• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

zeynep -nesli allah daha çok versin iyi alıyosun...
off sinirlerim çok bozuk

sağolun,inşallah size zam yapılırda daha fazlasını alırsınız arkadaşlar

Ben de 5 senedir tekstil sektöründe santral operatörü, patronun ve fabrikanın sekreteri olarak çalışıyorum, 790 ytl maaşım var, çalışma saatim; haftada 5 gün 08.30-18.30 ara vermeden (yemek ve tuvalet molası da dahil) Cumartesi de 16.00'ya kadar , yemek burada pişiyor ama ben yemeğimi evden getiriyorum, yol param yok evim çok yakın, eylül ayında zam almamız lazımdı ama ses seda yok heyecanla maaş kesintisi olabileceği endişesi içindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :delphin:

esyn bende tekstildeyim aynen senin yaptığın işi yapıyorum +yıkama talimatlarıyla ilgileniyorum..
seninde az canım maaşın..kızlar bizim en az 1000 lira maaş almamız lazım...lanet olsun fırsatçı patronlara ..

Merhaba kızlar...
devlet dairesinde çalışıyorum ama yaptığım iş hem memur hemde Daire Amiri sekreterliği,
Lise mezunuyum,3 yılı bitiricem Şubatta ve 750 ytl maaş alıyorum..
Devlet mesaisi saatlerinde çalışıyorum ve sözleşmeli , sözleşmem bitip eğer yenilemezlerse kapıdayım... :delphin:

mavruş senin en azından saatlerin azdır..özel sektörde günde 10 saat çalışıyoruz artı c.tesi yarım gün yinede yaranamıyosun...

Ben de 5 senedir tekstil sektöründe santral operatörü, patronun ve fabrikanın sekreteri olarak çalışıyorum, 790 ytl maaşım var, çalışma saatim; haftada 5 gün 08.30-18.30 ara vermeden (yemek ve tuvalet molası da dahil) Cumartesi de 16.00'ya kadar , yemek burada pişiyor ama ben yemeğimi evden getiriyorum, yol param yok evim çok yakın, eylül ayında zam almamız lazımdı ama ses seda yok heyecanla maaş kesintisi olabileceği endişesi içindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :delphin:

2 katını vermeleri lazım.:kızgın:Ben sadece genel müdüre bakıyorum,9-18 ,haftasonu yok,öğlen 1 saat öğle tatili,yemekhanesi var,servisi var,ssk+özel sağlık var.Bir de 5 senedir çalışıyorsun:1shok: umarım düzelir

esyn bende tekstildeyim aynen senin yaptığın işi yapıyorum +yıkama talimatlarıyla ilgileniyorum..
seninde az canım maaşın..kızlar bizim en az 1000 lira maaş almamız lazım...lanet olsun fırsatçı patronlara ..

Ah ah yaram deşildi birden sositososito yazsam roman olur ama neyse, yıkama talimatı bana da gelecekti ama nedense başkasına gitti, yaptığım işleri bir saysam sekreterlikle alakası olmayan şeyler , para veriyorum aman boş kalmasın mantığıyla hareket ediliyor, Danışma'da beni otururken gören hiç bir iş yapmadığımı zannediyor zaman zaman da kulağıma geliyor akşama kadar oturuyor şeklinde şakkıdı oysa benim işim oturmayı gerektiriyor, öğle tatilinde bile ben yerimdeyim sadece tuvalete gitmek için yerimden kalkıyorum ama ne yapalım işimizi kaybetmektense katlanacağız, çok rencide edici bir durum olmadıktan sonra çalışmaya devam diyorum... :delphin:

aynen ya tuvalete giderken bile telsiz elimde...elim sabunluyken çok telefona cevap vermişimdir..
bişey isterler onu yapmak için kalkarım 'nerde bu' derler otururum tip tip bakarlar canım çok sıkkın gizlice başka iş arıcam genel anlamda memnunum aslında ama çok yıprattılar beni...
zeynep nesli sen hangi sektörde çalışıyosun?

mavruş senin en azından saatlerin azdır..özel sektörde günde 10 saat çalışıyoruz artı c.tesi yarım gün yinede yaranamıyosun...

evet çalışma saatlerim iyi sabah 9 akşam 4 ki işim de rahat olduğu için buradayım...
İzin istediğimde rahatça alıyorum...
Ama bu özel sektör gerçekten zor...Özellikle kafasına göre işi yaptırıp maaş vermeyenler :mymeka:

aynen ya tuvalete giderken bile telsiz elimde...elim sabunluyken çok telefona cevap vermişimdir..
bişey isterler onu yapmak için kalkarım 'nerde bu' derler otururum tip tip bakarlar canım çok sıkkın gizlice başka iş arıcam genel anlamda memnunum aslında ama çok yıprattılar beni...
zeynep nesli sen hangi sektörde çalışıyosun?

Bilişim sektöründeyim

hep demişimdir devlete sırtını yasla gerisinden korkma...

Ah kızlar ya genel olarak sorunlarımız aynı.Benim sizden tek farkım çalıştığım yerde herkezin ne kadar çok işimin olduğunu ve ben olmasam işlerinin yürümeyeceğini bilmeleri.Ha biliyorlarda bir şeymi değişiyor :sm_confused: elbetteki hayır.-tatlicadiarzu-

ah canım zor biraz sabah çay servisi yapan bayanı arıyordum telsizden... patron gelmiş arkamdan diniliyo şiişşşş kiminle konuşuyosun diyo halbuki konuşmuyodum bile daha çalıyodu tel bende sinirlendim ters bi şekilde kimseyle konuşmuyorum ayşeyi arıyorum dedim...sinir oldum ya...

Yönetici asistanlar,sekreterler nerelerdesiniz. kızlar.Biliyorum çok yoğunsunuz ama arasıra uğrayın buraya.:lepi:
Anlatın bakalım zam olayları nasıl gidiyor.

Ne zamı işinizi kaybetmediğinize dua edin

durumlarına getirdiler piyasayı............
:mymeka:

Back