• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

1 hafta izinliydim yıllık iznimden kullanayaım dedim artık iyice yorulmuştum,izindede hasta oldum 1 haftadırda öyle yatıyorum tel.kapalıydı müdürüm aramış acaba niyeki varya kızsalar haklılar ama ne yapayım çok hastayım günde 2 tane iğne vuruluyorum

tşk ederim deryacelik umarım gecer yarın iyi kötü işe gidecem bari ordan sorun olmasın

1 hafta izinliydim yıllık iznimden kullanayaım dedim artık iyice yorulmuştum,izindede hasta oldum 1 haftadırda öyle yatıyorum tel.kapalıydı müdürüm aramış acaba niyeki varya kızsalar haklılar ama ne yapayım çok hastayım günde 2 tane iğne vuruluyorum

hasta olduğunu ve gelemeyeceğini haber vermedinmiki arıyo canım?

suprensesi geçmiş olsn cnm .off bende bugün çok yoruldm.bilgisayara baka baka gözlerim sulanıo ya :S

hasta olduğunu ve gelemeyeceğini haber vermedinmiki arıyo canım?

o arar ondan değil yani ondan kurtuluş yoktur kızacağı varsada arar kızar;başka bişeye kızmış kızacak kimseyi bulamayınca beni arar delikafadulden

kızlar selam bende aranıza katıldım.Geçmişi okudum da ne çok hukuk bürosunda çalışana varmış bende 5 aydan beri hukuk bürosunda çalışıyorum halada çok fazla alışamadım işime.Önceden 9 senedir yapı malzemeleri satan sektörde muhasebe+sekreterdim işidmen kovuldumdelikafaduldendelikafadulden hemen burayı buldum çok yoğun stresli bir işmiş.Birde avukatlarım çok zor insanlar buraya giren 3-4 ay zor dayanıyormuş bakalım ben ne kadar durabilicem burda hihoyyythihoyyyt

kızlar selam bende aranıza katıldım.Geçmişi okudum da ne çok hukuk bürosunda çalışana varmış bende 5 aydan beri hukuk bürosunda çalışıyorum halada çok fazla alışamadım işime.Önceden 9 senedir yapı malzemeleri satan sektörde muhasebe+sekreterdim işidmen kovuldumdelikafaduldendelikafadulden hemen burayı buldum çok yoğun stresli bir işmiş.Birde avukatlarım çok zor insanlar buraya giren 3-4 ay zor dayanıyormuş bakalım ben ne kadar durabilicem burda hihoyyythihoyyyt

Kültür seviyesi yüksek insanlarla çalışmak iyidir, başarılar...

Adam telefon açıyor kulağıma öksürüyor ya arka arkaya bu 3. oldu insan bir özür diler......of of ne yapacağım ben bununla....:mymeka:

esyn valla benim patronum tam bir hanzo...bayan filan takmaz ana avrat küfür eder..kusma derecesinde öksürür filan ıykkk

seninkini görmeden esyn için yazmıştım,müşteri olarakta anlaşılıyorda..Ne fena öksürüyorsunuz çok geçmiş olsun diyin:)

seninkini görmeden esyn için yazmıştım,müşteri olarakta anlaşılıyorda..Ne fena öksürüyorsunuz çok geçmiş olsun diyin:)

Bence anlamazlar:kaydirigubbakcemile2benimkide öleydi çünkü tam bir hanzoydu hapşırırı tıksırır burnunu çeker çok afedersiniz şeyini kaşır dururdu neyseki burdaki patronum daha elit bir insan ama bu da çok sinirli yaa herşeyi 4*4lük istiyor

dilek aynen pantolonunun kemerini açar sıkar odasında,gömeliğine bişey dökülse çıkarıp atletle oturuyo odasında...
ve bu adam 250 kişi çalıştıran koskoca bir ihracatcı...sonradan olma tabiki..

Bence anlamazlar:kaydirigubbakcemile2benimkide öleydi çünkü tam bir hanzoydu hapşırırı tıksırır burnunu çeker çok afedersiniz şeyini kaşır dururdu neyseki burdaki patronum daha elit bir insan ama bu da çok sinirli yaa herşeyi 4*4lük istiyor

Recep İvedikle mi çalışıyordun kuzum sen :)

Back