• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

çok uyardım kızcağızı dinlemedi,bana anlatmıyordu korkusundan,gidip diğer arkadaşlarıyla konuşmuş,adamda odasına çağırıp bana böyle böyle demişsin diye dökümanları çıkarıp hesap sormuş,senin bu şehirde her işe girmeni engelleyeceğim demiş ve hakikatende o gün bugündür giremedi hiçbir işe:1no2: İstanbul değil başka bir şehir.Herkes bizim kadar şanslı değil :1no2:

off... kötü olmuş..

bugün bizim patronlar yok..ortalık çok sessiz çayımı içtim...akşam olsada gitsem..sıkıldım...

valla bekarken akşam 10 lara kadar çalışırdım evlenince
09:18.00 ve c.tesi işe gelmemek şartıyla çalışmaya devam ettim.
6 dan sonra kimse tutamaz beni :jeyyar:

nix sen galiba zam isteyecektin,yaptılar mı?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma

zam istemicektim zam yapıcaklardı kasımda...onuda krizi bahane ederek yapmadılar..tam 17 aydır zamsız çalışıyorum...patronun keyfi gelirse haziranda zam yapıcak...1000 lira yaparsa cok mutlu olurum..:Saruboceq:.

ohh laz-kızı senin sabah iyiymiş ya ben sabah 8 de işbaşı yapıyorum...senede 3 ay yazın,3 ayda kışın çok yoğun oluyo c.tesi yarım gün geliyorum...servis-yemek-ssk var..fiziki olarak çok yorulmuyorum ama beynim çok yoruluyo...işte milletin tafrsını çekiyorum

zam istemicektim zam yapıcaklardı kasımda...onuda krizi bahane ederek yapmadılar..tam 17 aydır zamsız çalışıyorum...patronun keyfi gelirse haziranda zam yapıcak...1000 lira yaparsa cok mutlu olurum..:Saruboceq:.

5 ay önceki şeyi iyi hatırlamışım yine:1shok: Haziranda yaparlar inşallah

maaştan bende şikayetçiyim. o kadar iş yapıyorum 700 tl maaş alıyorum. 14 sene 700 tl için mi okudum ben... parasında da değil zoruma gidiyo ya...benneyaptımki

Back