Şekil şukul hareketler

Benimde zor zamanimda bi arkadasim vardi ama baska ortak arkadasimizin yaninda aptalca konusuyordu bi gün tersledim o kiz gitti baska biri geldi ve mesafe koydum hic görüsmüyorum

Şekil şukul ve tebelleş yeni girdi sanırım türkçeye ilginç doğrusu...

Anladığım kadarı ile siz birbirinizi yerin dibine sokarak daha iyi anlaşıyorsunuz bu da farklı bir ilişki neden olmasın?
Şekil şukul YouTube'da fenomen olan bi videoda var Türkçeye girmedi ama tebelleş olmak zaten dilimizde mevcut olan bir kavram
Tebelleş olmak: bir kimsenin veya şeyin başına dert olmak, musallat olmak
Örnek kullanımı: "Ha şunu bilmende yarar var, kadın çok tebelleş olursa, ona bir randevu verip kendisini dinleyebilirim." - E. Işınsu

Konumuza gelecek olursak biz birbirimizi yerin dibine sokmuyoruz sadece arkadaşım bunu bana yapıyor bugün ilk defa benden böyle bir cümle duydu

Bu nasil bir arkadaslik? Arkadasligin tanimi mi degisti?
Boyle biriyle insan nasil kaliteli vakit gecirir? Belli ki baska arkadasiniz yok, buna takiloyim bari demissiniz.
Hayır arkadaş çevrem oldukça geniş ama aynı okulda aynı sınıfta olduğumuz için 2 yıldır istisnasız her gün bu arkadaşımı görüyorum

senin mutsuzluğunla sevinen bi insanla dost olma, belli ki fesat seni kıskanan biri, sende ona etkiye tepki ver onun ağzıyla konuş ona
Onun bana konuştuğu gibi konuşmak hiç tarzım değil ama dün onun bana yağtığı gibi elalemin içinde onu eleştirince dakikasında sustu heralde öyle yaparım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…