- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
benimki de aynı marka inşaallah hayırlı sonuçlar alırız :))Benim elimde de o testten var :)) inşallah allah isteyen herkese nasip eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de aynı marka inşaallah hayırlı sonuçlar alırız :))Benim elimde de o testten var :)) inşallah allah isteyen herkese nasip eder
Valla canım bir önceki sayfada ben testlerimi attım bakarsan biz hiç öyle üst üste denemedik ama tuttu yine de. İlk çift çizgiyi ve silikleştiği günü değerlendirdik. Aksine her gün denediğimiz zaman tutmamıştı. Yine de için daha rahat edecekse çift çizgili günleri ve silikleştiği günle beraber 3 günü değerlendirmelisin. Yani 5 gün oluyor bu durumda:)Kizlar iyi gunler. Ovulasyon testi pozitif oldugunda 4 gun ust uste degerlendirin diyorlar ama benim 2 gun ust uste pozitifti simdi 5 gun mu ust uste degerlendirmeliyim
Olsun canım ben biliyorum da ne oluyor yarım saat uygun emoji arıyorumİnşaallah olursa yazıcam buraya :) bu arada acemiyim kalp emoji falan nerden koyulur bilmiyorum :)
4-5 gün ideal bence ama olacaksa bir kereyle bile olur :)Kizlar iyi gunler. Ovulasyon testi pozitif oldugunda 4 gun ust uste degerlendirin diyorlar ama benim 2 gun ust uste pozitifti simdi 5 gun mu ust uste degerlendirmeliyim
Teşekkür ederimOlsun canım ben biliyorum da ne oluyor yarım saat uygun emoji arıyorummesaj yazdığın yerde üstte gülücük simgesi varya oraya bas altta çıkıyor :))
Valla canım bir önceki sayfada ben testlerimi attım bakarsan biz hiç öyle üst üste denemedik ama tuttu yine de. İlk çift çizgiyi ve silikleştiği günü değerlendirdik. Aksine her gün denediğimiz zaman tutmamıştı. Yine de için daha rahat edecekse çift çizgili günleri ve silikleştiği günle beraber 3 günü değerlendirmelisin. Yani 5 gün oluyor bu durumda:)
saolun kizlar 5 gun kis cok uzun oluyor eskiden kirmizi oldugu gun ve siliklestigi gunu degerlendiriyordum ama olmadi 1.5 yildir4-5 gün ideal bence ama olacaksa bir kereyle bile olur :)
Benim bi oğlum var 4 yaşında 3 yıldır istiyoruz. Bir yıl öncede düşük yaptım boş gebelik oldusaolun kizlar 5 gun kis cok uzun oluyor eskiden kirmizi oldugu gun ve siliklestigi gunu degerlendiriyordum ama olmadi 1.5 yildir
Hayirlisi cnm hani diyorlar ya kirmizilar gelmeden umut kesmek yok.. olmazsa da aralikta umutlar:)
Filmi sen isteyince cekiyolar mi ? Mesela bana hic bir de rahim filmi cekelim denmedi..
canim senin baya olmus sebep varmi benimde bir oglum var allah bagislasin 6 yasindaBenim bi oğlum var 4 yaşında 3 yıldır istiyoruz. Bir yıl öncede düşük yaptım boş gebelik oldu![]()
Hormonlarım falan normal sadece yumurtalıklarım tembelmişcanim senin baya olmus sebep varmi benimde bir oglum var allah bagislasin 6 yasinda
insallah canim bende klomen ictim bu ay bakalim hayirlisiHormonlarım falan normal sadece yumurtalıklarım tembelmişbide kilo problemim var zayıflamaya çalıyorum. Yarın incir ve havuç kürüm bitiyor 7 gün ara vericem çok umut bağladım inşaallah olur bu ay
![]()
Hayırlısı olsun canım hakkımızdainsallah canim bende klomen ictim bu ay bakalim hayirlisi
canim 3 yil uzun bir sure neden tedaviye baslamadinHayırlısı olsun canım hakkımızdaeğer ocağa kadar olmazsa tedaviye başlıycam bende
İlk zamanlar oluruna bırakmıştık oğlum daha küçüktü sonra adet düzensizliği başladı onun için gittim sürekli doktorlara her gittiğimde de bir sorunumun olmadığını söylediler. Tam tedaviye karar vermişkende hamile olduğumu öğrendim o da düşükle sonuçlandı ama adetlerim düzene girdi düşükten sonra Bende beklemek istedim biraz baktım olmuyor doktora gittim 2 ay daha bekleyelim dedi. Şimdi iki ayın dolmasını bekliyorum inşaallah tedaviye gerek kalmadan olur. Biraz doğal yollara başvurucam bakalımcanim 3 yil uzun bir sure neden tedaviye baslamadin
Kaç günde bir oluyorsun? Eğer testin fazlaysa biter bitmez başla derim çünkü hiç beklenmedik anlarda da olabiliyor hesaplar tutmuyor yani çoğu zamanKızlar bugün benim adetimin 3. Günü femara ilaca başladım . Ovulasyon testi yapayım diyorum ne zaman başlayayım?( bide 3 gündür adetim çok az geliyor günlük ped bile yeterli oldu . )
Ortadaki iki test dağılmış gibi duruyor idrarı fazla mı damlatıyorsun acaba? Ama baştan ikinci pozitif gibi duruyorKızlar teste bi bakar mısınız 3.cü testi sabah 4.cü testi o günün akşamında yaptim
Yoo 4 damla damlattim ama içeri eşim girince ters cevirdim ondan oldu galibaOrtadaki iki test dağılmış gibi duruyor idrarı fazla mı damlatıyorsun acaba? Ama baştan ikinci pozitif gibi duruyor