Selam kızlar, bebekli yengem ve geleceğe dair düşüncelerim

Neredeyse herkes yengenin çok genç ve yeni anne olduğu için hakkında pek olumsuz yorum yapmış fakat bana hiçte öyle iyi niyetli falan gelmedi. Sanırım siz evkenirsen çocuğa kim bakar endişesini taşıyor, ama çocuk artık 8 yaşında ve sizde çocuğun annesi değilsiniz sizinde bir hayatınız var, kendizi düşünmek zorundasiz ve bence düşünseniz iyi olur.

Kız hamilelik ve dogum işi o lmasa bır 10 yaparım saka maka bır yana cok guzl bır duygu bak uyandı demın ayne ayneee dıye kuyruk peşimde ısırcem dötünü basını

Kız hamilelik ve dogum işi o lmasa bır 10 yaparım saka maka bır yana cok guzl bır duygu bak uyandı demın ayne ayneee dıye kuyruk peşimde ısırcem dötünü basını
Aynee ayneee mii ben bu yazıyı okurken isirasim geldi ama yok isiramam kıyamam ya yeğenimi de isirmam sadece öperim. Ama yengem dayanamayıp hafif ısırır gibi yapıyor

Cocuk buyutmek yetistirmek zor is.her donemlerinin ayri bir zorlugu oluyor.ayrica ekonomik olarak da zor.
Ama tabii sevgisi paha bicilmez❤

Guzel bir hamilelik gecirirseniz ilerde bebeginiz dogduktan 1 yil sonra rahatlamaya baslarsiniz. 2 yas ve sonrasi benim oglumun butun dertleri bitti. Emzirme tuvalet aliskanligi dis cikarma sunnet vs hepsini gecirdik ve oh dedim. Gittikce daha da kolaylasiyor. 5 yasinda anasinifina basladik bu sene. Cekiceginiz tas catlasin 1-2 yil. Buyudukce dertleri buyumuyor bence nasil yetistrdiginize de bagli tabi bu. Ben cok rahat ediyorum buyudukce. Bence sizin de fikriniz degisir ilerde. Ben de 28 yasimda dogurdum.

Yenge hanımın ödü kopmuş,siz evlenirsiniz de çocuk yaparsınız,onun çocuğuyla ilgilenmezsiniz diye. Çakal.
Ayrıca henüz evli dahi olmayan birine çocuk yapmakla ilgili soru soran insan net morondur benim gözümde. Artı terbiyesizdir.

Bu çok kişisel bir durum. Her bebek bir olmuyor, kimi bebek var koyduğun yerde duruyor kimi bebek var ağlamasi, gazı, derdi bitmiyor. Doğum da öyle; birden fırt diye doğruan da oluyor tam tersi saatlerce sancı çekip bir de üzerine sezaryen olanlar da. Oluyor da oluyor yani; etrafiniza bakarak, onların yönlendirmeleriyle bir kanıya varmanız doğru değil. Bunu yaşamadan bilemezsiniz yani. Önemli olan sizin bu duyguyu yaşamayı isteyip istememeniz ve buna cesaretinizin olup olmaması. Doğur, doğurma diye yönlendirme yapmaya çalışanları da kaale almayın bence.

Evet sadece fikir almak istedim zaten. Eninde sonunda kendi kararımı verip hayatımı öyle yaşayacağım sonuç olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…