- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.561
Bence de 16 pik sonra silinmiş yani çatlamış. 16- 17 değerlendirdiysen baya iyi.Kizlar benim yumurtlama gunlerimmi Eki Görüntüle 2213780 Eki Görüntüle 2213781 gecmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de 16 pik sonra silinmiş yani çatlamış. 16- 17 değerlendirdiysen baya iyi.Kizlar benim yumurtlama gunlerimmi Eki Görüntüle 2213780 Eki Görüntüle 2213781 gecmis
Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum. Ovulasyon testiyle hamile kalmış bir olarak şunu söyleyim biz ovulasyon zamanı sadece 2 kez değerlendirdik ve öyle hamile kaldım. Yazmıştım daha önce de buraya. Eylül ayında neredeyse her gün değerlendirdik olmadı. Ekim’i boş geçtik antibiyotik kullandığım için Kasım’da da ovulasyonda çift çizgiyi görünce değerlendirdik. Ertesi gün akşama doğru yine çift çizgiydi ama değerlendirmedik zaten birkaç saat sonra yoğun kasık ağrısıyla çatladı hissettim. Ertesi gün silikleşmişti çizgi. Bir ihtimal diye o gün de değerlendirdik ama yumurta 12-24 saat arası yaşıyormuş ben ilk çift çizgi olduğu günkü spermlerin tuttuğunu düşünüyorum. Yani diyeceğim şu ki stres yapmayın kızlar silikleştiği günü değerlendiremedim diye. Zaten bir önceki günden spermler duruyor içeride buluşma ihtimalleri çok yüksek. Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın:)
Amiiin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallahİlaç gibi bir yazı oldu bu bana canım nasıl umut oldun Allah gönlüne göre versin
:)) ay teşekkür ederim canımM MaviBoncuk01 Amin amin ne guzel soyledin canim..
duskapani o nasil soz oyle uzun oldu kusura bakmayin falan..
ne demek tecrube olarak ondesin cnm hem de bir ışik beklerken kizlar ve ben
ne guzel yazmissin hicbir arkadasimin da ayy ne yazmis diyecegini sanmiyorumm.. en basta bana umutsun 2 denemeyle![]()
Ay canim evet testleri attin ve iki deneme dedin biri iki cizgi gordugunde digeri de bir gun sonraydi sanirim:)) ay teşekkür ederim canımevet ilk sana söylemiştim 2 denemeyle olduğunu hatta ovulasyon testlerimin fotografını atmıştım:) inşallah hepiniz çabucak sağlıkla hamile kalırsınız valla çok istiyorum bunu
bu arada keçiboynuzu özü de yiyin ben her sabah 1 tahta tatlı kaşığıyla yedim 10damla da propolis içtim. Bağışıklığım güçlensin diye yiyordum ama okuduğuma göre doğurganlığı da artırıyormuş. Yumurtayı kalitelileştirmiş olabilirler:)
Valla canım eşim zaten hiçbir şey ayırmaz ne bulursa yer o yüzden özel bir şey yemedi:) o benden çok daha sağlıklı besleniyor maydonozlar pekmezler ballar kuruyemişler filan. Farklı olarak kestane balı yemişti ve halâ yiyor onu. Çocuk için değil de kendi beslenme şekli öyle eşimin. Saigarası alkolü de yok. Sigara çok etkiliyormuş sperm kalitesini. Benim kuzenimin de 8 sene sonra oldu sigrayı bıraktıktan sonra. Sonra çocuk olunca tekrar başladı tabii nasıl bir bağımlılıksa.Ay canim evet testleri attin ve iki deneme dedin biri iki cizgi gordugunde digeri de bir gun sonraydi sanirim
Gecen ay ictim keciboynuzu ozunu demir az diye oroferon hapla beraber bir ayda 2 katina cikartmis dibinde az kaldi icmedim su anda d vit iciyorum 6 damla bir de folic1 iciyorum..
Bakalim bekliyoruz artik nasipte varsa gorecegiz..
annem polen getirmis ama onu daha cok erkeklere oneriyorlarmis sanirimm. Esin neler yedi acaba?![]()
Ay bu ay benim eşim keçi boynuzu pekmezi yedi polenle birlikte ben de bol bol avokado tükettim avokadoda doğurganlığı arttırıyor die okudum şifa olsun herkese canım.yedikleri:)) ay teşekkür ederim canımevet ilk sana söylemiştim 2 denemeyle olduğunu hatta ovulasyon testlerimin fotografını atmıştım:) inşallah hepiniz çabucak sağlıkla hamile kalırsınız valla çok istiyorum bunu
bu arada keçiboynuzu özü de yiyin ben her sabah 1 tahta tatlı kaşığıyla yedim 10damla da propolis içtim. Bağışıklığım güçlensin diye yiyordum ama okuduğuma göre doğurganlığı da artırıyormuş. Yumurtayı kalitelileştirmiş olabilirler:)
Evet o kotu bir bagimlilik :/Valla canım eşim zaten hiçbir şey ayırmaz ne bulursa yer o yüzden özel bir şey yemedi:) o benden çok daha sağlıklı besleniyor maydonozlar pekmezler ballar kuruyemişler filan. Farklı olarak kestane balı yemişti ve halâ yiyor onu. Çocuk için değil de kendi beslenme şekli öyle eşimin. Saigarası alkolü de yok. Sigara çok etkiliyormuş sperm kalitesini. Benim kuzenimin de 8 sene sonra oldu sigrayı bıraktıktan sonra. Sonra çocuk olunca tekrar başladı tabii nasıl bir bağımlılıksa.
