• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman yumurtladın sen benimde 10 aralık bat gösteriyor ama geç yumurtladım 28 kasımda
ben bu ay 2 tane ovu yaptım bir adetten sonra ağrım olunca yapmıştım.. biri de 30undan sonraydı silikleşmişti.. çatladı diye düşünüyorum bundan sonrada ovu yapmam heralde bırakcam akışına...hayırlısı bakalım..
senin o zaman batı 12si mi kabul edelim acaba

Kızlar test yaptım pozitif çıktı 1 haftadır da antibiyotik kullanıyorum bildiğim kadarıyla başları diye bir zararı yok sabah olunca kan vericem çok heyecanlıyım inş sağlıkla kavuşurum :) detayları anlatıcam
Hayırlı uğurlu canım inşaallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağına almayı nasip eder bizlerede dua et olur mu? Hamilelerin duası kabul olur

afedersin iç çamaşırından canım
Yaa bende koyu çamaşır kullanıyorum hep akıntı olduğunu hissediyorum ama rengini göremiyorum yaa benim de dün sarı afedersin çok az sümük gibi bir akıntı geldi peçeteye sonra bir daha gelmedi öyle. Bende geç yumurtladım normalde 15gün yumurtlardım bu sefer 19u buldu onda da çatladı mı muamma bende normal tarihime göre mi geç yumurtlamaya göre mi gün beklemeliyim yaşayıp Görcem

Yaa bende koyu çamaşır kullanıyorum hep akıntı olduğunu hissediyorum ama rengini göremiyorum yaa benim de dün sarı afedersin çok az sümük gibi bir akıntı geldi peçeteye sonra bir daha gelmedi öyle. Bende geç yumurtladım normalde 15gün yumurtlardım bu sefer 19u buldu onda da çatladı mı muamma bende normal tarihime göre mi geç yumurtlamaya göre mi gün beklemeliyim yaşayıp Görcem
silikleşme tarihi önemli bence ben 2 ay denedim silikleştiği günden itibaren 14 ekleyince adetim geldi..
karıştırdık kafamızı bu işlerle iyice mat.hesaplaması yahuu.. benim de aklıma luteal faz takılıyor ? prg. var adet olduğum tarihi girince yum günü otomatik olarak doğru yere gidiyor.. ama gelecek adetim şaşıyor şu anda bat 14ü gösteriyor 30undan sonra yaptım silikleşmişti..

silikleşme tarihi önemli bence ben 2 ay denedim silikleştiği günden itibaren 14 ekleyince adetim geldi..
karıştırdık kafamızı bu işlerle iyice mat.hesaplaması yahuu.. benim de aklıma luteal faz takılıyor ? prg. var adet olduğum tarihi girince yum günü otomatik olarak doğru yere gidiyor.. ama gelecek adetim şaşıyor şu anda bat 14ü gösteriyor 30undan sonra yaptım silikleşmişti..
Canım ben femometer diye bir program kullanıyorum ovülasyon testlerimi yüklüyorum o kendi otomatik hesaplıyor benim yumurtlamamı sonrasında da beklenen adet tarihini işaretliyor bak bunlar da benim bu ayki testlerim valla koyu çizgiden sonra testim bitti bir daha test yapmadım ama genelde önceki aylarda hep ertesi gün silikleşiyordu o yüzden ben 19.gün silikleştiğini düşünüyorum zaten Lh geçte koyulaştı.

Eklentiler

• 1651B59B-ACC0-41E8-A55D-F0AEF7F73DBA.jpeg
    1651B59B-ACC0-41E8-A55D-F0AEF7F73DBA.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 29
Offf sorma ya benimde kafamda deli sorular kafayı yiyeceğim en sonunda şimdi benim testim 24 Kasım’da pik yaptı 25 de silikleşti 25 den itibaren mi 14 günü sayıcam? Bugün gebelik testi yaptım erken mi yapmış oldum sizce? Yumurtlama gününün bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik sadece bence tutmadı bu ayda olmadı :KK43:

Canım ben femometer diye bir program kullanıyorum ovülasyon testlerimi yüklüyorum o kendi otomatik hesaplıyor benim yumurtlamamı sonrasında da beklenen adet tarihini işaretliyor bak bunlar da benim bu ayki testlerim valla koyu çizgiden sonra testim bitti bir daha test yapmadım ama genelde önceki aylarda hep ertesi gün silikleşiyordu o yüzden ben 19.gün silikleştiğini düşünüyorum zaten Lh geçte koyulaştı.
Aa ne güzelmiş program blmyrum ben

Aa ne güzelmiş program blmyrum ben

Evet güzel program bunlar da geçen ay ki testlerim 15. Gün öğlen pik gördüm akşam silikleşti 2 hafta sonra aynı gün de regl oldum. Bu ay gecikince yumurta çatlamadı dedim.

Eklentiler

• 0B5168C1-33CF-48D3-AA88-30C249FABEB6.jpeg
    0B5168C1-33CF-48D3-AA88-30C249FABEB6.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 34
Harika bi programa benziyor indiriyorum hemen :)

Offf sorma ya benimde kafamda deli sorular kafayı yiyeceğim en sonunda şimdi benim testim 24 Kasım’da pik yaptı 25 de silikleşti 25 den itibaren mi 14 günü sayıcam? Bugün gebelik testi yaptım erken mi yapmış oldum sizce? Yumurtlama gününün bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik sadece bence tutmadı bu ayda olmadı :KK43:
9 aralık gibi bat o zaman çatladıktan sonra 14 gün şaşmıyor diye biliyorum.. erken yapmışın gibi.. umutsuzluğa kapılma canım diycem sana gerçi ama bende umutsuzum :))

gozün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucagına al inşallah fakat üzülme antibiyotik bişey yapmaz bence. hatta ben doktora sordum ben ileri migren hastasıyım ilaç içsem bebek olsa sorun olurmu olmaz dedi. Ovulasyon ne zaman pik olmuştu canım
19 usabah 11 de pikti 20 sabah 11 de silikleşti bütün ay da sadece 2 günü değerlendirdik.

Back