• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

Merhaba arkadaşlar yarın iş görüşmesine çağırıldım en sonunda.Bu benim ilk iş görüşmem o yüzden pek soru sormak gelmedi aklıma.Hazır burada tecrübeli arkadaşlarım varken sizlere sorayım dedim.Çağrıldığım firma eğitim merkezi pozisyon ise büro yönetimi sekreterlik.Bu eğitim merkesinde tam olarak ne iş yapabilirim en çok bunu merak ediyorum,tecrübeli arkaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Yarın ki görüşmem için neler önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar,bugün görüşmeye gittim ve sizinle bazı şeyler paylaşmak istiyorum.İlk olarak sadece sözlü olarak mülakat yapmadılar bu şekilde karşısısındakini pek iyi tanıyamadığını söyledi insan kaynakları sorumlusu dolayısıyla ne olursa olsun mutlaka yanınızda kalem götürün 5 kişiden sadece 2 kişinin kalemi yoktu bunu sakın unutmayın.kesinlikle heyecanlanmayın,düşüncelerinizi kafanızda tasarlayın kekelemeden düzgün bir şekilde karşı tarafa aktarın çünkü 5 kişiyi aynı anda içeri aldılar ve bizi birbirimizle konuşturdular Bir an herkes baka kaldı birbirine.Konuşmaktan çekinmeyin ve bazı konuları açın,uzatın lafı.En basitinden sekreterlik pozisyonu olduğu için "günlük işler " nelerdir dendi zar zor 3 tane söyleyebildik.Bilmediğimizden mi tabi ki hayır ama insan bir anda kalıyor öyle.Konuşurken kasmayın kendinizi ve karşınızdaki ilk defa gördüğünüz biri belki ama yıllardır tanıyormuşcasına sıcak olmaya çalışın,düşüncelerinizi net,düzgün bir şekilde karşınızdakine aktarın.Yazmaya gelince söküldüm ama bir de konuşabilseydim iyi olurdu tabi.Olumlu ya da olumsuz döncekler,hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar.

Bende büro yönetimi ve sekreterlik okuyorum 2 dersten kalmasaydım bu sene bitmiş oluyodu neyse..Ben de bi mağazada satış danışmanı olarak çalıştım(500 lira maaşa sabah 9 dan akşam 10 a kadar) 3 ay sonra kpssye çalışcam diye çıktım kpss de ertelendi(ben ağustosta çıktım) 3 aydır ders çalışıyorum bir kaç kere iş görüşmesine gittim ama ya onlar beni beğenmedi ya da ben işyerini sekreterlik olunca insana kötü gözle bakıyolar başka şeyler bekliyorlar babam da izin vermiyo zaten her yere gitmeme tek şansım memurluk.O da olmazsa napıcam bilmiyorum şöyle muhafazakar olan tesettürüme karışmıcak düzgün bir yer bulsam hemen başlıcam ama nerdeee...

Merhaba arkadaşlar,bugün görüşmeye gittim ve sizinle bazı şeyler paylaşmak istiyorum.İlk olarak sadece sözlü olarak mülakat yapmadılar bu şekilde karşısısındakini pek iyi tanıyamadığını söyledi insan kaynakları sorumlusu dolayısıyla ne olursa olsun mutlaka yanınızda kalem götürün 5 kişiden sadece 2 kişinin kalemi yoktu bunu sakın unutmayın.kesinlikle heyecanlanmayın,düşüncelerinizi kafanızda tasarlayın kekelemeden düzgün bir şekilde karşı tarafa aktarın çünkü 5 kişiyi aynı anda içeri aldılar ve bizi birbirimizle konuşturdular Bir an herkes baka kaldı birbirine.Konuşmaktan çekinmeyin ve bazı konuları açın,uzatın lafı.En basitinden sekreterlik pozisyonu olduğu için "günlük işler " nelerdir dendi zar zor 3 tane söyleyebildik.Bilmediğimizden mi tabi ki hayır ama insan bir anda kalıyor öyle.Konuşurken kasmayın kendinizi ve karşınızdaki ilk defa gördüğünüz biri belki ama yıllardır tanıyormuşcasına sıcak olmaya çalışın,düşüncelerinizi net,düzgün bir şekilde karşınızdakine aktarın.Yazmaya gelince söküldüm ama bir de konuşabilseydim iyi olurdu tabi.Olumlu ya da olumsuz döncekler,hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar.

