• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

derya arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkürler aslında herşey gerçekten kararlı olmaktan geçiyor beslenme düzenimizi değiştirip bunu yaşam boyu uygulayabilirsek verdiğimiz kiloları geri almayız bende boyumu ve kilomu yazayım 1.62 boy 89.800 kilo ile başladım geçen hafta bu sabah tartıldığımda 87.400 kilo olduğumu gördüm beni sitenin grubun en şişmanı ilan edebilirsiniz:60: 30 yaşında 10 ve 6 yaşında iki kız çocuğu olan bir anneyim sezaryenle doğumlar doğum kontrol hapları falan derken bu kiloya ulaştım belim alarm vermeye başladı artık kilo vermeyi en çok sağlığım için istiyorum hepimize kolay gelsin

derya arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkürler aslında herşey gerçekten kararlı olmaktan geçiyor beslenme düzenimizi değiştirip bunu yaşam boyu uygulayabilirsek verdiğimiz kiloları geri almayız bende boyumu ve kilomu yazayım 1.62 boy 89.800 kilo ile başladım geçen hafta bu sabah tartıldığımda 87.400 kilo olduğumu gördüm beni sitenin grubun en şişmanı ilan edebilirsiniz:60: 30 yaşında 10 ve 6 yaşında iki kız çocuğu olan bir anneyim sezaryenle doğumlar doğum kontrol hapları falan derken bu kiloya ulaştım belim alarm vermeye başladı artık kilo vermeyi en çok sağlığım için istiyorum hepimize kolay gelsin

cnm bende sana çok yakınım üstelik 25 yaşındayım ortada ne doğum var ne çocuk :P verirsin inşaallah benim bi ark var kızla tanıştığımda 1.70 boyunda 55 kilo falandı fıstık gibi bişeydi senin anlıyacağın..6 yaşındada bir kızı vardı.. bi gün bana eskiden 80 kilo olduğunu söyledi şok olmuştum..inanmış yapmış..

mümin sekman diye bir kişisel gelişim uzmanı var onun kitaplarından okumuştum üniversite yıllarımda bir işi sizden önce birileri başarmışsa sizin başarmamanız için hiç bir neden yok diye..

heleki belin ağrısı başlamış arkadaşım .. kararlılığına devam et benim annem 2 ay bel fıtığından felçli gibi yatmıştı Allah korusun.. :16:

cnm bende sana çok yakınım üstelik 25 yaşındayım ortada ne doğum var ne çocuk :P verirsin inşaallah benim bi ark var kızla tanıştığımda 1.70 boyunda 55 kilo falandı fıstık gibi bişeydi senin anlıyacağın..6 yaşındada bir kızı vardı.. bi gün bana eskiden 80 kilo olduğunu söyledi şok olmuştum..inanmış yapmış..

mümin sekman diye bir kişisel gelişim uzmanı var onun kitaplarından okumuştum üniversite yıllarımda bir işi sizden önce birileri başarmışsa sizin başarmamanız için hiç bir neden yok diye..

heleki belin ağrısı başlamış arkadaşım .. kararlılığına devam et benim annem 2 ay bel fıtığından felçli gibi yatmıştı Allah korusun.. :16:

haklısın cnm annenede çok geçmiş olsun kararımı verdim artık eskiden olduğu gibi 55 kilo olacağım Allahın izniyle evde koşu bandım var belimin ağrısında yürüyemiyorum önce biraz kilo verip sonra yürümeyi düşünüyorum bu arada ramazan geldi ne yapmayı düşünüyorsun uzun süre aç kalacağız inşallah kilo verebiliriz :26:

yeni gelen güzellerimiz hoşgeldinizzzz:61:
kayıtcım gezidim geldim ben ama yürümekte çok işe yarıyo biliyosun zaten ii gemiştir aksam devam ediyoruz ozmn spora ve leslie ablamıza :66:
yenilik aynı dramı yasamısız seninle bende üniversite sınavına hazırlanırken depoladıklarımı verme cabasındayım bide 2 sene ünide de homini gırtlak yedigim için yerlesti kilolar ama azimliyiz birbirimizi destekleyerek bizde zafere erişcezzz:74:

valla bende kara kara onu düşünüyorum...

akşamları çorba türü sıvı şeyler salata yemeyi düşünüyorum...

sahuru bilmiyorum ama, geçen haberlerde izlemiştim bir hurma türü varmış lifi çok olanından, normalde tok tutmak için kullanılırmış..röportaj yapılan satıcı anlattı sahurda 5 6 tane ve bir bardak sütle oruç tutuluyo diye onu mu araştırsak ne yapsak..