Canım Benim bi tanıdığımda eşi sigara içki içiyor kendi sigara içki eşiyor ve ilk denemede hamile kaldıValla canım eşim zaten hiçbir şey ayırmaz ne bulursa yer o yüzden özel bir şey yemedi:) o benden çok daha sağlıklı besleniyor maydonozlar pekmezler ballar kuruyemişler filan. Farklı olarak kestane balı yemişti ve halâ yiyor onu. Çocuk için değil de kendi beslenme şekli öyle eşimin. Saigarası alkolü de yok. Sigara çok etkiliyormuş sperm kalitesini. Benim kuzenimin de 8 sene sonra oldu sigrayı bıraktıktan sonra. Sonra çocuk olunca tekrar başladı tabii nasıl bir bağımlılıksa.
Ay inşallah şifa olsun canım. Çok iyi yapmışsınız en faydalı şeyleri yemişsiniz:)Ay bu ay benim eşim keçi boynuzu pekmezi yedi polenle birlikte ben de bol bol avokado tükettim avokadoda doğurganlığı arttırıyor die okudum şifa olsun herkese canım.yedikleri
Ediyorum canım etmez miyim:) ben Salı ya da Çarşamba gitmeyi düşünüyorum kesin karar vermedim daha:) 5+2 ya da 5+3’te yani. İnşallah güzel haberler duyarım doktorumdanEvet o kotu bir bagimlilik :/
Hem de cok etkiliyor hem yumurta hem sperm kalitesini..
Bakalim hayirlisi canim dua et bizim icin..
Senin kontrol ne zaman?
İnşallah güzel haberlerle canım duamdasınEdiyorum canım etmez miyim:) ben Salı ya da Çarşamba gitmeyi düşünüyorum kesin karar vermedim daha:) 5+2 ya da 5+3’te yani. İnşallah güzel haberler duyarım doktorumdan![]()
O da doğru canım belki de bir sorun varsa onu artırıyordur sigara alkol. Doğru diyosun nasip işi tabii. Kuzenime özellikle demişti doktor bırak sigarayı diye bırakamıyordu en son bırakınca oldu o sebep oldu demek ki.Canım Benim bi tanıdığımda eşi sigara içki içiyor kendi sigara içki eşiyor ve ilk denemede hamile kaldıbazen diyorum.ben sağlıklı beslenirken olmuyor eşimde çok dikkat eder sigara alkolü yok ama nasip işte kuzm
İnşallah canım çok teşekkür ederimmİnşallah güzel haberlerle canım duamdasın
Sen keseyi gormustun haftaya gel diye mi soyledi doktorun. 6+ da gitseydin?Ediyorum canım etmez miyim:) ben Salı ya da Çarşamba gitmeyi düşünüyorum kesin karar vermedim daha:) 5+2 ya da 5+3’te yani. İnşallah güzel haberler duyarım doktorumdan![]()
Canım kese olduğundan tam emin olmak için çağırdı 4+2’de gitmiştim minik bir nokta görmüştük Ağustos annelerine attığım görüntü işte. Çok küçük haftaya gel emin olalım dedi. Ben de öyle diyince duramam zaten giderim:) bu haftada görünmez aslında demişti. İlk bu hafta gitsem de olurmuş aslında ama ilk bebek olunca heyecan yaptım:)Sen keseyi gormustun haftaya gel diye mi soyledi doktorun. 6+ da gitseydin?
Anladim simdi canim evet kesinlestirin tabi keseyii.. ozel mi doktorun.. dev.hast.degil heralde.Canım kese olduğundan tam emin olmak için çağırdı 4+2’de gitmiştim minik bir nokta görmüştük Ağustos annelerine attığım görüntü işte. Çok küçük haftaya gel emin olalım dedi. Ben de öyle diyince duramam zaten giderim:) bu haftada görünmez aslında demişti. İlk bu hafta gitsem de olurmuş aslında ama ilk bebek olunca heyecan yaptım:)
Özel hastanede canım devlette sıra bulmak mümkün değil malesef:/ 1 tane iyi doktor var devlette ona da bir tahlil göstermek için 2 saat bekliyorsun.Anladim simdi canim evet kesinlestirin tabi keseyii.. ozel mi doktorun.. dev.hast.degil heralde.
Iyi memnunsan sikinti yok..Özel hastanede canım devlette sıra bulmak mümkün değil malesef:/ 1 tane iyi doktor var devlette ona da bir tahlil göstermek için 2 saat bekliyorsun.