• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

bacı ne yapmıyorum ki stj avukatları ben eğitiyorum icra konusunda:jeyyar:
müvekkiller, davalar, yazılar, itiraz dilekçeleri, iptaller, telefonlar, icra takipleri hazırlama,teskere yazma, ara karar takip etme,duruşmaları ayarlama,icraları listeleme, klasörler düzenleri, faturalar,vergiler,muhtasar, kdv ler, serbes meslek makbuzları düzenleme, masraflar, hesapları takip etme, havaleler vs vs birr sürü iş bacım ve arada nefesde alıoz cokacimcoook
bizim ofis çok yoğundur canım çıkıyor akşama kadarsenağlama:smiley-cool:

:1shok::1shok:Kolay gelsin :teselli:

yok ben böyle tahmin etmemiştim, hele işin muhasebesel kısmını hiç sevmedim...zaten bu ilanlardada oluyor ve ben gıcık oluyorum ..ön muhasebe bilen yönetici asistanı aranıyor diye yazmıyorlarmı sinir oluyorum..kötükedihüso...hukuki tarafı güzel bence kanunlar yazışmalar v.s. ama tabii bayıyordur eminim... iyi kazanıyorsan sorun yok dimi...:kahve:

zor be bacıbenneyaptımki
allahıma şükür patronlarım çok ii hepsi abim gibi:utangac:
büyük davalar bittimi hemen bizlerede verirler üç beş kuruş. bayramlardada verirler. kaydirigubbakcemile2
Rabbime hamd olsun işimiz var çalışıoz :Saruboceq:

gayrimenkul şirketinde işe başladım 450maaş sadece bu ssk öğle yemeği yok:( sizce aldığım bu maaş normal mi yoksa kandırılıyotmuyum:) en üzüldüğümse ssk olmaması öğle yemeğini bir şekilde idare ediyorum

Elbette çok az onuda vermesinlerde amme hizmeti yap sevap kazan. Evet piyasa çok kötü ama bence kendini köreltme orda canım. Eminim çok daha iyi bir yerde çok daha fazlasını hakettiğini alırsın...

bacı ne yapmıyorum ki stj avukatları ben eğitiyorum icra konusunda:jeyyar:
müvekkiller, davalar, yazılar, itiraz dilekçeleri, iptaller, telefonlar, icra takipleri hazırlama,teskere yazma, ara karar takip etme,duruşmaları ayarlama,icraları listeleme, klasörler düzenleri, faturalar,vergiler,muhtasar, kdv ler, serbes meslek makbuzları düzenleme, masraflar, hesapları takip etme, havaleler vs vs birr sürü iş bacım ve arada nefesde alıoz cokacimcoook
bizim ofis çok yoğundur canım çıkıyor akşama kadarsenağlama:smiley-cool:

peki avukatlar ne iş yapıyo sorması ayıptır:roflol::roflol:nerdeyse davayada seni sokacaklar, avukatlar kadar maaş talep et güzelim :roflol:

peki avukatlar ne iş yapıyo sorması ayıptır:roflol::roflol:nerdeyse davayada seni sokacaklar, avukatlar kadar maaş talep et güzelim :roflol:

adliyeye giderler, duruşmalara girer, yazıları yazarlarsırnaşık şey
aynen bu ay konuşacam bole olmuyor die maaşa zam isteyecemşakkıdı

mesleğimi insanlara anlatmaktan yorulmuş ve usanmış biri olarak,burda böyle bir toplulukla karşılaşmak hoşuma gitti...hihoyyyt

mesleğimi insanlara anlatmaktan yorulmuş ve usanmış biri olarak,burda böyle bir toplulukla karşılaşmak hoşuma gitti...hihoyyyt

Evet haklısın , biz yönetici asistanlarının yanına ön muhasebe ne bileyim finans, resepsiyonist gibi görevler yakıştırmıyorlarmı acayip sinir oluyorum...sonuçta burada biz birbirimizi biliyoruz..herşeyimizi paylaşabiliriz mesela çekiştirebilirizde..hepimizin sorunları hemen hemen aynı....:)

gerçekten mi? ne yani şimdi ben bugün patronuma sinirlensem burda sizinle onun dedikodusunu yapabilir miyim? yupppiiii :teytey: :dance: :sm_cool: :lepi: hihoyyyt

gerçekten mi? ne yani şimdi ben bugün patronuma sinirlensem burda sizinle onun dedikodusunu yapabilir miyim? yupppiiii :teytey: :dance: :sm_cool: :lepi: hihoyyyt

sakın sakın...benim bir arkadaşım msnde dedikodusunu yapınca işten çıkarıldı...Okunmaz,bakılmaz demeyin.Sayfa sayfa yazdıkları önüne çıkartıldı kovulduğu gün.Burası msn değil ama sonuçta takip edilebilecek bir yer,dikkatli ol

sakın sakın...benim bir arkadaşım msnde dedikodusunu yapınca işten çıkarıldı...Okunmaz,bakılmaz demeyin.Sayfa sayfa yazdıkları önüne çıkartıldı kovulduğu gün.Burası msn değil ama sonuçta takip edilebilecek bir yer,dikkatli ol

Bencede okunabilir ama ben bu konuda müsterihim çünkü dünyanın en yakışıklı ve en iyi genel müdürüne sahibim , gerçekten bunu yalakalık olsun diye yazmıyorum...işim çok rahat çok rahat bir çalışma ortamı var burda açık ofis olmasına rağmen kimse kimseye karışmıyor...süppeerr yani... şu ana kadar kötü şeyler yazacağım bir durumla karşılaşmadım :) yine tabiiki herkes dikkatli olsun...yerimseniben

tamam tamam yapmıyorum dedikodu, haklısınız belli olmaz... ama bugün hiç çalışmak gelmiyo içimden daha haftanın 3. gününden başladım :S:emir_bebek:

Bencede okunabilir ama ben bu konuda müsterihim çünkü dünyanın en yakışıklı ve en iyi genel müdürüne sahibim , gerçekten bunu yalakalık olsun diye yazmıyorum...işim çok rahat çok rahat bir çalışma ortamı var burda açık ofis olmasına rağmen kimse kimseye karışmıyor...süppeerr yani... şu ana kadar kötü şeyler yazacağım bir durumla karşılaşmadım :) yine tabiiki herkes dikkatli olsun...yerimseniben

çok uyardım kızcağızı dinlemedi,bana anlatmıyordu korkusundan,gidip diğer arkadaşlarıyla konuşmuş,adamda odasına çağırıp bana böyle böyle demişsin diye dökümanları çıkarıp hesap sormuş,senin bu şehirde her işe girmeni engelleyeceğim demiş ve hakikatende o gün bugündür giremedi hiçbir işe:1no2: İstanbul değil başka bir şehir.Herkes bizim kadar şanslı değil :1no2:

Back