Merhaba arkadaşlar,bugün görüşmeye gittim ve sizinle bazı şeyler paylaşmak istiyorum.İlk olarak sadece sözlü olarak mülakat yapmadılar bu şekilde karşısısındakini pek iyi tanıyamadığını söyledi insan kaynakları sorumlusu dolayısıyla ne olursa olsun mutlaka yanınızda kalem götürün 5 kişiden sadece 2 kişinin kalemi yoktu bunu sakın unutmayın.kesinlikle heyecanlanmayın,düşüncelerinizi kafanızda tasarlayın kekelemeden düzgün bir şekilde karşı tarafa aktarın çünkü 5 kişiyi aynı anda içeri aldılar ve bizi birbirimizle konuşturdular Bir an herkes baka kaldı birbirine.Konuşmaktan çekinmeyin ve bazı konuları açın,uzatın lafı.En basitinden sekreterlik pozisyonu olduğu için "günlük işler " nelerdir dendi zar zor 3 tane söyleyebildik.Bilmediğimizden mi tabi ki hayır ama insan bir anda kalıyor öyle.Konuşurken kasmayın kendinizi ve karşınızdaki ilk defa gördüğünüz biri belki ama yıllardır tanıyormuşcasına sıcak olmaya çalışın,düşüncelerinizi net,düzgün bir şekilde karşınızdakine aktarın.Yazmaya gelince söküldüm ama bir de konuşabilseydim iyi olurdu tabi.Olumlu ya da olumsuz döncekler,hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar.