- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.541
Her bünyeye göre farklıdır canım ama ya herkesin 3 gün yasamıyotdur bence off napalim geri dönüş olmadığına göre elimizden bisey gelmezArkadaşta dedi, sperm uzun yaşıyor. Merak etme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her bünyeye göre farklıdır canım ama ya herkesin 3 gün yasamıyotdur bence off napalim geri dönüş olmadığına göre elimizden bisey gelmezArkadaşta dedi, sperm uzun yaşıyor. Merak etme.
Yarin sabah ya da sali sabahi diye dusunuyorumben şimdi ne zaman test yapmalıyım
Salı yapayım o zaman bende çarşamba yaparım diyordum canım ama inan ümidim kalmadı yaa kesin 2 kasımda silikleşti benim ve değerlendiremdkYarin sabah ya da sali sabahi diye dusunuyorum
Kaşık agrım ve akıntım var adete yoruyorumSende var mı peki adet hissi?
Kaç gün geçti ovunun üstünden?
Kaşık agrım ve akıntım var adete yoruyorumSende var mı peki adet hissi?
Kaç gün geçti ovunun üstünden?
İnşallah iyiye yoralım.Kaşık agrım ve akıntım var adete yoruyorum
Geçen ay adet 10 du
Yumurta çatlama bence 29 u oldu
Yarına adet bekliyorum ben canım çünkü benim tarihim pek şaşmıyor
İndirdim bende ama bende LH düşük diyor :)Evet kuzum femometer ismi testlerinizin fotosunu cekiyorsunuz
Ne zaman adet gördün canımİndirdim bende ama bende LH düşük diyor :)
Ben yükseliyor diye sevinirken..
Bakalım yarın ve 11 kasımda ne olacak offff
26 KasımNe zaman adet gördün canım
Daha çok yeni canım ben 10 kasımda adet gördüm ve çift çizgiyi 28 kasımda gördüm26 Kasım
Bat 25Aralık
29gün döngü
Aynıyız biz seninle canım ya :) normal günlerde ne zaman adetin seninDaha çok yeni canım ben 10 kasımda adet gördüm ve çift çizgiyi 28 kasımda gördüm
arada 19 gün var biraz sabır işi ben 18.gün yok yumurtlamıcam ben demiştim ama 19.gün cift.cizgiyi görünce mutlu olmstm
Canım.benmde düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra şaştı hele ekim ayı felaketti 37.gün geldi adetim hamileyim sandım valla ama hayal kırıklığı tabi sen naptın bu ay değerlendirdirebldinmi iyiAynıyız biz seninle canım ya :) normal günlerde ne zaman adetin senin
Benim pek şaşmıyor 10 veya 12 olur her ayın sabit :)
Değerlendirdiğimi düşünüyorum ama benim çok kistim var DR pek olumlu konuşmadı nasip diyorum ilk ay denemem benim bakalım ne olacak 3 gün adet olmazsam test yapacağım artık bendeCanım.benmde düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra şaştı hele ekim ayı felaketti 37.gün geldi adetim hamileyim sandım valla ama hayal kırıklığı tabi sen naptın bu ay değerlendirdirebldinmi iyi
Dediğin gibi stres çok etkiliyor valla keşke sürpriz falan olsa hiç böle beklemeye girmeseydik diyordumCanım.benmde düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra şaştı hele ekim ayı felaketti 37.gün geldi adetim hamileyim sandım valla ama hayal kırıklığı tabi sen naptın bu ay değerlendirdirebldinmi iyi
Keşke canım. Yaa of kısmet artık beklemekten başka çaremiz yokDediğin gibi stres çok etkiliyor valla keşke sürpriz falan olsa hiç böle beklemeye girmeseydik diyordum![]()
Canım senin 16.gün pik olmuş 17.gün çatlamış görünüyor. Değerlendirdiniz mi?Kizlar benim yumurtlama gunlerimmi Eki Görüntüle 2213780 Eki Görüntüle 2213781 gecmis