- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.101
Bende yaptim silik bildigin...Evet canım ben öyle biliyorum ama silik çıkıp hamile olanlar veya gittikçe koyulaşıp hamile olanlarda var bakalım ne olacak yaşayıp görücez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptim silik bildigin...Evet canım ben öyle biliyorum ama silik çıkıp hamile olanlar veya gittikçe koyulaşıp hamile olanlarda var bakalım ne olacak yaşayıp görücez
Ayy yazmisim bi daha yazdim evet ovu canim.Ovulasyon testi mi?
Geçen ay kac tane test harcadım blyrmusn hiç sorma canımm bu ay bekliycem ya sokucam dışımı derslerime vericem kendmi kuzmEn mantıklısı canım dayanabilirsen:) ben biraz tez canlıyım
Ya sen ona takilma gencsinizdir daha iyi de besleniyorsaniz hic sikinti olmaz bence.Canım Benim Çok üst üste oldu ya spermler kalitesizlesti gibi gelyray kapağını bilmyrum ya
Sıkıcam dişimi mi demek istedin:)) otomatik duzeltme mi acik acaba:))Geçen ay kac tane test harcadım blyrmusn hiç sorma canımm bu ay bekliycem ya sokucam dışımı derslerime vericem kendmi kuzm
Ben 27 olcam canım eşim 30 valla sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz canım hayırlısı 19gün çift çizgi oldu 19 20 21 22 değerlendirdik 23 boş 24 25 değerlendirildi ama tam olarak çizgi bugün silklesti bugün degerlendirilmelimiYa sen ona takilma gencsinizdir daha iyi de besleniyorsaniz hic sikinti olmaz bence.
Ayyy rezillik aynen sıkıcam dişimi yazcktmSıkıcam dişimi mi demek istedin:)) otomatik duzeltme mi acik acaba:))
Canım herşeyi deniyoruz bir umut işteCanım Benim Çok üst üste oldu ya spermler kalitesizlesti gibi gelyray kapağını bilmyrum ya
Aynen öle ya iyi yapıyoruz ya kötüCanım herşeyi deniyoruz bir umut işte)
canim bence senin gunden gune koyulasoyor bence gebesin
Dün bana durrr sakın test alma diyen Canım arkadaşlarım @Canm Talham iyi ki sizi dinlemişim boş yere bir de testlere para verecektim. Bugün bir kalktım ateşler basıyor kasıklarım ağrıyor akıntım var beyaz göğüslerim şiş belim ağrıyor direkt adet belirtilerim hatta yanıma ped aldım ne olur ne olmaz diye sabah sabah sizi de andım teşekkür ettim :) gerçi ovülasyon testine göre 12si adet olmam gereken tarih ama ben erken adet olcam sanırım geç yumurtladım erken adet oluyorum
Canım yumurtlamadan kaç.gün gecmiştiDün bana durrr sakın test alma diyen Canım arkadaşlarım @Canm Talham iyi ki sizi dinlemişim boş yere bir de testlere para verecektim. Bugün bir kalktım ateşler basıyor kasıklarım ağrıyor akıntım var beyaz göğüslerim şiş belim ağrıyor direkt adet belirtilerim hatta yanıma ped aldım ne olur ne olmaz diye sabah sabah sizi de andım teşekkür ettim :) gerçi ovülasyon testine göre 12si adet olmam gereken tarih ama ben erken adet olcam sanırım geç yumurtladım erken adet oluyorum
döngünüz kaç gün acaba 28 mi 30 muBen 27 olcam canım eşim 30 valla sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz canım hayırlısı 19gün çift çizgi oldu 19 20 21 22 değerlendirdik 23 boş 24 25 değerlendirildi ama tam olarak çizgi bugün silklesti bugün degerlendirilmelimi
30 ama geçen ay stresten 37.gün geldi doktorum adetin gayet düzenli döngün senin 30 demiştidöngünüz kaç gün acaba 28 mi 30 mu
benimde 28 günde bir sormak istedğim normalde 14. gün diyorlar yum. gününe eğer 19. gün ise geçmi oluruz onu merak ediyorum30 ama geçen ay stresten 37.gün geldi doktorum adetin gayet düzenli döngün senin 30 demişti
günaydınlar
şimdi oldun mu olmadın mı :))
bende sabah kasık seğirmesi ile uyandım sağ taraf.. bugün adet olacakmış gibi sancılarım oluyor.. benim için de daha erken ama insan ona yormadan edemiyor :)
Canım yumurtlamadan kaç.gün gecmişti
benimde 28 günde bir sormak istedğim normalde 14. gün diyorlar yum. gününe eğer 19. gün ise geçmi oluruz onu merak ediyorum
Yumurtladıktan sonra 14 15 gün sayın diolar adet tarihî için canım on göre hesaplabenimde 28 günde bir sormak istedğim normalde 14. gün diyorlar yum. gününe eğer 19. gün ise geçmi oluruz onu merak ediyorum