• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

slm arkadaşlar ankara çalışıp asgari ücretten fazla alan var mı aranmızda
ve ayrıca cumartesi pazarı tatil olan boyle bıriş bulan var mı aramızda cok merak ettim
bende bu yıl mezun olucam ama
cok kaygılıyım :(

selam.bende 1,5yıldır belediye santral görevlisiyim.sekreterlikten hiç farkı yok.hatta daha yorucu. binadaki ve dış birimlerde çalışan yaklaşık 350 kişiye sekreterlik yapıyorum.gelen tlfları bağla,istedikleri tlfları onlara bağla.vatandaş her zmn haklıdır.diyip susmak zorundayım.vatandaş arar bağırır çağırır isterse küfür eder.kapatır.sesini çıkartamazsın.ilk işe başladığım zmnlar çok şaşırmıştım,insanın ağırına gidiyodu,mide ağrıları falan 1 hafta yattım evde ama artık takmıyorum.ve tüm gün tek başımayım sadece wc molası verebiliyorum.ilk girdiğimde 419ytl di maaşım.zmnla aydan aya arttı 600oldu.ocak ayı geldi yine artacak ama nekadar olur bilemem.işimden memnunum şuan.ama yinede kpss ile memur olma şansımı deniyorum...

arkadaşlar bende bi 9 ay yönetici asistanlığı yaptım..ama sadece yöneticiyle kalmıyodu şirkette çalışanlara da sekreterlik yapıyodum resmen...şunu bağla bunu bağla..bide dairede 2 şirket vardı biriyle alakalı olmamama rağmen onlarada sekreterlik yapıyodum.banada hiç bi iş yapmıyor muamelesi yapılıyodu ama şirket dışında çalışan yönetim kurulu başkanı tarafından ..sürekli msnden veya telefonla iş veriyodu.ön muhasebe olsun servis olsun halkla ilişkler insan kaynakları hepsini ben hallediyordum hakkaten...birde ilk iş deneyimimdi...tuvalete dahi telsizle gidiyordum.ayda yılda dışarda işim olsa zor izin alabiliyordum.ve sabah 9 akşam 18.30 du ama hep 19 da çıkabiliodum.bide üstüne cumartesi de tam gün ... hepsine katlanıyordum 600 maaş yemek ve sigortam vardı iyiydi benim için yoktan iyidir diyodum ama o bahsettiğim yönetim kurulu başkanı beni olduğu gibi herkesi yıprattı şirkette.çok bunlattı beni.ağır kelimeler kullandı...ben kaldıramadım istifamı verdim 1 ay çıkartmadılar düzelir bekle vs vs ama düzelsede ben işimi sveerek yapamıyordum artık.ve ayrıldım eylülden beri işsizim...işsizlik zor geliyo ama haksızlığa dayanamam :d şuan iş arıyorum son durum bu

hepinizi çok iyi anlıyorum kolay gele herkese

haziran ayında büro yönetimi ve sekreterlik bölümünde mezun oluyorum
ama çok korkuyorum hiç rahat değilim
merak edıyorum bu meslekte olupta
1 mılyar maaş alan var mı
asgari ücretten çalışmak istemiyorum
kızlar bılemıyorum anlatabıldım mı
cok korkuyorum

arkadaşlar bende bi 9 ay yönetici asistanlığı yaptım..ama sadece yöneticiyle kalmıyodu şirkette çalışanlara da sekreterlik yapıyodum resmen...şunu bağla bunu bağla..bide dairede 2 şirket vardı biriyle alakalı olmamama rağmen onlarada sekreterlik yapıyodum.banada hiç bi iş yapmıyor muamelesi yapılıyodu ama şirket dışında çalışan yönetim kurulu başkanı tarafından ..sürekli msnden veya telefonla iş veriyodu.ön muhasebe olsun servis olsun halkla ilişkler insan kaynakları hepsini ben hallediyordum hakkaten...birde ilk iş deneyimimdi...tuvalete dahi telsizle gidiyordum.ayda yılda dışarda işim olsa zor izin alabiliyordum.ve sabah 9 akşam 18.30 du ama hep 19 da çıkabiliodum.bide üstüne cumartesi de tam gün ... hepsine katlanıyordum 600 maaş yemek ve sigortam vardı iyiydi benim için yoktan iyidir diyodum ama o bahsettiğim yönetim kurulu başkanı beni olduğu gibi herkesi yıprattı şirkette.çok bunlattı beni.ağır kelimeler kullandı...ben kaldıramadım istifamı verdim 1 ay çıkartmadılar düzelir bekle vs vs ama düzelsede ben işimi sveerek yapamıyordum artık.ve ayrıldım eylülden beri işsizim...işsizlik zor geliyo ama haksızlığa dayanamam :d şuan iş arıyorum son durum bu