umarım hayırlısı olur sızın ıcın..

bende geldim:) daha yeni keşfediyorum burayı yuh bana:D hergün bişey buluyorum bu sitede ne güzel:)

selam kızlar bende sekreterim..buraya gelen çok durmuyormus ilk geldiğim zamanlarda şakayla karışık 6 ay biçiyoruz demişlerdi..bugun muhasebeci diyorki 2 ayın gitti 4 ayın kaldı bakalım daha fazla dayanabilecekmiisin :9::9:

umarım hayırlısı olur sızın ıcın..

Teşekkürler ama görüşmem olumsuz geçmişti geçen yine bir yerle görüştüm orası da olmadı :S benim merak ettiğim yöneti asistanları neler yapar? Bundan birkaç zaman önce gittiğim bir görüşmede bir kaç madde verdi şuan hatırlayamıyorum ve bunları sıraya dizin denmişti mesela o günün raporu ilk önce yapılan işmiş :S Burada anlatabileceğiniz şeyler varsa paylaşır mısınız? Bir de bazı yerlere dilekçe filan yazılıyor yada sürekli kullandığınız- işiniz gereği- web siteleri neler? Teşekkürler

benim yerimdede çalışan 1 gün çalışıp kaçıyomuş...banada ilk iş günümün akşamında yarın gelıcekmısın dıye sormuslardı. 5. yılım bitiyo maşallah emeklerımın karsılıgınıda almaya basladım artık.

benim yerimdede çalışan 1 gün çalışıp kaçıyomuş...banada ilk iş günümün akşamında yarın gelıcekmısın dıye sormuslardı. 5. yılım bitiyo maşallah emeklerımın karsılıgınıda almaya basladım artık.

Ne güzel :) (şu cümleyi 15 karaktere nasıl tamamlayabilirim,bu durum bazen saçma oluyor)

merhaba arkadaşlar bende kamuda çalışıyorum
fabrika müdürünün sekreterliğini yapıyorum
işimi seviyorum ama izin alırken sıkıntı yaşıyorum:6:

benim etrafımdaki çoğu sekreter ingilizcesi olmadan 1.000- 1.500 arası alıyor... onun için sordum

1250 tl alıyorum. ingilizcem orta seviyede telefonları idare edebilcek kadar konuşuyorum.

1-2 gun içinde Ankara'da bilisim sirketinde yonetici asistanlıgı icin iş gorusmem var.ancak Ankara'daki yönetici sekreterleri ne kadar maaş alıyor hiç bir bilgim yok.daha once calıstıgım sirketlerde hep az maasa calıstım ve yine aynı hatayı yapmak istemiyorum.bilgi verirseniz sevinirim.

1-2 gun içinde Ankara'da bilisim sirketinde yonetici asistanlıgı icin iş gorusmem var.ancak Ankara'daki yönetici sekreterleri ne kadar maaş alıyor hiç bir bilgim yok.daha once calıstıgım sirketlerde hep az maasa calıstım ve yine aynı hatayı yapmak istemiyorum.bilgi verirseniz sevinirim.

ben ankarada muhendislik firmasinda yonetici asistanligi yapiorum; ilk ise girdigimde 900 tl aldim; 3 ay deneme suresi demistik 3 ay bitince de 1220 tl almaya basladim 9 ayi gecti toplamda calismaya baslayali. ingilizcem var ama pek lazim olmuyor cok az kullaniyorum ayrica isimi seviyorum diyebilirim...umarim senin de gonlune gore olur canim

Back