Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maydonoz süt buharini duydum, ise yarayanlari okudum, eger kendini kasmakla kapali gorunuyorsa ve acik olabilme ihtimali icin ameliyat düşünüyorsan, bence ameliyattan once anesteziyle rahim filmi cektir, zaten baygin oldugun icin kendini kasamayacaksin, birde en onemlisi, rahim filmi sonrasi tupleri acilanlar olmus, belki bu film acilmasina neden bile olmus olabilir, belki ikinci film de o tespit edilebilir, cok gecmis olsun, Rabbim dermansiz dert vermesin

İlk önce ameliyat olcam cnm tüpleri açmak için kamerayla açmaya çalışıyorlarmış ya ilk onu denicem bi benim daha önce gebelik oldu fakat kürtaj olmuştum
Gebe kalabilenlere rahim filmine bile gerek duymuyorlarmis, kendi kendine hamile kalabildigi icin, sizin tikali ise nasil kaldiniz hamile, bence bu konununda uzerine gidin

Ayy sabah sabah ne guzel haber bu.. hadi insallah guzel haberlerini bekliyorumm canim.:)

Kızlar aranızda gebelik testi falan yapan var mı? Ben yaptım ama fosss çıktı bugün yumurtlamanın 11. Günü. Aslında yapmayacaktım ama rüyamda yapıyordum ve pozitif çıkıyordu ona heveslenip yaptım psikolojim ne kadar etkilenmişse artık

Kızlar bir şey sorcam.hamile olan arkadaşlar beklemede olan arkadaşlar. Akıntınız ne durumda. Adetten önce genelde kuru oluyor ya siz de durumlar nasıl? Benim çok akıntım yok bazen geliyor beyaz sulu bazen kremsi ama öyle çok akıntım yok.Zaten bu çok geç yumurtladım yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum o yüzden regli bekliyorum:)

Hayırlısı olsun canım bizlere de dua et lütfen evet detayları beklyruz

Canım aynı durumdayım

gozün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucagına al inşallah fakat üzülme antibiyotik bişey yapmaz bence. hatta ben doktora sordum ben ileri migren hastasıyım ilaç içsem bebek olsa sorun olurmu olmaz dedi. Ovulasyon ne zaman pik olmuştu canım

Keşke bi doktora gözükseydin canım ama çatlamıştır ya istersen testlerinin resmini atmaya devam et eğer yapıyorsan beraber değerlendirelim
Ya eczacı bi tanıdığa gösterdim canım çatlamış dedi dün bıraktım test yapmayı zaten son değerlendirmeyide yaptık akşam bal en son ki testleri atayım

valla akıntı var bende de beyazımsı sarımsı.. 14 aralık bat. bakalım bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…