Sekreterler,Yönetici Asistanları

aynen ben arada bakıyorum kimsecikler yok burda ben büro yönetimi sekreterlik mezunuyum busene özürlü memur seçme sınavına gircem onda atanamazsam kpssye gircem özeldede sekreter olarak çalışıyorum şimdi sen çalşıyomusun cnm neler yapıosun kimsecikler yok gel biz sohbet edek:))

Evet canım bende özel sektörde çalışıyorum, inşallah hayırlı bir yere yerleşirsin

ben iim tsk hasretçim aöf mezunumusun çalışıyormusun çalışıyorsan özeldemi devlettemi çalışıyorsun çalışıyorsan ne iş yapıyorsun ve unvanın ne oluyor bnde devlete atanırsam unvanım ne olur merak edıyorum biraz bu meslek hakkında bılgı verırmisin cnm

tam ınsanına sordun cnmcalısıorum ama meslegmle alakalı degl malesf myo mezunuyum kpss ye grcm ama hc de calısmadm kı

tam ınsanına sordun cnmcalısıorum ama meslegmle alakalı degl malesf myo mezunuyum kpss ye grcm ama hc de calısmadm kı

Arkadaşlar merhaba ben de kadınlar kulübüne yeni üye oldum.kullanıcı adım nartane özel bir firmada sekreterim.durum çok kötü şirket ortakları birden çok çalıştığım kişiler sanki patrondan üst konumdaymış gibi davranıyorlar emri bakilik diz boyu daha neler neler...

Ben de bu yıl kpss ye girecem inşallah.bizim bölümden taban puanı:81 puan ve üstüyle yerleşebiliyoruz.

Hoş geldin nartane maalesef böylesi ne oldum delisi olan insanlar çok var .İnsan çalıştığı ortamda mutlu ise ne kadar iş yaparsa yapsın zor gelmiyor ama dengesiz seviyesiz konuşmasını , toplum içinde nasıl davranmasını bilmeyen hayatı boyunca ezik insanlar bir ( şef veya sorumlu ) ünvanı alınca kendisini ofisin kralı zannediyor,Tabi böylesi insanlarda sıfatsızlık olunca patronun bir numaralı yalakası oluveriyorlar öööffff işim şişmiş valla çok doluyum bugün

hg nartane allah yardımcın olsun gerçekten özelde çalışmak çok zor inş kpss girer atanırda kurtulursun bu aarada aranızda engelli olan varmı arkdaslar seninde allah yardımcın olsun hasretçim inş atanır kpssde bn hem ömss sınavına hazırlıyorum hep kpssye allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Consulta Business Training diye profesyonel eğitimler sunan bir kurumda "Yönetici Sekreterliği Geliştirme" konulu 2 günlük eğitimi varmış. Face'de gördüm paylaşmak istedim..

arkadaşlar ben de varım çok zor mesleğimiz var ama çevremizdeki kişiler bunun kolay olduğunu sanıyor ama bir de bize sorsalar

Consulta Business Training diye profesyonel eğitimler sunan bir kurumda "Yönetici Sekreterliği Geliştirme" konulu 2 günlük eğitimi varmış. Face'de gördüm paylaşmak istedim..

şartları nelerdir öğrenebilir miyiz bulunduğum ortamda face girmemiz yasak bilgilendirirseniz memnun olurum

biz memur olmadıkça bize rahat yüzü yok her yerde her zaman böyle kendini bilmeyen insanlar çok var özellikle yaşadığım şehir böyle doğduğum yerde değilim doyduğum yerdeyim ama huzura erişemiyorum

Arkadaşlar dünya sekreterler günü 24 nisan da oluyor.ama neden bu kutlanmıyor hatta bilinmiyor.diğer mesleklerin örneğin muhasebecilerin günü kutlanıyor partiler ve balolar düzenleniyor.fakat sekreterlere ait böyle bir durum olmuyor.halbuki bir şirketin önvizyonu olduğumuz dile geliyor ayrıca firmanın direğiyiz sizce bu haksızlık değil mi?

Ahh aah çok zor meslek.Patron dışındaki herkes patronunmuş gibi davranır sana ahkam kesmeye çalışır.Verdikleri azıcık maaşla bütün işleri senin yapmanı isterler kendileri dünya para alıp oturdukları halde seni eleştirirler.Kpssye hazırlanıyorum allah tez elden kurtarsın bizleri inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…