• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

kuzenin memnun mu zorlukları varmı acaba

valla genelde avukatın davaları falan olduğu için ofiste pek bulunmuyor. kuzenim dava gün ve saatlerini takip edip hatırlatıyor. çok fazla tlfn ya da gelen giden olmuyor.

yeterki gelin canım yapmammı yaparım tabi çok büyük değil uzungöldeki tesisler hemen hemen aynı özellikte resimlerini ekleyecem en müsait zamanda bakarsınız canım gelin ama beklerim yeterki gelin hihoyyyt
saol canım söylemen yeter :) yakın bi yer olsa keşke :)
walker canım ben turizm firmasındayım mayısta çok yoğun oluyor antalya:::) dört yıldır yönetici asistanıyım
ooo süper turizm firması ha yorucu ama güzeldir heralde :)
kuzenin memnun mu zorlukları varmı acaba

selam canım avukat yanında çalışmak zordur ama sen ne iş yapıcaksın sekreterlik yapıcaksan bile icra takipciliği falan yaptırıyorlar çok yoğun zor bir iştir çoğunluğu sigorta yapmaz çalıştırırda çalıştırır sonrada memnun olmazlar etrafımda çalışanlar vardı ordan biliom :)

bende avukatın yanında 15 gün çalıştım allah bi daha göstermesin tuvalet temizlerim bin kat daha iyidir bilseniz neler çektim köpek paramıda vermedi halıları nı bile eve götürdüm yıkadım neler neler üstüne üstlük bi ton hakaret etti bana öbür dünyada soracam hesabını

cümleten meraba kızlaar :emir_bebek:
bende hukuk bürosunda avukat yanında çalıştıımm ayyy neler çektim,hakaretler mi istersiniz hergün avaz avaz bağırmalar mı istersiniz psikopattı yaaa profesör olmuş ama insan olamamış cinsindenn alsanaalsanasmile

ilk girdiğimde övgüler yağdırırdı bana, annem babam ofise gelmişlerdi,onlara yalakalıklar yağcılıklar işte ne güzel yetiştirmişsiniz kızınızı,gurur duyun falan filan sonradan bi garipleşti karamanın koyunu misali, her yaptığıma bi kusur, sürekli azar, sonraları hakaret ve bağırmalar da eklendi, son gün katıla katıla ağladım eve gelincede annemler bidaha gitmeyeceksin hemen ayrılcaksın dediler.sonra babam bide güzel mektup döşedi buna bütün haksız yere çalıştırdığı fazladan mesailerimi falan herşeyi aldık söke söke :umursamaz:

bütün bu yorumlardan sonra korktum açıkcası.benden önceki çalışan kişi 4 sendr çalışıoyrmuş.umarım bir sorun yaşamam..

ilk girdiğimde övgüler yağdırırdı bana, annem babam ofise gelmişlerdi,onlara yalakalıklar yağcılıklar işte ne güzel yetiştirmişsiniz kızınızı,gurur duyun falan filan sonradan bi garipleşti karamanın koyunu misali, her yaptığıma bi kusur, sürekli azar, sonraları hakaret ve bağırmalar da eklendi, son gün katıla katıla ağladım eve gelincede annemler bidaha gitmeyeceksin hemen ayrılcaksın dediler.sonra babam bide güzel mektup döşedi buna bütün haksız yere çalıştırdığı fazladan mesailerimi falan herşeyi aldık söke söke :umursamaz:

aynen canım ne hakaretler göreceksin ilkokul mezunu bi patronum vardı o bile ondan daha kibardı sen gene almışsın paranı ben üstüne üstlük kendi cebimden para harcadım allahın cezası köpek ay aklıma nerden geldi allah bi daha göstermesin piskopatın tekiydi ama öbür dünyada soracam hesabını

aynen canım ne hakaretler göreceksin ilkokul mezunu bi patronum vardı o bile ondan daha kibardı sen gene almışsın paranı ben üstüne üstlük kendi cebimden para harcadım allahın cezası köpek ay aklıma nerden geldi allah bi daha göstermesin piskopatın tekiydi ama öbür dünyada soracam hesabını

mektup yazdık baroya söleriz diye alttan alta laf sokuşturduk çekindi tabi vermek zorunda kaldı bütün parayı gık demeden kötükedihüso

mesela şimdiki patronumda kızar eder ama bana batmıyor o kasıtlı yapılan birşeydi mobbing yıldırma politikasıydı sanırım.

günaydın kızlar iyi sabahlar günümüz güzel geçsin inşallah eskiler eskide kaldı önümüze bakalım artık :)))) artık daha dikkatliyiz kimseye kendimizi ezdirmiyoruz patron da olsa :)

günaydın kızlar

prensesss cim aynen bide en son bana bağırırken dediki sen şuan zanlısın susman lazım dedim ne oluyor yaaabilmiyorumkismile

gunaydin_0.jpg

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese kimler yarın benim gibi çalışıooo :(((

işten ayrıldım...

aaa anlat çabuk ne oldu mafoldumbennasıl sevinmiştim senin içinCADIARZU

iyi akşamlar kızlar, suprensesim çalışıyormusun yoksa sen bu saatte?
walker ne oldu bende çok sevinmiştim valla,üzülme bi kapı kapanır diğeri açılır, bu işten muhakkak daha iyisine geçebilmen için ayrıldın :1hug:

Back