Seks yaparken konusma (dirty talk)

Uzun süreli bir ilişki mi yoksa tek gecelik bir şeyler mi?
Ona göre destek vereceğim de o açıdan soruyorum…
Yani bende uzun süreli mi bilmiyorum tek seferlik mi bilmiyorum gidilen ben telefonuna ulaşamadım bir süre kavga etmiştik.sonra ailemdeydim diye büyük yeminler etti . dayanamadim telefonunu kurcaladım konum geçmişinde öğrendim ki ulasamadigim saatlerde iki kız iki erkek bir yerdelermis .bir hafta önce mor tırmık görmüştüm.dustum demişti yerden şimdi görünce yüzüme baka baka çekinmeden yalan söyleyip yeminler edip aklıma hakaret ettiğini gece evden kovdum işte .ne bı açıklama ne bişey.bu arada bir hafta içinde 3 gün üst üste sevgilisi olduğunu rüyamda görmüştüm.kadin yanlış Nlar yanlış söyler ama yanlis hissetmezmis.

Zaten ilk evliligim değil bir erkeğin hal ve tavırlarından bir başkalaşım anlayabiliyorsunuz hal böyle olunca.spora yazılmak istemeler agresif tavırlar.telefonla tuvalete gitmeler yatak ayirmalar falan filanlar iste

Yani bende uzun süreli mi bilmiyorum tek seferlik mi bilmiyorum gidilen ben telefonuna ulaşamadım bir süre kavga etmiştik.sonra ailemdeydim diye büyük yeminler etti . dayanamadim telefonunu kurcaladım konum geçmişinde öğrendim ki ulasamadigim saatlerde iki kız iki erkek bir yerdelermis .bir hafta önce mor tırmık görmüştüm.dustum demişti yerden şimdi görünce yüzüme baka baka çekinmeden yalan söyleyip yeminler edip aklıma hakaret ettiğini gece evden kovdum işte .ne bı açıklama ne bişey.bu arada bir hafta içinde 3 gün üst üste sevgilisi olduğunu rüyamda görmüştüm.kadin yanlış Nlar yanlış söyler ama yanlis hissetmezmis.
Tırnak izi fena…
Valla anlaşmalı boşanmayın, çekişmeli dava açın.
Rezil rüsva olsun.
Lakin deliliniz yok gibi bir şey, farkında mısınız?
O konuma gidip kamera kaydı falan isteseniz durumu anlatıp?
Ya da pusu kurun, bir arkadaşınızı peşine takın.
Delil yok yani mahkemeye sunacak.
Çok üzüldüm ya, ayakları ters dönesice!!!

X