• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaşık agrım ve akıntım var adete yoruyorum
Geçen ay adet 10 du
Yumurta çatlama bence 29 u oldu
Yarına adet bekliyorum ben canım çünkü benim tarihim pek şaşmıyor
İnşallah iyiye yoralım.
Gerçekten, hamileyken aynen adet sancısı hissetmiştim, kasık ağrısı falan. Başka belirti hissetmemiştim.
Yalnız işte, benim hiç hamilelik testinle tecrübem yok maalesef.
Çünkü ben tatildeyken bu hisler olmuştu, yani muhtemelen adet günüm geçmişti ve hastanede başka bi sebepten ortaya çıkmıştı hamile olduğum.
O yüzden hiç bilmiyorum, acaba şimdi positif çıkamaması normal mi, erken mi?

Daha çok yeni canım ben 10 kasımda adet gördüm ve çift çizgiyi 28 kasımda gördüm
arada 19 gün var biraz sabır işi ben 18.gün yok yumurtlamıcam ben demiştim ama 19.gün cift.cizgiyi görünce mutlu olmstm
Aynıyız biz seninle canım ya :) normal günlerde ne zaman adetin senin
Benim pek şaşmıyor 10 veya 12 olur her ayın sabit :)

Aynıyız biz seninle canım ya :) normal günlerde ne zaman adetin senin
Benim pek şaşmıyor 10 veya 12 olur her ayın sabit :)
Canım.benmde düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra şaştı hele ekim ayı felaketti 37.gün geldi adetim hamileyim sandım valla ama hayal kırıklığı tabi sen naptın bu ay değerlendirdirebldinmi iyi

Canım.benmde düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra şaştı hele ekim ayı felaketti 37.gün geldi adetim hamileyim sandım valla ama hayal kırıklığı tabi sen naptın bu ay değerlendirdirebldinmi iyi
Değerlendirdiğimi düşünüyorum ama benim çok kistim var DR pek olumlu konuşmadı nasip diyorum ilk ay denemem benim bakalım ne olacak 3 gün adet olmazsam test yapacağım artık bende

Kizlar benim yumurtlama gunlerimmi 20181209_194450.jpg 20181208_125916.jpg gecmis

Dediğin gibi stres çok etkiliyor valla keşke sürpriz falan olsa hiç böle beklemeye girmeseydik diyordum ☹️

Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum. Ovulasyon testiyle hamile kalmış bir olarak şunu söyleyim biz ovulasyon zamanı sadece 2 kez değerlendirdik ve öyle hamile kaldım. Yazmıştım daha önce de buraya. Eylül ayında neredeyse her gün değerlendirdik olmadı. Ekim’i boş geçtik antibiyotik kullandığım için Kasım’da da ovulasyonda çift çizgiyi görünce değerlendirdik. Ertesi gün akşama doğru yine çift çizgiydi ama değerlendirmedik zaten birkaç saat sonra yoğun kasık ağrısıyla çatladı hissettim. Ertesi gün silikleşmişti çizgi. Bir ihtimal diye o gün de değerlendirdik ama yumurta 12-24 saat arası yaşıyormuş ben ilk çift çizgi olduğu günkü spermlerin tuttuğunu düşünüyorum. Yani diyeceğim şu ki stres yapmayın kızlar silikleştiği günü değerlendiremedim diye. Zaten bir önceki günden spermler duruyor içeride buluşma ihtimalleri çok yüksek. Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın:)

Back