Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim mesai 6 da bitiyor hatta 5 kala...ben gebze deyim... ücretler gerçekten yapılan işe göre çok düşük kalıyor özelliklede kriz dolayısıyle zam da olmadı neyseki ben krizden önce yıllık maaşımı anlaşarak girdim...
sanırım iş hayatında öğreneceğim çok şey var CADIARZU ben daha yeniyim de :bbo:11 yılın tecrübesi nasıl olsa :) kaça anlaştın:jeyyar:
11 yılın tecrübesi nasıl olsa :) kaça anlaştın:jeyyar:
maaşları açıkça paylaşacaksak seninkinide öğrenmek isterim :jeyyar:... aylık 1600 net e anlaştım...vergi dilimine girdiği için maaşlar brütüm ona göre ayarlandı...
Ben burda yazmıştım zaten:) bir daha yazayım 1250 net ,zamla ne olur bilemem
heh işte esas önemli olan o bir iş yerine ilk anlaştığın rakam yüksekse gerisi boş...çünkü yapacakları zam%8 i geçmiyor...dolayısıyle senin bütün hayallerin suya düşüyor...tabiki kendini yırtanda aynı zammı rahat rahat oturanda aynı zammı alıyor ancak çok büyük firmalarda bu bi şekilde sistemli yürüyor haksızlık olmuyor...ama bir asistanın aldığı maaşın tecrübeyle orantılı sanıyorum..birde şunuda unutmamak gerek taze kan taze ve daha yüksek maaş demek...
sanırım iş hayatında öğreneceğim çok şey var CADIARZU ben daha yeniyim de :bbo:
bende geldim kızlar
hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
Zam ayımız bu ay. Du bakali ne olacak.hihoyyyt
Fekat kimsede ses seda yok:sm_confused:, yapmıycaklarmıki acaba. Yav zaten senede bir zam alıyoruz onuda burnumuzdan getirmeseler bari.:mymeka:, Krizi bahane edecekler kesin