canım bende 2 yıllık okul okudum,çok büyük firmalarda çalıştım ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım,iş bulmam lazım kendi kendime geçiniyorum şuan deselerki 650 milyon maaş her işide yaparım ofiste maalesef durum bu yeri gelecek temizlikte yapacaksın,çayda hatta sana salata yap deseler bile yapacaksın heryere başvuruyorum başvurmadığım hiçbiyer kalmadı buna rağmen iş yok kimse aramıyor beni delircem
doğru söylüyorsunuzda hakareti zaten kabul etmiyorum ama diğer türllü varmı öyle bir iş belki sizler büyük şehirde yaşıyorsunuz alternatifiniz çok olabilir ama benim öle bir şasım yok işte yok çünkü ben kendi adıma konuşayım kabul etmiyorum doğruda bulmuyorum ama şartlar böyle ve çalışmak zorundayım ben daha öncede söyledim kendi kendime geçiniyorum boşandım geldim,ailem sadece bana kapıyı açtı kimse bana sormuyor paran varmı,ben dün dışarı çıktım iş görüşmelerine gittim çoğu yere yüreyerek gittiğim halde 20 milyon harcadım hazır param tükenmek üzere,şu saatte tutupta çay götüremem vs diyemem sadece iş bulmak zorundayım
Su prensesi senin için ilan araştırdım şimdi,career jet diye bir site buldum,orda Samsunla ilgili ilanlar buldum,bak ilk 2 sini kopyalıyorum,bir bak istersen buraya,başka ilanlarda var
Eleman Online - Samsun
Sekreter
İlaçlama şirketimize telefonda ikna kabiliyeti yüksek Halkla ilaşkiler elemanı ve sekreterler aranıyor.1000 tl maaş+ yemek+ ssk Şehir : Samsun | Bölüm : Diğer | İlan No : 425369 İlgili Kişi : Ömer Gezer | E-Posta : Telef...
elemanonline.com | iş ilanları ve eleman ilanları sitesi - 3 Ekim - Bu işi kaydet
Sekreter
Eleman Online - Samsun
samsunda bulunan ofisimizde çalışmak üzere word excel bilen diksiyonu düzgün bayan eleman alınacaktır ilgilenenlerin resimli cv lerini yukarıdaki mail adresine göndermeleri rica olunur telefonda bilgi verilmemektedir baş...
elemanonline.com | iş ilanları ve eleman ilanları sitesi - 3 Ekim - Bu işi kaydet
canım benim tşk ederim elemanonline mıı bu dur hatta hemen arayayım ben neden farketmedim dün gazete aldım yerel,işçi bulma kurumunada gittim ,bide bunlara bakayım
rica ederim,google dan araştırdım Samsun olarak,hadi bakalım inşallah olur,takip edersin diğer ilanlarıda
baktım şimdi ordaki bazı ilanlar kariyerim nete yada elemanoline yönlendiriyor oralara üyeyim olur demi
takip ediyor musun oralardan ,hergün bak başvur bence,kariyer netten idari işleri tıkla arama yaparken
kızlar işiniz olmadığı zaman kk dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz
bende genelde kk yı takip ediyorum onun dışında internette dolanıyorum siz neler yapıyorsunuz
kızla tşk edeiyorum yorumlarınız için
cumaya kadar ikinci görüşme için çagırıcakmış arayabilirim dedi
2 görüşmeyi tlf ile mi red edeyim yoksa
gidip mi konuşayım
yada benım kafamda bir kaç sor işareti var bunun için 2 bi görüşme yapmayı gerek bulmuyorum mu
diyeyim sizce?
kızlar işiniz olmadığı zaman kk dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz
bende genelde kk yı takip ediyorum onun dışında internette dolanıyorum siz neler yapıyorsunuz
Red ediceksen 2.görüşmeyi yapma walker,hatta kendin arayıp senin için uygun olmadığını söyle,iki tarafta boşuna zaman kaybetmesin.
ben ön görüşme yaptım perşembeye kadar iş görüşmesi yapıcam dedi
cumaya kadar senı arayabiliriz dedi
kesin birşey demedi yani aramazlarsa cumaya kadar zaten onlarad olumsuz düşünüyor demektir yanı benım arayıpta onlara kabul etmiyorum demem olmaz
onlardan tlf gelmesi lazım cumaya kadar ki ben red edeyim aramazlarsa zaten kendıliğinden bu iş olmamış olur :)
kızla tşk edeiyorum yorumlarınız için
cumaya kadar ikinci görüşme için çagırıcakmış arayabilirim dedi
2 görüşmeyi tlf ile mi red edeyim yoksa
gidip mi konuşayım
yada benım kafamda bir kaç sor işareti var bunun için 2 bi görüşme yapmayı gerek bulmuyorum mu
diyeyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?