- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
walker canım ben turizm firmasındayım mayısta çok yoğun oluyor antalya:::) dört yıldır yönetici asistanıyım
acenta heralde canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walker canım ben turizm firmasındayım mayısta çok yoğun oluyor antalya:::) dört yıldır yönetici asistanıyım
ben bugün bir avukat yanında başlayacaktım ama kısmet değilmiş, kuzenim geçen hafta bir avukatın yanında çalışmaya başladı.
kuzenin memnun mu zorlukları varmı acaba
valla genelde avukatın davaları falan olduğu için ofiste pek bulunmuyor. kuzenim dava gün ve saatlerini takip edip hatırlatıyor. çok fazla tlfn ya da gelen giden olmuyor.
saol canım söylemen yeter :) yakın bi yer olsa keşke :)yeterki gelin canım yapmammı yaparım tabi çok büyük değil uzungöldeki tesisler hemen hemen aynı özellikte resimlerini ekleyecem en müsait zamanda bakarsınız canım gelin ama beklerim yeterki gelin hihoyyyt
ooo süper turizm firması ha yorucu ama güzeldir heralde :)walker canım ben turizm firmasındayım mayısta çok yoğun oluyor antalya:::) dört yıldır yönetici asistanıyım
kuzenin memnun mu zorlukları varmı acaba
ilk girdiğimde övgüler yağdırırdı bana, annem babam ofise gelmişlerdi,onlara yalakalıklar yağcılıklar işte ne güzel yetiştirmişsiniz kızınızı,gurur duyun falan filan sonradan bi garipleşti karamanın koyunu misali, her yaptığıma bi kusur, sürekli azar, sonraları hakaret ve bağırmalar da eklendi, son gün katıla katıla ağladım eve gelincede annemler bidaha gitmeyeceksin hemen ayrılcaksın dediler.sonra babam bide güzel mektup döşedi buna bütün haksız yere çalıştırdığı fazladan mesailerimi falan herşeyi aldık söke söke :umursamaz:
aynen canım ne hakaretler göreceksin ilkokul mezunu bi patronum vardı o bile ondan daha kibardı sen gene almışsın paranı ben üstüne üstlük kendi cebimden para harcadım allahın cezası köpek ay aklıma nerden geldi allah bi daha göstermesin piskopatın tekiydi ama öbür dünyada soracam hesabını
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese kimler yarın benim gibi çalışıooo ((
işten ayrıldım...
işten ayrıldım...
aaa anlat çabuk ne oldu mafoldumbennasıl sevinmiştim senin içinCADIARZU