hepinizi çok iyi anlıyorum kolay gele herkese

güzelim para kazanmak kolay değil özellikle bu zamanda.hani derler ya ekmek aslanın ağzında dıye artık ağzında da değil midesinde.böyle şeylere katlanmak zorundayız.burdaki bayanlara sorsak kaç kişi işini severek yapıyorki..bende yönetici asistanıyım ama Allaha şükür çok rahatım patronumuz desen iyilikte üstüne tanımam.rahat olduğun için muhakkak birilerinin gözüne batıyodur özellikle pc başındaysan.ne kadar yoğun olursan ol yinede bişey yapmıyor gibi görünürsün.böyle şeylere aldırmamak lazım ki sonuçta sen kendini biliyosun ekmeğini hakkınla kazanıyosun.umarım zevk ile çalışacağın güzel bi iş bulursun yerimseniben

selam kızlar okuyorumda hepimizin yaşadıkları aynı sanırım bende sekreter olarak başladım önmuhsebe yönetici asistanlığı satış destek depo vs dışarı işleri bankadır belediyedir vergi dairesidir heryer gidiyorum ama gene yaranamıyoruz müdürün özel işlerini bile yapıyorum yol yemek var sadece askeri ücret olmadığı iç.in katlanıyoruz işyeri rahat işini yap internette dolaş ama çok yıpratıyorlar mide ağrılarım geçmiyor 3 yılı geçti işimi severek yapmak istiyorum :(

ben özel bi firmada sekreter, santral görevlisi ve danışman olarak görev alıyorum merak ediyorum başka işleri de yapmam beklenecek mi?
bi yandan şükrediyorum işim var diye ama insanın mutsuz olduğu bi işi yapması kadar da kötü bir şey yok
hergün lanet ederek başlıyorum işe sevemiyorum çünkü sevdirmiyorlar
çalıştığım şirket ve çalıştığım insanlar birbirinden hepsinden nefret ediyorum ama bir sürü borcumuz var bırakıp gidemiyorumda

pasaklı kız hepimiz aynıyız...inanki bi yerde sekreter olucana temizlikçi ol daha iyi. ortadasınya herkesin tafrası bize....

kızlar eşim wep tasarımcı site yaptırmak isteyen varsa bana yazabilir

ay bu dert sadece bende var sanıyodum. Bi işe yeni girdim 600 tl maaş alıcam (bu arada attan inip eşşeğe bindim) eski iş yerimde 700 alıyordum. Baştan söylemediler şimdi çay ve temizlik işini bana yıktılar... Bide 1500m2 yer yani burası bir imalathane bende 5 kişi çay isterse getiriyorum, temizlik falan yapmıyorum isterlerse çıkarsınlar şuan çaycı bile bu paraya bu kadar iş yapmaz. Yüksekokul mezunuyum okuduğuma beni bin pişman ettiler. Bu devirde okumakta hiç fayda etmiyor. Arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimki...23 yaşıma geldim hiç bir baltaya sap olamadım. Oysaki şu torpille çalışanlardan daha ii çalışabilirim.

pasaklı kız hepimiz aynıyız...inanki bi yerde sekreter olucana temizlikçi ol daha iyi. ortadasınya herkesin tafrası bize....

evet yaa sekreter olunca niye bütün kabaklar sekreterin başına patlar anlamıyorum,:sm_confused:bende sekreterim özel bi firmada 850 alıyorum asgari geçimle birlikte.ne terslik olursa olsun gelir hep sekreteri bulur döner dolaşır hep sekreter suçlanır ama güzel bişi olunca aynı şekilde bize pay biçilmez dimi kızlar:dilcikar: ama onun haricinde memnunum işimden,cmt çalışmıyorum patronlarım çok iyiler aile gibi burası ama işte çalışma hayatı hep tozpembe gitmiyor sorunlar oluyo illakifisfisfis

selam bayanlar istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum şişli tarafında oturuyorum ve çalışmayı düşünüyorum sizlerin pozisyonunda iş imkanı varsa yazarmısınız haftasonu olmazsa sevinirim bebek var bende çünkü sevgiler

Ben Genel Müdür Asistanıyım... ama elbette taaa 11 yıl önce fabrika sekreteri olarak başladım iş hayatıma .Bütün zorluklardan geçtim...şu anda hatta herkese tavsiye ederim, Anadolu Üniversitesinin e-sertifika programı var "yönetici asistanlığı" o programa kayıt oldum...3 ay sürüyor ister sekreter isterseniz santralde olun mutlaka karşılaşacağınız konulardan sınav oluyorsunuz...ayrıca tıbbi sekreterlik ve hukuk sekreterliği sertifika programıda var ...yükselmek ve kariyer hedefi olanlar için ideal.... ayrıca İstanbuldaysanız, ben Avon temsilcisiyim, yeni kurulacak takımda temsilci olmak isterseniz özelden görüşebiliriz.. sevgilerrrrr