sahur konusunda başka fikrim yok bakalım akşam olsun kayıt ın ve diğer kızların fikirleri vardır bu konuda... ayrıca ben bu ramazanda sahura kadar uyumayım işede biraz geç gitmeyi düşünüyorum... olurmu bilmem bakalım... zaten biz içanadoludayız 4 gibi imsak oluyo o yüzden akşamlarıda rahat rahat yürüyüşümü de yaparım diye düşünüyorum :) Allah verir bi kolayını inşallah :))))

bir işi sizden önce birileri başarmışsa sizin başarmamanız için hiç bir neden yok ne kadar dogru bi cümle çok hoşuma gitti gerçekten bunu birileri yapabiliyosa neden bizde o birilerinin içinde olmayalım ki dimi ama

kayıtcım gezidim geldim ben ama yürümekte çok işe yarıyo biliyosun zaten ii gemiştir aksam devam ediyoruz ozmn spora ve leslie ablamıza :66:
yenilik aynı dramı yasamısız seninle bende üniversite sınavına hazırlanırken depoladıklarımı verme cabasındayım bide 2 sene ünide de homini gırtlak yedigim için yerlesti kilolar ama azimliyiz birbirimizi destekleyerek bizde zafere erişcezzz:74:

kızlar ben ünv sınavı zamanımda nasıl zayıflamıştım.. sonra üniversitede biraaz aldım ama aynıydım hep.. üniversite bitti tayinim çıktı bir yıl mardinde çalıştım gene aynıydım.. sonra eş durumundan geldim bi yüksek lisansa başladım her sene 10 kilo en son savunmaya girecem derken aldım bi 2 kilo daha :P :P :D :D bu yıl doktoraya başlıycam inşallah eşim dalga geçiyo bitene kadar 120 olursun diye :P :P :P Allah korusun kızlar zayıflamalıyım zayıflamalıyım zayıflamalıyız :D :D

valla bende kara kara onu düşünüyorum...

akşamları çorba türü sıvı şeyler salata yemeyi düşünüyorum...

sahuru bilmiyorum ama, geçen haberlerde izlemiştim bir hurma türü varmış lifi çok olanından, normalde tok tutmak için kullanılırmış..röportaj yapılan satıcı anlattı sahurda 5 6 tane ve bir bardak sütle oruç tutuluyo diye onu mu araştırsak ne yapsak..

sahur konusunda başka fikrim yok bakalım akşam olsun kayıt ın ve diğer kızların fikirleri vardır bu konuda... ayrıca ben bu ramazanda sahura kadar uyumayım işede biraz geç gitmeyi düşünüyorum... olurmu bilmem bakalım... zaten biz içanadoludayız 4 gibi imsak oluyo o yüzden akşamlarıda rahat rahat yürüyüşümü de yaparım diye düşünüyorum :) Allah verir bi kolayını inşallah :))))

amin cnm arkadaşlardan öneri bekliyoruz

ben sınava hazırlanırken soru çözmekten çok tıkınıyodumm kimsede bişi diyemiyo aman psikolojisini bozmayalım die felaket bişey olmuştum yaaa hala duruyo o göbek ama artık ayrılık vakti yani
kızlar bende çok düsünüyorum ramazanda napcamızı inş. bizim diyetler sekteye ugramaz yaaa:26:

yenilik aynı dramı yasamısız seninle bende üniversite sınavına hazırlanırken depoladıklarımı verme cabasındayım bide 2 sene ünide de homini gırtlak yedigim için yerlesti kilolar ama azimliyiz birbirimizi destekleyerek bizde zafere erişcezzz:74:[/QUOTE
inanıyorum arkadaşım zafer bizim olacak:74:

Burası ne güzel kalabalıklaşmış aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum:3: Her başarı,sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır inş. bizde zamanla şu yağlardan kurtulacağız:kkk:

Mesajlar bayağı birikmiş o yüzden özellikle sorulanlar hariç tek tek cevaplayamayacağım; yenilik, derya_fk, hoşgeldiniz arkadaşlar, maşaallah iki buçuk sayfa mesaj olmuş hareketlenmiş konu :) :71:
Hepimize kilo verme sürecinde başarılar diliyorum..

daisy, canım leslie yürüyüşlerinde ağır hareketler yok, 1 mil olanla başlarsın, küçük küçük hareketler hepsi o yüzden kas yapmaz rahat ol ;)

