• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

-Alo efendim
-mehmet orda mı? (sorduğu kişi patron)
-mehmet bey mi? kim arıyor
-ali
-nereden arıyorsunuz
-evden
-ne ile ilgili görüşecektiniz
-özel
-kendisi sizi tanıyor mu?
-arkadaşıyım
-soyadınız nedir?
-sen de ne çok soruyorsun !!!
-mehmet orada mı değilmi
-dışarıda efendim gelince aradığınızı söylerim,telefon numaranızı alabilirmiyim?
-kendisinde benim telefonum var (telefon sekreterin yüzüne kapatılır)
:uhm:

işte bu insanları öldüresim geliyor

ben ankarada muhendislik firmasinda yonetici asistanligi yapiorum; ilk ise girdigimde 900 tl aldim; 3 ay deneme suresi demistik 3 ay bitince de 1220 tl almaya basladim 9 ayi gecti toplamda calismaya baslayali. ingilizcem var ama pek lazim olmuyor cok az kullaniyorum ayrica isimi seviyorum diyebilirim...umarim senin de gonlune gore olur canim

cevabın icin cok tesekkur ederim martıkusu .kusura bakma ancak cevap yazabildim ama o işten ses cıkmadı simdi baska yerden haber bekliyorum ama bakalım hayırlısı:59:

mrb. ben de tıbbi sekreterlik yazıcaktım ama vazgeçtim doktorların yanında bilgisayarın başında olan sekreterler var ya belki sizlerde onlardan bi tanesisiniz bilemicem ama çok rahatlar gibime gelio:61: bi de maaşları ne kadar acaba. sekreterlik için ne okumak gerekiyor bi de iş olanağı falan ??

selam kızlar bende geldim çok sıkıldım bu işyerinden sanki kaba saba adamları seçip sınava sokup buraya doldurmuşlar patronum huysuz gibi görünen ama öyle olmadığını düşündüğüm birisi, iki oğlu var onlarda çok beyefendi insanlar ama diğer çalışanlar sanki seçilmiş öküzler yahu bukadar yeteneksiz insan topluluğunu bir arada görmedim aralarında birbirinin dahili numarasını bile bilmeyip bana soruyorlar insanlarda iletişim sıfır , yani el altından ilanlara bakıyorum bana yardımcı olun kızlar burda sinir katsayım fırladı...

Sanırım kimsecikler yokkk :50: oysaki ben daha yeni gelmiştimm. Meslektaşlarım nerdesinizzzz :50::25:

arkadaşlar ben bu sene kpss önlisansa hazırlanıyorum büro yönetimi sekreterlik açıköğretim mezun oldum bu sene kpssyle yerleşirsem devlette calışmak nasıl oluyor hangi programları bilmemiz gerekiyor bn daha önce hiç çalışmadım arkadaşlar korkuyorum devletten rahat diyorlar ama genede içim rahat değil tecrübesizim çünkü devlette calışan tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim:43:

arkadaşlar ben bu sene kpss önlisansa hazırlanıyorum büro yönetimi sekreterlik açıköğretim mezun oldum bu sene kpssyle yerleşirsem devlette calışmak nasıl oluyor hangi programları bilmemiz gerekiyor bn daha önce hiç çalışmadım arkadaşlar korkuyorum devlette rahat diyorlar ama genede içim rahat değil tecrübesizim çünkü devlette calışan tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim:43:

Slm meslektaşlarım:3:

Bende bi firmada santrale bakıyorum... Daha önce farklı bi pozisyonda çalışıyon santral görevi verdiler. Ancak bugün bu işimden soğuduğum gündür çünkü çoğunluğa %10 zam yapılıyoken bana %5 zammı layık gördüler. Ki daha önceki işlerimle birlikte santral görevini birlikte götürüyorum. 6 yıldır çalışıyorum bu firmada hiç bu kadar düşük zam almamıştım. Allah a şükür işim var inş. bereketli olsun napalım:34:

malesef özel sektör olunca haksızlık çok oluyor bnde devlete geçmeye:6: calışıyorum bu yuzden bu sene kpss önlisansa gircem inş yerleşirim güzel biyere sanada tavsiye sende gir cnm şansını dene bi herşey gönlünce olsun cnm

Zaman neyi gösterir bilmiyorum ama borç harç bitsin inş. şöyle bi düze çıkalım ben uzun dönem çalışmayı düşünmüyorum:6:

İnş. Allah gönlüne göre versin, belli mi olur bakarsın sana heveslenir fikrim değişir:51:

allah hayırlısını nasip etsin cnm insallah en kısa zamanda borçların biter valla inş bana heveslenip fikrini değişirsin calışmayı düşündüğün zaman beraber calışırız 2012dekı sınava:1:

yok be cnm a dan z ye herseyi sekreterlere yaptırmaya calsııyolar sinir oluyorum yaa:18:

bn büro yönetimi sekreterlik ve yönetici asistanlığından busene mezun oldum kpss çalışıyorum bir yandan ömss sınavına hazırlanıyorum devlete gecmek için elimden geleni yapıcam anlayacağın inş yerleşirsem orda farklı olur herşey sende gir bnce kpss ye::)):52:

Back