- 27 Ekim 2008
- 5.963
- 2.394
- 723
ben 15 gündür evde yatıyorum acaba hala bir işim var mı ???
noldu canım hastamısın yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 15 gündür evde yatıyorum acaba hala bir işim var mı ???
1 hafta izinliydim yıllık iznimden kullanayaım dedim artık iyice yorulmuştum,izindede hasta oldum 1 haftadırda öyle yatıyorum tel.kapalıydı müdürüm aramış acaba niyeki varya kızsalar haklılar ama ne yapayım çok hastayım günde 2 tane iğne vuruluyorum
hasta olduğunu ve gelemeyeceğini haber vermedinmiki arıyo canım?
o arar ondan değil yani ondan kurtuluş yoktur kızacağı varsada arar kızar;başka bişeye kızmış kızacak kimseyi bulamayınca beni arar delikafadulden
kızlar selam bende aranıza katıldım.Geçmişi okudum da ne çok hukuk bürosunda çalışana varmış bende 5 aydan beri hukuk bürosunda çalışıyorum halada çok fazla alışamadım işime.Önceden 9 senedir yapı malzemeleri satan sektörde muhasebe+sekreterdim işidmen kovuldumdelikafaduldendelikafadulden hemen burayı buldum çok yoğun stresli bir işmiş.Birde avukatlarım çok zor insanlar buraya giren 3-4 ay zor dayanıyormuş bakalım ben ne kadar durabilicem burda hihoyyythihoyyyt
Kültür seviyesi yüksek insanlarla çalışmak iyidir, başarılar...
seninkini görmeden esyn için yazmıştım,müşteri olarakta anlaşılıyorda..Ne fena öksürüyorsunuz çok geçmiş olsun diyin:)
Bence anlamazlar:kaydirigubbakcemile2benimkide öleydi çünkü tam bir hanzoydu hapşırırı tıksırır burnunu çeker çok afedersiniz şeyini kaşır dururdu neyseki burdaki patronum daha elit bir insan ama bu da çok sinirli yaa herşeyi 4*4lük istiyor