Sekreterler,Yönetici Asistanları

katılmıyorum su prensesi...kendi değerini kendi belirler insan ,bana kimse temizlikte yaptıramaz,saygısız şekilde konuşamaz ,hakaret edemez vs vs ...

bak sen de Üniversite bitirmişsin,zorunlu birşey olur,mecburiyetten o gün müdürüne çay götürürsün ama bu senin görevin olmamalı,bana şahsen ağır gelir,sen sadece telefona bakan getir götür işi yapan biri olmamalısın.Senin bir duruşun olmalı,seni herşeyi yaptırabilicek her lafı söyleyebilicek biri olarak görmemeli insanlar

doğru söylüyorsunuzda hakareti zaten kabul etmiyorum ama diğer türllü varmı öyle bir iş belki sizler büyük şehirde yaşıyorsunuz alternatifiniz çok olabilir ama benim öle bir şasım yok işte yok çünkü ben kendi adıma konuşayım kabul etmiyorum doğruda bulmuyorum ama şartlar böyle ve çalışmak zorundayım ben daha öncede söyledim kendi kendime geçiniyorum boşandım geldim,ailem sadece bana kapıyı açtı kimse bana sormuyor paran varmı,ben dün dışarı çıktım iş görüşmelerine gittim çoğu yere yüreyerek gittiğim halde 20 milyon harcadım hazır param tükenmek üzere,şu saatte tutupta çay götüremem vs diyemem sadece iş bulmak zorundayım

son çarem kaldı diyorsun yani.Senin şartların farklı evet ama normalde buna izin vermeyelim.Ben inanıyorum iyi bir iş bulacağına,sabret ,inşallah kısa zamanda olucak

Su prensesi senin için ilan araştırdım şimdi,career jet diye bir site buldum,orda Samsunla ilgili ilanlar buldum,bak ilk 2 sini kopyalıyorum,bir bak istersen buraya,başka ilanlarda var

Eleman Online - Samsun

Sekreter

İlaçlama şirketimize telefonda ikna kabiliyeti yüksek Halkla ilaşkiler elemanı ve sekreterler aranıyor.1000 tl maaş+ yemek+ ssk Şehir : Samsun | Bölüm : Diğer | İlan No : 425369 İlgili Kişi : Ömer Gezer | E-Posta : Telef...

elemanonline.com | iş ilanları ve eleman ilanları sitesi - 3 Ekim - Bu işi kaydet

Sekreter

Eleman Online - Samsun

samsunda bulunan ofisimizde çalışmak üzere word excel bilen diksiyonu düzgün bayan eleman alınacaktır ilgilenenlerin resimli cv lerini yukarıdaki mail adresine göndermeleri rica olunur telefonda bilgi verilmemektedir baş...

elemanonline.com | iş ilanları ve eleman ilanları sitesi - 3 Ekim - Bu işi kaydet

canım benim tşk ederim elemanonline mıı bu dur hatta hemen arayayım ben neden farketmedim dün gazete aldım yerel,işçi bulma kurumunada gittim ,bide bunlara bakayım

canım benim tşk ederim elemanonline mıı bu dur hatta hemen arayayım ben neden farketmedim dün gazete aldım yerel,işçi bulma kurumunada gittim ,bide bunlara bakayım

rica ederim,google dan araştırdım Samsun olarak,hadi bakalım inşallah olur,takip edersin diğer ilanlarıda

kızla tşk edeiyorum yorumlarınız için
cumaya kadar ikinci görüşme için çagırıcakmış arayabilirim dedi
2 görüşmeyi tlf ile mi red edeyim yoksa
gidip mi konuşayım
yada benım kafamda bir kaç sor işareti var bunun için 2 bi görüşme yapmayı gerek bulmuyorum mu
diyeyim sizce?

kızlar işiniz olmadığı zaman kk dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz
bende genelde kk yı takip ediyorum onun dışında internette dolanıyorum siz neler yapıyorsunuz

Red ediceksen 2.görüşmeyi yapma walker,hatta kendin arayıp senin için uygun olmadığını söyle,iki tarafta boşuna zaman kaybetmesin.

kızlar işiniz olmadığı zaman kk dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz
bende genelde kk yı takip ediyorum onun dışında internette dolanıyorum siz neler yapıyorsunuz

boş boş internette geziyorum,sabahları gazete okuyorum netten,bir ara ingilizce test çözüyordum bıraktım,kızıyorum bu konuda kendime

Red ediceksen 2.görüşmeyi yapma walker,hatta kendin arayıp senin için uygun olmadığını söyle,iki tarafta boşuna zaman kaybetmesin.

ben ön görüşme yaptım perşembeye kadar iş görüşmesi yapıcam dedi
cumaya kadar senı arayabiliriz dedi
kesin birşey demedi yani aramazlarsa cumaya kadar zaten onlarad olumsuz düşünüyor demektir yanı benım arayıpta onlara kabul etmiyorum demem olmaz
onlardan tlf gelmesi lazım cumaya kadar ki ben red edeyim aramazlarsa zaten kendıliğinden bu iş olmamış olur :)

hımm tamam anladım,ben kesin zannettim,bu durumda arama tabi,ararlarsa senin için uygun olmadığını söylersin

kafanda sorular varsa 2. bir görüşmeye gidebilirsin ama ben çay servisi yapmam diyorsan diğer eleman yapıomuş sendende beklerler hiç gitme aradıkalrında söylersin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…