Şekil şukul hareketler

Sizin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşadığınızı ne alaka arkadaşınız biliyor? Fazla özel değil mi bu?

Ordan sonrasını okuyamadım , çok ergen geldi.

Benim de boyle bir arkadasim var cozum bulamadin ben de maalesef. Ilginc ama hem abuk subuk durduk yere ters laflar eder hem de cogu insanin yapmayacagi iyilikleri yapar. Seyrek gorusuyorum ama kendimi hep borclu da hissediyorum bu arkadasa karsi.

Sizi kiskaniyor içinide boyle rahatlatiyor. Benzer bir arkadasim olmustu ogrencilik yillarimda ayni yurtta kaliyorduk. Fiziksel anlamda kendini begenmeyince , yakindakileri yermeye başliyorlar .. Benim ki bu denli ustume gelmiyordu ama.. Bu arkadas abartmis beraber tatile gitme fikri dogru gelmedi bana bu kadar rahatsizsaniz bu durumdan

Sizin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşadığınızı ne alaka arkadaşınız biliyor? Fazla özel değil mi bu?

Ordan sonrasını okuyamadım , çok ergen geldi.
bu arkadaşımla önceki yorumlarda belirttiğim gibi bazen çok iyi oluyoruz çünkü çok iyi oluyo o dönem birbirimizle paylaştığımız pek çok şey var pek çok sır var. durum da size ergence gelmiş olabilir ki onun davranışlarını ben de ergence buluyorum ama bu artık sinirlenmeme engel olamıyo

Bunların benzerinden bende de vardı, defettim, eğlenceli tiplerdendi ama çıkar çatışması girdiği an satabilecek ve çekememezliği had safhada sürekli laf atmaya çalışmaya meyilli bir tipti. Cidden onlar hayatta olmadığı müddetçe insan daha huzurlu oluyor. Yavaş yavaş iletişimi koparmak lazım.

Benim de boyle bir arkadasim var cozum bulamadin ben de maalesef. Ilginc ama hem abuk subuk durduk yere ters laflar eder hem de cogu insanin yapmayacagi iyilikleri yapar. Seyrek gorusuyorum ama kendimi hep borclu da hissediyorum bu arkadasa karsi.
uff evet ben de şimdi böyle konuşuyorum sonra bi iyilik yapıyo deniz tanrıçası sen ne rezil kızsın bak kız hakkında neler neler düşündün ama şimdi ne büyük iyilik etti sana diye vicdan azabı çekiyorum

bu tatil planı onun bana karşı çok iyi olduğu bi dönemde yapıldı şimdi cidden pişmanım orada da böyle yaparsa ve ben bi konuşmaya başlarsam allaaah

evet biraz çekememezliği kesinlikle söz konusu örneğin aynı şeyi beğendiysek neyse ya sen al tamam diyip suratını asıyo ciddi anlamda hem de ama bunlar benim gözüme pek batmıyodu ergen ergen hareketler işte düzelir zaar diyip geçiyodum ama yüz verdikçe astarını istedi bunu da bugün gördüm. elalemin erkeklerini bana musallat etme ne demek ya?

evet biraz çekememezliği kesinlikle söz konusu örneğin aynı şeyi beğendiysek neyse ya sen al tamam diyip suratını asıyo ciddi anlamda hem de ama bunlar benim gözüme pek batmıyodu ergen ergen hareketler işte düzelir zaar diyip geçiyodum ama yüz verdikçe astarını istedi bunu da bugün gördüm. elalemin erkeklerini bana musallat etme ne demek ya?

Emin ol o yaptığı iyilikler bile çıkar için, lisede yaşamıştım ve çok iyi biliyorum o tip kızları. Yarın öbür gün tartışsanız anlattıklarının hepsi sır olmaktan çıkar, esas yüzünü kavga ettikten sonra görürsün o yüzden yavaş yavaş mesafe koy belli etmeden bence.

galiba öyle yapıcam kavga ettikten sonraki yüzü de korkutmuyor beni ama bi insanla da böyle kavga dövüş yolları ayırmak istemem

galiba öyle yapıcam kavga ettikten sonraki yüzü de korkutmuyor beni ama bi insanla da böyle kavga dövüş yolları ayırmak istemem
Öyle kızlarla çıkar çatışması olduğu an saç baş girmeden ayrılmak imkansız kesinlikle, öneriyorum yavaş mesafe olayını çok temiz oluyor fark edilmeden.

Böyle bir arkadaşım vardı. Enerjimi emiyordu resmen ama aynı bölümdeydik, gruplarımız aynıydı falan mecburen bir aradaydık hep. Mezun olduktan sonra görüşmelere bahaneler bularak, muhabbetimi minimuma indirerek vs. ilişkimi kestim. İyi olmasının bir önemi yok, bana zararı vardı ben de hayatımda tutmadım. Doğru bir karar aldığımı düşünüyorum, daha mutluyum şu an.

Öyle kızlarla çıkar çatışması olduğu an saç baş girmeden ayrılmak imkansız kesinlikle, öneriyorum yavaş mesafe olayını çok temiz oluyor fark edilmeden.
ay yok canım ikimiz de öyle saç saça baş başa kavga edecek insanlar değiliz hele ben tartışırken sesimi bile yükseltmem

işte biz de aynı okulda ve aynı sınıftayız ve ikimizin de çok yakın arkadaşı olan bi ortak arkadaşımız var bu kızla ikimiz de uzun yıllardır arkadaşız o kızla da aynı sınıftayız yani mecburen iç içe olacağım en az 2 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…