak farkedebilirsin. Mesela benim bugün pik kopkoyu. Demek ki durum iyi ama tabi çatlar çatlamaz onu bilemiyorum.

Yerleşme olabilir tabi ki.
Hadi bakalım :)))
2 gün sonra test yap. Yerleşmeden sonra HCG salgılanmaya başlıyor çünkü.
Yada yarın kan ver.
En güzeli adet gününü beklemek tabi ama ben bekleyemem mesela :)))
ben becereceğim sanırım elimde de 2 tane test var bekleyeceğğiiimmm :))
Kara_gozlum Kara_gozlum evet yerleşme olabilir adet için erken yanii.. başka bir sağlık problemin yoksa? ne bilim enfeksiyon vs.

Bir pkolu olarak 35 yaşındayım :)
Hiç bu kadar düzenli olduğunu hayal edemezdim. Bugün hesaplayıcılara göre yumurtlayacağım gün 11Aralık. Az önce testi tekrar ettim şu an T daha koyu C den :)
Tam gününde yumurtlama.
Bundan sonrası da biraz şans bakalım.
Fena heyecan bastı :nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 22
Back