E
EU3
Ziyaretçi
Canım maaş sormak ayıptır ama.Se ne kadar alıyorsun yada zam alcakmısın?:jeyyar:
1.250 alıyorum,3 ay oldu gireli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım maaş sormak ayıptır ama.Se ne kadar alıyorsun yada zam alcakmısın?:jeyyar:
Ben de 5 senedir tekstil sektöründe santral operatörü, patronun ve fabrikanın sekreteri olarak çalışıyorum, 790 ytl maaşım var, çalışma saatim; haftada 5 gün 08.30-18.30 ara vermeden (yemek ve tuvalet molası da dahil) Cumartesi de 16.00'ya kadar , yemek burada pişiyor ama ben yemeğimi evden getiriyorum, yol param yok evim çok yakın, eylül ayında zam almamız lazımdı ama ses seda yok heyecanla maaş kesintisi olabileceği endişesi içindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
esyn bende tekstildeyim aynen senin yaptığın işi yapıyorum +yıkama talimatlarıyla ilgileniyorum..
seninde az canım maaşın..kızlar bizim en az 1000 lira maaş almamız lazım...lanet olsun fırsatçı patronlara ..
mavruş senin en azından saatlerin azdır..özel sektörde günde 10 saat çalışıyoruz artı c.tesi yarım gün yinede yaranamıyosun...
aynen ya tuvalete giderken bile telsiz elimde...elim sabunluyken çok telefona cevap vermişimdir..
bişey isterler onu yapmak için kalkarım 'nerde bu' derler otururum tip tip bakarlar canım çok sıkkın gizlice başka iş arıcam genel anlamda memnunum aslında ama çok yıprattılar beni...
zeynep nesli sen hangi sektörde çalışıyosun?