• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

iyi akşamlar kızlar, suprensesim çalışıyormusun yoksa sen bu saatte?
walker ne oldu bende çok sevinmiştim valla,üzülme bi kapı kapanır diğeri açılır, bu işten muhakkak daha iyisine geçebilmen için ayrıldın :1hug:

canım ben resepsiyondayın bide ön muhasebeyi tutuyorum bazen belli olmuyor kaçta çıktığım patronda yurtdışında 23 nisan programı varya onunda eksikliğini aratmamam lazım takılıyorum aman iyi olsun kafam yerinde olsunda

ofisi daha iyi yönetcek birini arıyorlarmış :( bende çıktım saçma sapan şeyler söyledi öyle deneme süremin bitmesine az da kalmıştı
salaklar işte yaaaaaa

ofisi daha iyi yönetcek birini arıyorlarmış :( bende çıktım saçma sapan şeyler söyledi öyle deneme süremin bitmesine az da kalmıştı
salaklar işte yaaaaaa

ne demek yani söyledikleri?ayyy sinir oldum kimseye yaranamazsın işte Çok üzgünüm çoook

salaklar işte yaaaaaa

hep böyle yapıyorlar işte onların işleri yürüyor bi şekilde ya ,paranı alabildinmi canım hiç,neyse bu ara sezon felan takip et netten haberlere felan bak

15 günlük çalışmam vardı
yatırmamışlar sanırım kendı maaş zamanlarında yatıcak o para bekliyorum
aldım diye kagıt imzaladım ama off bilmiyorum

oda bişeymi ben haftanın 7 günü çalışıyorum aklinialirimsmile
oy oy oyyyyy iş ortamı iyi olsun istediğin zaman izin al o zaman bende çalışırım cnım ama ben sevmiyorum burayııı
işten ayrıldım...

salaklar işte yaaaaaa

15 günlük çalışmam vardı
yatırmamışlar sanırım kendı maaş zamanlarında yatıcak o para bekliyorum
aldım diye kagıt imzaladım ama off bilmiyorum

hakkında hayırlısı canım üzme canını bir kapı kapanır bir kapı açılır arayışa devam öle sönk die de eleman çıkarılmaz keşke imzalamasaydın yatırınca gelir imzalarım deseydin canım sonuçta almadığın şeye aldım die imza atıosun yatırlrlar inşallah

selam herkese nasılsınız valker canım hayırlısı olsun hakkında
ben dört yıl oldu bu işe başlayalı turizm şirketi bizimki ilk görüşmeye geldiğimde geri dönüyordum ayaklarım geri geri gitti resmen keşke hiç başlamasaydım çok stresli asistanmıyım sekreter mi çaycımı güvenlik mi neyim anlamadım vallaaaaaa bu durum beni çok mutsuz ediyor birde kaprisli bir genelmüdürle çalışıyorum o kadar titiz çalışmama rağmen yinede yaranamıyorum en ufak olayda bile çok kırıcı oluyor offf kızlar canım çok sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnn

ben paramı aldım ama hala iş bulamadım bu saatten snrda eylüle kadar bulmıcam kpss ye gircem hayırlısı:)

sevgili kk üyeleri 3 ay sonda kısmetse evleniyorum ve düğün öncesi çalışıtğım şirketin işlerinin ters gitmesinden dolayı işten çıkarıldım ve acilen işe ihtiyacım var istanbul anadolu yada avrupa yakasında çalışabilirm.anadolu teknik lise mezunuyum almancam çok iyi ingilizcemde gene orta sayılır 7 senedir çalışıyorum ve ağarlıklı olarak sekreterlik ve yönetici asistanlığı yaptm ... etrafında personel arayan olupta bana haber verirseniz sevinirim :(

evet kızlar ben 9 ay stajyerlik yaptığım holdingte kaldım :) şimdi sekreterlik yapıyorum..20 gün falan oldu :) pişmem lazım daha :)

bağlıyorum..hatta kalın efenim dışında bize + kazandıracak şeyler neler :)

suu prensesii sen benim su prensesimmisin yoksaaa opuyorumnanaktan ımm arka bahçe laklakçılarındannnnn

suu prensesii sen benim su prensesimmisin yoksaaa opuyorumnanaktan ımm arka bahçe laklakçılarındannnnn

canım benim ta kendisi uzun zaman oldu işin hayırlı olsun hatırladığım kadarıyla sen yoğundun yemek kursu,okul felan hayırlı olsun

walkerim ben hala aynı işteyim uzungölde otel resepsiyonistliği yapıyorum boshayallersmileallah seninde gönlüne göre versin işallah bulursun sabret bozma moralini

Selam arkadaşlar bende daire başkanlığı sekreterliği yaıyorum hiç yapmamıştım. Yaklaşık 2,5 yıldır bu işin içindeyim sıkıntılarım çok oluyor bu yüzden. eyvahedigeldismile

Back