- 27 Ekim 2008
- 5.963
- 2.394
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben arada bakıyorum kimsecikler yok burda ben büro yönetimi sekreterlik mezunuyum busene özürlü memur seçme sınavına gircem onda atanamazsam kpssye gircem özeldede sekreter olarak çalışıyorum şimdi sen çalşıyomusun cnm neler yapıosun kimsecikler yok gel biz sohbet edek:))
ben iim tsk hasretçim aöf mezunumusun çalışıyormusun çalışıyorsan özeldemi devlettemi çalışıyorsun çalışıyorsan ne iş yapıyorsun ve unvanın ne oluyor bnde devlete atanırsam unvanım ne olur merak edıyorum biraz bu meslek hakkında bılgı verırmisin cnm
ben iim tsk hasretçim aöf mezunumusun çalışıyormusun çalışıyorsan özeldemi devlettemi çalışıyorsun çalışıyorsan ne iş yapıyorsun ve unvanın ne oluyor bnde devlete atanırsam unvanım ne olur merak edıyorum biraz bu meslek hakkında bılgı verırmisin cnm
Arkadaşlar merhaba ben de kadınlar kulübüne yeni üye oldum.kullanıcı adım nartane özel bir firmada sekreterim.durum çok kötü şirket ortakları birden çok çalıştığım kişiler sanki patrondan üst konumdaymış gibi davranıyorlar emri bakilik diz boyu daha neler neler...
Consulta Business Training diye profesyonel eğitimler sunan bir kurumda "Yönetici Sekreterliği Geliştirme" konulu 2 günlük eğitimi varmış. Face'de gördüm paylaşmak istedim..
Hoş geldin nartane maalesef böylesi ne oldum delisi olan insanlar çok var .İnsan çalıştığı ortamda mutlu ise ne kadar iş yaparsa yapsın zor gelmiyor ama dengesiz seviyesiz konuşmasını , toplum içinde nasıl davranmasını bilmeyen hayatı boyunca ezik insanlar bir ( şef veya sorumlu ) ünvanı alınca kendisini ofisin kralı zannediyor,Tabi böylesi insanlarda sıfatsızlık olunca patronun bir numaralı yalakası oluveriyorlar öööffff işim şişmiş valla çok doluyum bugün