• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sen ona takilma gencsinizdir daha iyi de besleniyorsaniz hic sikinti olmaz bence.
Ben 27 olcam canım eşim 30 valla sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz canım hayırlısı 19gün çift çizgi oldu 19 20 21 22 değerlendirdik 23 boş 24 25 değerlendirildi ama tam olarak çizgi bugün silklesti bugün degerlendirilmelimi

Dün bana durrr sakın test alma diyen Canım arkadaşlarım @Canm Talham iyi ki sizi dinlemişim boş yere bir de testlere para verecektim. Bugün bir kalktım ateşler basıyor kasıklarım ağrıyor akıntım var beyaz göğüslerim şiş belim ağrıyor direkt adet belirtilerim hatta yanıma ped aldım ne olur ne olmaz diye sabah sabah sizi de andım teşekkür ettim :) gerçi ovülasyon testine göre 12si adet olmam gereken tarih ama ben erken adet olcam sanırım geç yumurtladım erken adet oluyorum

Dün bana durrr sakın test alma diyen Canım arkadaşlarım @Canm Talham iyi ki sizi dinlemişim boş yere bir de testlere para verecektim. Bugün bir kalktım ateşler basıyor kasıklarım ağrıyor akıntım var beyaz göğüslerim şiş belim ağrıyor direkt adet belirtilerim hatta yanıma ped aldım ne olur ne olmaz diye sabah sabah sizi de andım teşekkür ettim :) gerçi ovülasyon testine göre 12si adet olmam gereken tarih ama ben erken adet olcam sanırım geç yumurtladım erken adet oluyorum

günaydınlar

şimdi oldun mu olmadın mı :))
bende sabah kasık seğirmesi ile uyandım sağ taraf.. bugün adet olacakmış gibi sancılarım oluyor.. benim için de daha erken ama insan ona yormadan edemiyor :)

Canım yumurtlamadan kaç.gün gecmişti

Ben 27 olcam canım eşim 30 valla sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz canım hayırlısı 19gün çift çizgi oldu 19 20 21 22 değerlendirdik 23 boş 24 25 değerlendirildi ama tam olarak çizgi bugün silklesti bugün degerlendirilmelimi
döngünüz kaç gün acaba 28 mi 30 mu

ilk defa ovülasyonla takip ediyorum o sebeple sordum 19. gün koyu çizgi çıktı

günaydınlar

şimdi oldun mu olmadın mı :))
bende sabah kasık seğirmesi ile uyandım sağ taraf.. bugün adet olacakmış gibi sancılarım oluyor.. benim için de daha erken ama insan ona yormadan edemiyor :)

Yok canım henüz olmadım beyaz akıntım vardı sadece akşama doğru olur muyum bilmiyorum. Ofise geldim böyle hafif mide bulantısı baş dönmesi tansiyonum çıkmış biraz. Limonlu su falan içtim kendime geldim valla :) Kasık ağrımda anlamıyorum valla sanki adetim de geliyormuş gibi bir his var sürekli. Bakalım ne zaman olacak normalde 29 günde bir oluyorum bugün 28.gün. Ama geç yumurtladım ovülasyon testi öyle gösterdi o yüzden 14 ekleyince 33.günü bulması gerekiyor normalde. Bakalım ne zaman olacak:)
Canım yumurtlamadan kaç.gün gecmişti

Canım yumurtlamadan sonra bugün 9.gün programa baktım da şimdi.

benimde 28 günde bir sormak istedğim normalde 14. gün diyorlar yum. gününe eğer 19. gün ise geçmi oluruz onu merak ediyorum

Canım ben aynı durumdayım normalde 29 günde bir adet oluyorum yumurtlamam 15.gün oluyor ama bu ay 19.gün yumurtlama oldu 14 ekleyince doğal olarak 29.günden geç adet olmam gerekiyor. Bakalım bekleyip göreceğim gerçekten 14 gün sonraya mı denk geliyor diye.

Back