Sekreterler,Yönetici Asistanları

ay canım bizim işlerde pek yoğun değil...yoğun olsa bizide çalıştırıyolar hemde mesaisiz..

Bizim de yoğun olduğundan değil mirmirmirmiröyle adet olmuş resmi tatillerde bile iş olsun olmasın burdayız kaydirigubbakcemile2zaten fazla mesai yerine geçmiyor itiraz etme şansımız yok sositososito

mondays make me crazy.......iğrenç pazartesi..

ooof kızlar resmen tabanlarım patlıyo yaaa ne biçim iş bu yaaa,bizim yemek çay yapan ablada izinli bugün,bi oraya koştur bi kendi işine koştur...kaydirigubbakcemile patron gelir misafiri gelir,yarın ihale var müdür bi taraftan beni yer ömrümü yedi bugün burası yaaa müdür çıktı şimdi dahada ben gelirim diyo yaa ooof off popomu kırıp okumadım başka bölümde gidip bu sekreterlik bölümünü okudumklava:

Sekreterler joker eleman:1no2: onlar başkalarının işini yapar nedense sekreterin işini kimse yapmaz-tatlicadiarzu-

aynen esyncim yaa nolduumu bende şaşırdım inanki, yemekçi çaycı gider yemekçi çaycı olursun,bizim burda yurtdışına giden işçilerle ilgilenen biri var o gider yurtdışına işçi gönderirsin,çaycımıyım işçi sorumlusumuyum hemşiremiyim falcımıyım sekretermiyim bide müdür bana fal baktırır arada inanabiliyomusunuz :roflol::roflol:bide onlara şebeklik et töbe yarabbim bugün isyanlardayım valla ama napalımki kriz dönemi iş yok çalışmam lazım çalışmasam evde kafayı yerim bide o var yani:a015:

klasör indir kaldır bellerim ağırdı topukluda giyiyorumki bacaklarım sızlıyor yeminlee.. of offff
beynim dolu, ruhum yorgun, kalbim yenik.
acıların kadını modundayım bu gün vallaaaakafamçokkarıştı

Sekreterler joker eleman:1no2: onlar başkalarının işini yapar nedense sekreterin işini kimse yapmaz-tatlicadiarzu-

aynen esyn ya ...bi de herkesin işini yaptığın halde yaranamazsın...2 saat izin alırsın ortalık birbirine girer... kimse 2 saat onların tabiriyle uyduruk olan işlere yetişemez,tahammül edemez...hem sana işe yaramıyo muamelesi yaparlar hem de 2 dk ortadan kaybolunca herşey birbirine girer..:1closedeyes:

ay ne kadar çokmuşuz böyle..çok mutlu oldum .selamlar herkeze ben 1 yıl önce 2 yıl yönetici asistanlığı yaptım bazı proplemlerden ötürü işten ayrıldım.ama çok zordu yaw.herkes işini bitiriyordu ben ben klıyordum yada mesayiye kalıyordum telefonlar kullağıma yapmışmıştı artık yazışmalar ayarlamalar uuuuuuufffffff.... hatırlamak bile sters yapıyor ama yinede çok seviyorum işimi herkez sana saydı duyuyor (PATRON HARİÇ)

aman kardeşim allah kolaylık versin ben çok yaşadım bana gına geldi sonunda şimdi evdeyim yemin ederim yaşlanıştım yaw.allah kolaylık versin sabreta.s.

ben sekreterlik okumadımda neoldu yine sekreter oldum... Sekreterler hem en düşük maaşı alanalar hemde en çok ezilenlerdir... Bazen çaycılık yapmanın daha rahat olduğunu düşünüyorum en azından beynim rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…