• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

Selaam kızlar,

Bende 5 yıldır Hukuk Bürosunda sekreterlik yapıyorum. Cok rahatım, mutluyum. İş arkadaslarım cok iyi. Bazı arkadasların bahsettiği kibirli patronlarım yok. Hepsi içten,sıcak ve samimi.
Cok avukat girdi cikti, bir kişi dısında sorun yasadıgım olmadı.

Bu yıl önlisans mezunu oldum. İşletmeye devam edicem insallah. Hep iş arkadaslarımın desteği ve yardımları ile okulumu bitirebildim. Tabi ki bazen sıkılıyorsun ama yapacak birşey yok. Su 4 yıllığı bitirdikten sonra iş aramaya baslayacağım. Sonucta bi gelecegim yok burada. Hem benimle yasıt avukatlar geldiğinde kendimi cok kotu hissedebilirim. :ssz:

merhabalar, ben de perşembe günü emlakçı asistanlığı için görüşmeye gidicem. Daha önce asistanlık yapmadım. Benden ne gibi şeyler beklerler acaba. Görüşmede nasıl davranmak lazım. Bana ne kadar maaş istiyosun derlerse ne cevap vermem lazım. Bana bir kaç tüyo verir misiniz? Bakarsınız ben de sizin aranıza katılırım :8:

kızlar bende burdayım:52: 10 günlük yepyeni bir yönetici asistanıyım odam çok güzel başkanım harika bir insan :6:

Konuyu yeni gördüm bende yazayım dedim.Ben lise mezunuyum evlenmeden önce özel özel şirkette sekreterlik yapmıştım.Evlenince üstüne ikide çocuk yapınca büyütene kadar iş hayatına atılmadım.Şimdi kendi başlarının çaresine bakabiliyolar.Ben yabancı (İranlılar)şirkette sekreterlik yapıyorum.Ama memnun değilim yeni faaliyete geçtiği için sadece ben ve müdür var şirket sahibi yurtdışında arada geliyor.Ben kendimi geliştirmek ilerlemek istiyorum olur olmaz şeyleride yaptırıyolar.Yemek sistemi dahi oturmadı çoğu zaman kendi cebimden ödüyorum.Bir ara İngilizce öğrenmeye çalıştım yeteri kadar pratik olmadığı için geliştiremedim kaldı.Şimdi aklımdaki plan yönetici asistanlığı için kursa gitmek kendimi geliştirmek ilerlemek yükselmek istiyorum.Bunun için ne yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorum.Şimdiden yeni bir iş araştırmaya başladım.

Selaam kızlar,

Bende 5 yıldır Hukuk Bürosunda sekreterlik yapıyorum. Cok rahatım, mutluyum. İş arkadaslarım cok iyi. Bazı arkadasların bahsettiği kibirli patronlarım yok. Hepsi içten,sıcak ve samimi.
Cok avukat girdi cikti, bir kişi dısında sorun yasadıgım olmadı.

Bu yıl önlisans mezunu oldum. İşletmeye devam edicem insallah. Hep iş arkadaslarımın desteği ve yardımları ile okulumu bitirebildim. Tabi ki bazen sıkılıyorsun ama yapacak birşey yok. Su 4 yıllığı bitirdikten sonra iş aramaya baslayacağım. Sonucta bi gelecegim yok burada. Hem benimle yasıt avukatlar geldiğinde kendimi cok kotu hissedebilirim. :ssz:
avukatın yanında çalışmak zor derler zormu canım cidden neler yapıyorsun:52:

kızlar hukuk bürsu için görüşmeye gideceğim ama mail de bana maaş beklentin ne diye sormuş patron? bende bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum ön muhasebe daha önce yapmıştım ama üni bittikten sonra hiç çalışmadım bitirelide 1 yıl oldu. ben bu adama ne fiyat söyliyeyim sizce? sakarya da yaşıyorum?

