tebrik ederim allah utandırmasın özeldemisin devlettemı hangi bürodasnkızlar bende burdayım10 günlük yepyeni bir yönetici asistanıyım odam çok güzel başkanım harika bir insan
avukatın yanında çalışmak zor derler zormu canım cidden neler yapıyorsunSelaam kızlar,
Bende 5 yıldır Hukuk Bürosunda sekreterlik yapıyorum. Cok rahatım, mutluyum. İş arkadaslarım cok iyi. Bazı arkadasların bahsettiği kibirli patronlarım yok. Hepsi içten,sıcak ve samimi.
Cok avukat girdi cikti, bir kişi dısında sorun yasadıgım olmadı.
Bu yıl önlisans mezunu oldum. İşletmeye devam edicem insallah. Hep iş arkadaslarımın desteği ve yardımları ile okulumu bitirebildim. Tabi ki bazen sıkılıyorsun ama yapacak birşey yok. Su 4 yıllığı bitirdikten sonra iş aramaya baslayacağım. Sonucta bi gelecegim yok burada. Hem benimle yasıt avukatlar geldiğinde kendimi cok kotu hissedebilirim.
tebrik ederim allah utandırmasın özeldemisin devlettemı hangi bürodasn
merhabalar, ben de perşembe günü emlakçı asistanlığı için görüşmeye gidicem. Daha önce asistanlık yapmadım. Benden ne gibi şeyler beklerler acaba. Görüşmede nasıl davranmak lazım. Bana ne kadar maaş istiyosun derlerse ne cevap vermem lazım. Bana bir kaç tüyo verir misiniz? Bakarsınız ben de sizin aranıza katılırım
kızlar bende burdayım10 günlük yepyeni bir yönetici asistanıyım odam çok güzel başkanım harika bir insan
avukatın yanında çalışmak zor derler zormu canım cidden neler yapıyorsun
kızlar hukuk bürsu için görüşmeye gideceğim ama mail de bana maaş beklentin ne diye sormuş patron? bende bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum ön muhasebe daha önce yapmıştım ama üni bittikten sonra hiç çalışmadım bitirelide 1 yıl oldu. ben bu adama ne fiyat söyliyeyim sizce? sakarya da yaşıyorum?
Yönetici asistanlarına bişe diycem.Çok güzel eğitim programları var uygun fiyata 650 ytllik bir gelişim sertifikalı adres veremiycem reklam olur diye bence herkes araştırsın ve katılsın gerçekten idari anlamda bir çok tecrübeler kazandırıyor insana internette sörf yaparken karşılaşmıştım .Şimdi de internette bunge jumping yapıom ehehhe neyle karşılaşcam malum deil puahahahahaha espriler bayat olsun yaa kendimiz taze olalım heheheh
selam kızlar sekreter maaşları hakkında hiç bir fikrim yok .şuan ne kadar maaş alıyorsunuz?iş yerimle kıyaslama yapıcam
Canım ben yönetici asistanıyım bir yıldır daha önce santral operatörlüğü ve sekreterlik yaptım o zamanlar 1400 alıyordum, asistan olarak 1650 alıyor cnm
hımm teşekkür ederim cnm istanbul mu il il ilde maaş farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?