Telkinler nette var canım, ama ben bir rahatsızlık geçirmiştim bi ara o yüzden kulaklıkla birşeyler dinlememem gerekiyordu, uyurken falan dinliyorum demiştim ya, 3-4 gün önce yine kulak çınlaması baş dönmesi vs hissettim bıraktım o yüzden telkin dinlemeyi ben... Fakat telkinler var nette, nil_gün olanın konusu da var zaten forumda ;) Diğerleri de ücretsiz zaten telkin mp3 yaz, çıkan 2. linkten geniiiiişçe bilgi alabilirsin, 1. link de aynı yere ait, ücretsiz ve izinli indirme de yapabiliyorsun oradan ;)

ewrem canım ben yürümedim, arkadaşım şehir dışından gelmişti, komşuya gittik biz :) spora devam, ben bugün 5 mil düşünüyorum ;)

Ramazan da ne yapacağız?
Hepimiz yemek yemeyi çok seviyoruz, bu demektir ki iftarlar sıkıntı olacak gibi. Sahurlarda aldığımız zaten gün içinde gidecek, iftarda da ezan okunurken "Ya Rabbi, senin rızan için oruç tuttum...." duamızı yaptıktan sonra, "Çok yemekten, çok uyumaktan, çok konuşmaktan sana sığınırım" diye devam edeceğiz :) Efendimizin duasıdır. "Ama yine de yeriiiizzzz" diyorsak da birden yüklenmeyeceğiz, zamana yayarak yiyeceğiz, ve bir iki saat sonra leslie yürüyüşleri yapacağız. Çok ter attırıyor ve ağır hareketler değil... İnşaallah düzenimizi bozmadan Ramazan'ı atlatırız. Ramazan için aramızda yarışma da düzenleyebiliriz ;) Ramazan berekettir, huzurdur, korkmayın o kadar bir şey olmaz biiznillah.. :34:

Bu akşam üzerimde bir hüzün var, hayır olur inşaallah... Durun size bir de şiir yazayım içimden coştu;

Bu akşam o kadar durgun ki sular
Gömül benim gibi kedere diyor.
İçimde maziden kalma duygular
Ağla geri gelmez günlere diyor.

Ey gönül, gidenden ümidini kes!
Kaçan bir hayale benziyor herkes,
Sanki kulağıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor.

Enginden engine koşarken rüzgar,
Bende bir yolculuk heyecanı var...
Yattığım kayaya çarpan dalgalar
Çıkıver bir sonsuz sefere diyor.

NFK

$deniz_4.jpg

kayıtcımmm şiiri çok begendimmm yüregine saglık :71:
ramazan için tek endişedmm genel olarak yemeyi seven bi htopik oldugumuz için kendimizi frenlememiz gerek benimde düşüncem iftarda bi kase çorba içtikten sonra biraz bekleyip sonra devam etmek yemege ve tamam dedigimiz andada sofradan kalktıysak sorun yok duayıda ettikmi inş. hersey yolunda gitcek

Benimde planlarım arasında o var bi tanıdığım ramazanında içinde bulunduğu 2,5 ayda 9 kilo vermiş. Zaten böyle bi düşüncem vardı dahada pekişti. Ben sadece çorba içmeyi planlıyorum :) umarım başarılı olabilirim.:70:

inşaallah ewrem ve inşaallah integral biz de başarabiliriz.. :16:

5 mile yürüyüşümü yapmış ve şu şekle: :37: girmiş bulunmaktayım :))

iyi geceler yol arkadaşlarıııııııımmmmm... :118:

:71:

merhaba kızlar..geçen yıl diyetisyenim sayesinde hiç zorlanmadan çok güzel kilo vermiştim.hepside yagdan gitmişti.isterseniz listeyi bulup paylaşabilirim.herkese başarılar :16:

Teşekkür ederiz prensesperi, iyi olur aslında, bizim yaptığımız düzenli diyetten ziyade ortalama fazla yemeği kesmek-daha çok hareket etmek ama fikir vermek açısından çok faydalı olur, zahmet olmazsa eklersen çok sevinirim şahsım adına.. :71:

Tabisiiiiii..... :emir_bebek:

Derhal kimlik bilgilerini, pardon yaş - kilo - boy - hedef kilo bilgilerini alalım :6:

Şaka tabi ki, bilgi vermek sana kalmış arkadaşım hoşgeldin sefa getirdin :70:

Back