Ben Genel Müdür Asistanıyım... ama elbette taaa 11 yıl önce fabrika sekreteri olarak başladım iş hayatıma .Bütün zorluklardan geçtim...şu anda hatta herkese tavsiye ederim, Anadolu Üniversitesinin e-sertifika programı var "yönetici asistanlığı" o programa kayıt oldum...3 ay sürüyor ister sekreter isterseniz santralde olun mutlaka karşılaşacağınız konulardan sınav oluyorsunuz...ayrıca tıbbi sekreterlik ve hukuk sekreterliği sertifika programıda var ...yükselmek ve kariyer hedefi olanlar için ideal.... ayrıca İstanbuldaysanız, ben Avon temsilcisiyim, yeni kurulacak takımda temsilci olmak isterseniz özelden görüşebiliriz.. sevgilerrrrr

aa bu e-sertifika olayı çok güzelmiş bi araştırıyım ben bunu delikafadulden

bende 6 yıldır yönetici asistanlığı pozisyonundayım. 4 senedir şimdiki işimde çalışıyorum. Hukuk sekreteryalığındayım.:kahve:
Valla beynim okadar doluki işlerimiz çok yoğundur. bazen çıldırıyorum bağırp çağırıyorum. :delphin: Herkez herşeyi bendne bekler kims ebişeyi alıp bi yerden bi yere koymaz arada bağırıp çağırırm çıldırırm:)
öyle böyle devam edioz işte. Çok zor ama yabazen sinir librem arada vuruyor tavana lülülülülülü

bende 6 yıldır yönetici asistanlığı pozisyonundayım. 4 senedir şimdiki işimde çalışıyorum. Hukuk sekreteryalığındayım.:kahve:
Valla beynim okadar doluki işlerimiz çok yoğundur. bazen çıldırıyorum bağırp çağırıyorum. :delphin: Herkez herşeyi bendne bekler kims ebişeyi alıp bi yerden bi yere koymaz arada bağırıp çağırırm çıldırırm:)
öyle böyle devam edioz işte. Çok zor ama yabazen sinir librem arada vuruyor tavana lülülülülülü

Hukuk sekreterliği yapmayı hep istemişimdir..hukuk hep ilgi alanımdadır.Neler yapıyorsunuz, yazı işleri v.s. nasıldır? yukarıda bahsettiğim e-sertifika programında hukuk sekreterliği programıda var... ücret skalası nedir? :)

Hukuk sekreterliği yapmayı hep istemişimdir..hukuk hep ilgi alanımdadır.Neler yapıyorsunuz, yazı işleri v.s. nasıldır? yukarıda bahsettiğim e-sertifika programında hukuk sekreterliği programıda var... ücret skalası nedir? :)

bacı ne yapmıyorum ki stj avukatları ben eğitiyorum icra konusunda:jeyyar:
müvekkiller, davalar, yazılar, itiraz dilekçeleri, iptaller, telefonlar, icra takipleri hazırlama,teskere yazma, ara karar takip etme,duruşmaları ayarlama,icraları listeleme, klasörler düzenleri, faturalar,vergiler,muhtasar, kdv ler, serbes meslek makbuzları düzenleme, masraflar, hesapları takip etme, havaleler vs vs birr sürü iş bacım ve arada nefesde alıoz cokacimcoook
bizim ofis çok yoğundur canım çıkıyor akşama kadarsenağlama:smiley-cool:

bacı ne yapmıyorum ki stj avukatları ben eğitiyorum icra konusunda:jeyyar:
müvekkiller, davalar, yazılar, itiraz dilekçeleri, iptaller, telefonlar, icra takipleri hazırlama,teskere yazma, ara karar takip etme,duruşmaları ayarlama,icraları listeleme, klasörler düzenleri, faturalar,vergiler,muhtasar, kdv ler, serbes meslek makbuzları düzenleme, masraflar, hesapları takip etme, havaleler vs vs birr sürü iş bacım ve arada nefesde alıoz cokacimcoook
bizim ofis çok yoğundur canım çıkıyor akşama kadarsenağlama:smiley-cool:

yok ben böyle tahmin etmemiştim, hele işin muhasebesel kısmını hiç sevmedim...zaten bu ilanlardada oluyor ve ben gıcık oluyorum ..ön muhasebe bilen yönetici asistanı aranıyor diye yazmıyorlarmı sinir oluyorum..kötükedihüso...hukuki tarafı güzel bence kanunlar yazışmalar v.s. ama tabii bayıyordur eminim... iyi kazanıyorsan sorun yok dimi...:kahve:

Back