merhabalar, ben de perşembe günü emlakçı asistanlığı için görüşmeye gidicem. Daha önce asistanlık yapmadım. Benden ne gibi şeyler beklerler acaba. Görüşmede nasıl davranmak lazım. Bana ne kadar maaş istiyosun derlerse ne cevap vermem lazım. Bana bir kaç tüyo verir misiniz? Bakarsınız ben de sizin aranıza katılırım :8:

Canım ben tanıdık vasıtasıyla girdim. O yüzden ne sorarlar falan pek bilmiyorum. Hayırlı olur insallah...

kızlar bende burdayım:52: 10 günlük yepyeni bir yönetici asistanıyım odam çok güzel başkanım harika bir insan :6:

Hayırlı olsun canım, ne kadar maaşla basladın işe?

avukatın yanında çalışmak zor derler zormu canım cidden neler yapıyorsun:52:

Yook hic zor degil. Eskiden 5 kişi çalısırdık ofiste. Simdi 3 kişiyiz.. Mesela bu hafta ofiste hep tek basımayım.. Film falan seyrediyorum.. Ders calişiyorum.. Ama cok yogun oldugu dönemlerde oluyor. Bana dilekçe yazmayı, takip hazırlamayi ve daha birsürü şey öğrettiler. Olayı kavradım. Bazen adliyelere gidiyorum ve bu cok hoşuma gidiyor. Calişma arkadaslarım da melek gibiler, aile gibiyiz.. :16:

kızlar hukuk bürsu için görüşmeye gideceğim ama mail de bana maaş beklentin ne diye sormuş patron? bende bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum ön muhasebe daha önce yapmıştım ama üni bittikten sonra hiç çalışmadım bitirelide 1 yıl oldu. ben bu adama ne fiyat söyliyeyim sizce? sakarya da yaşıyorum?

Canım ben 5 sene önce 600 TL ile baslamıstım. Simdi nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca ben 2 yıllığı daha yeni bitirdim. Lise mezunu olarak girmiştim.

Yönetici asistanlarına bişe diycem.Çok güzel eğitim programları var uygun fiyata 650 ytllik bir gelişim sertifikalı adres veremiycem reklam olur diye bence herkes araştırsın ve katılsın gerçekten idari anlamda bir çok tecrübeler kazandırıyor insana internette sörf yaparken karşılaşmıştım .Şimdi de internette bunge jumping yapıom ehehhe neyle karşılaşcam malum deil puahahahahaha espriler bayat olsun yaa kendimiz taze olalım heheheh

merhaba bu programdan özelden bilgi vaebilirmisin teşekkürler

Kızlar merhaba :)

Bende yurt dışında üniversitedeyken üstdüzey yönetici asistanlığı tecrübem olmuştu. Okul bittikten sonra mesleğime yani televizyonculuğa başladım ama şart o kadar kötüydü ki bırakmak zorunda kaldım :( şimdi tekrar yönetici asistanlığı için başvurular yapıyorum bi çok görüşmeye gidiyorum bana önerilerde bulunabilecek ya da işleriyle alakalı ipuçları verebilecek üst düzey yönetici asistanları varsa acaaaayip mutlu olurum.???? :)

Merhaba hanımlar.. Bende çalışıyorum bir inşaat firmasında. Hem sekreter hem ön muhasebeci hem temizlikçi sıfatındayım.. Kendimizi geliştirmemiz açısından ne gibi önerileriniz var?

Merhabalar arkadaşlar. 2 haftalık taze sekreterim:3: walker ve suprensesi ve konu sahibi neler yapıyorsunuz özellikle sizi merak ettim.:10:

selam kızlar sekreter maaşları hakkında hiç bir fikrim yok .şuan ne kadar maaş alıyorsunuz?iş yerimle kıyaslama yapıcam

selam kızlar sekreter maaşları hakkında hiç bir fikrim yok .şuan ne kadar maaş alıyorsunuz?iş yerimle kıyaslama yapıcam

Canım ben yönetici asistanıyım bir yıldır daha önce santral operatörlüğü ve sekreterlik yaptım o zamanlar 1400 alıyordum, asistan olarak 1650 alıyor cnm:34:

Back