- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bendeniz07
20 si sabah 11 de pikti 21 sabah 11 de silikleşti bütün ay da sadece 2 günü değerlendirdik.
Tebrik ederim canımmm. Belirtin falan var mıydı peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 si sabah 11 de pikti 21 sabah 11 de silikleşti bütün ay da sadece 2 günü değerlendirdik.
Son adet tarihini falan giremiyor muyuz programa? Veya önceden çektiğimiz testleriFotoğrafı çekerken ikinci çizgiyi algıladığına dikkat etmeniz lazım yoksa yanlış oran hesaplar :) fotosunu çekerken biraz uğraştırıyor ama onun harici çok temiz program
Son adet tarihini falan giremiyor muyuz programa? Veya önceden çektiğimiz testleri
Teşekkürler darısı tüm isteyenlere rabbim hayırlısı ile herkese nasip eder inş . kan testi yaptırıp emin olayım uzun uzun yazıcam şuan kendim bile sevinemiyorum bi değişik :)Tebrik ederim canımmm. Belirtin falan var mıydı peki?
Ayrıca ateşini de eklersen ateşgrafiği çıkarıyor analiz kısmındaSon adet tarihi ve öncekileri takvimden girebilirsin.Mümkün olduğunca geriye dönük tüm adetlerini gir ki analiz etsin. Önceki testlerini de girebilirsin ama sanırım aynı gün gösterir sadece oran görebilirsin lh testigünlük ekleniyor diye biliyorum canım ben.
canım benimde 24 de silikleşti testini buraya atabilirmisin acaba koyumu değilmi ben test yapsam anlaşılırmı olup olmadığı19 usabah 11 de pikti 20 sabah 11 de silikleşti bütün ay da sadece 2 günü değerlendirdik.
Canım indirdim ben programı foto yüklemesi yaptım adet döngüsünü 30 yaptım doktor öle demişti ama geçen ay 37 .gün adet oldum program bu ay da 37.gün işaretledi batı döngüyü 30 yaptığım halde geven ay 37 die bu ya da 37 yaptı oysa geven ay stresten geciktmCanım ben femometer diye bir program kullanıyorum ovülasyon testlerimi yüklüyorum o kendi otomatik hesaplıyor benim yumurtlamamı sonrasında da beklenen adet tarihini işaretliyor bak bunlar da benim bu ayki testlerim valla koyu çizgiden sonra testim bitti bir daha test yapmadım ama genelde önceki aylarda hep ertesi gün silikleşiyordu o yüzden ben 19.gün silikleştiğini düşünüyorum zaten Lh geçte koyulaştı.
amin canım..:) :) hayırlısı olsun hakkımızda
Canım yumurtlamaya göre hesaplıyor adet dönemini galiba bende yükledikten sonra değiştirdi hemen yumurtlamadan sonraki 10. Gün diyorCanım indirdim ben programı foto yüklemesi yaptım adet döngüsünü 30 yaptım doktor öle demişti ama geçen ay 37 .gün adet oldum program bu ay da 37.gün işaretledi batı döngüyü 30 yaptığım halde geven ay 37 die bu ya da 37 yaptı oysa geven ay stresten geciktm
gün gün üşenmedin girdin hemi :)) valla bravo... bende bu programı kullanamıyorum sanırım... koskoca ayda 2 defa değerlendirdik.. vay banaGurbuzKedi benim.böle gösterdi canım
Girdim valla napim herşey bebiş içingün gün üşenmedin girdin hemi :)) valla bravo... bende bu programı kullanamıyorum sanırım... koskoca ayda 2 defa değerlendirdik.. vay bana![]()
sen bugün mü yaptın testi.. kan testi versen çıkabilir gibi sanki.. ya da bekle yaa.. BATı kaç gösteriyor peki?Canım yumurtlamaya göre hesaplıyor adet dönemini galiba bende yükledikten sonra değiştirdi hemen yumurtlamadan sonraki 10. Gün diyor
Canım sen hala test yapmadın mı? Ben dayanamayıp yaptım bile :)canım benimde 24 de silikleşti testini buraya atabilirmisin acaba koyumu değilmi ben test yapsam anlaşılırmı olup olmadığı
Canım indirdim ben programı foto yüklemesi yaptım adet döngüsünü 30 yaptım doktor öle demişti ama geçen ay 37 .gün adet oldum program bu ay da 37.gün işaretledi batı döngüyü 30 yaptığım halde geven ay 37 die bu ya da 37 yaptı oysa geven ay stresten geciktm
Evet bu sabah yaptımsen bugün mü yaptın testi.. kan testi versen çıkabilir gibi sanki.. ya da bekle yaa.. BATı kaç gösteriyor peki?
bekle bence başka şeylerle ilgilen ... erken gebelik testleri de işe yaramıyor.. para tuzaaaEvet bu sabah yaptım8 Aralık gösteriyor yani 3 gün var erken gebelik testi mi alsam acaba?
Eklemiştim zaten canım yaCanım testleri yüklemişsin testlere göre 37 seçiyor büyük ihtimalle çünkü çatladığı zamandan 14 gün ekliyor canım.Analizlerine bakbakalım bir de geçmiş regllerini de ekle.