• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekil şukul hareketler

Ben de etmedim ama eden çok gördüm demek ki karşıdakine bağlıymış :KK70: Ama bir şekilde zarar verebiliyorlar o yüzden insanın kendini koruması lazım.
of hiçbi şey yapmazsa ben hiçbi şey yapmadım ben ne dedim ki ben onu kötüniyetle söylemedim e onu dedim de ne var ki bunda diye diye adamı çıldırtır

işte biz de aynı okulda ve aynı sınıftayız ve ikimizin de çok yakın arkadaşı olan bi ortak arkadaşımız var bu kızla ikimiz de uzun yıllardır arkadaşız o kızla da aynı sınıftayız yani mecburen iç içe olacağım en az 2 sene

Tatile gitmen şart değil ama ben dersler dışında öyle çok takılmıyordum. Evine gidip kalmışlığım dahi yok. O gelmek istiyordu bazen tek yaşadığım için, sevgilim kalıyor falan diye bahane buluyordum.

Böyle bir insanla seyahate çıkacaksanız muhtemelen döndüğünüzde arkadaşlıktan vazgeçmiş olacaksınız. O yüzden yorum yapmıyorum :)

Tatile gitmen şart değil ama ben dersler dışında öyle çok takılmıyordum. Evine gidip kalmışlığım dahi yok. O gelmek istiyordu bazen tek yaşadığım için, sevgilim kalıyor falan diye bahane buluyordum.
derslerde takılırsam zaten haftanın 5 günü 8 saat takılmış oluyorum :(

derslerde takılırsam zaten haftanın 5 günü 8 saat takılmış oluyorum :KK43:

O konuda yapacak bir şey yok. Özelini çok anlatmaman dışında başka bir tavsiye veremem. Benim arkadaş da benim sevgilimi topa tutar eleştirirdi, benim sevgilimden bin kat beter olan sevgilisine laf söyletmezdi. Sonra terk edildi ama yine de kendisine toz kondurtmayıp beni eleştirmeye devam etti. Ben de özelim hakkında hiçbir şey anlatmamaya başlamıştım.

O konuda yapacak bir şey yok. Özelini çok anlatmaman dışında başka bir tavsiye veremem. Benim arkadaş da benim sevgilimi topa tutar eleştirirdi, benim sevgilimden bin kat beter olan sevgilisine laf söyletmezdi. Sonra terk edildi ama yine de kendisine toz kondurtmayıp beni eleştirmeye devam etti. Ben de özelim hakkında hiçbir şey anlatmamaya başlamıştım.
ben de zaten artık pek fazla anlatmıyorum zaten pek anlatacak bi şeyim de yok ama tıpkı sizin arkadaşınız gibi benim önceden hayatımda olan gayet yakışıklı çocuğa çirkin diyodu ve bence aşşşırı çirkin olan sevgilisine toz kondurmuyodu ayrıldıktan sonra çocuğa goril demeye başladı ama..

Yani bence sende ona bunsekilde davran bakalım ne tepki verecek? İyi niyetli düşğncek olursak Belki yakın arkadaş olduğunuz için samimiyetten ötürü böyle konulara giriyodur.. bilemedim ama yine de bi fesatlık var gibi dikkat etmelisin bence.

Benimde vardı böyle bi arkadaşım saf gibi ay normalde şöyle iyi böyle iyi diye diye kendimi kandırmıştım:rapci:Benim boyum 170 falan öyle cok uzun da değilim kendisi 154 boya da aşırı takıntılıydı 15 cm topukluyla gezerdi her allahın günü buna rağmen bana habire ben kısa değilim sen uzunsun der dururdu ağzımı açık bi kere boyun kısa da demememe rağmen:confused:

Daha neler neler tabi he noldu ben de bi yerde kayış koptu çizdim üstünü merhaba merhaba şimdi.Yani yakında sizde de kopar birşeyler o zamana kadar arkadaşlığa devam:deli:

E iyi oldugu tarafi kendi agzinla demissin sen mutsuzken iyi oluyormus mutluyken cekemiyor iste bariz belli. Bence kotu gun dostu olmak kolaydir iyi gun dostu olmak zordur, asil o zaman kisiligi cikar ortaya ki cikmis. Yerinde olsam ne iyi gunde ne kotu gunde gorusmem.

Şekil şukul ve tebelleş yeni girdi sanırım türkçeye ilginç doğrusu...

Anladığım kadarı ile siz birbirinizi yerin dibine sokarak daha iyi anlaşıyorsunuz bu da farklı bir ilişki neden olmasın?

Bu nasıl arkadaş ya :D Benim de vardı böyle birisi inan onunla bir anda konuşmayı kestim meğer tüm kötülükler ondan bana geliyormuş ben görememiş bunca zaman. Tüm pis egosunu benim üzerimden tatmin etmiş sürekli. Konuşmamı kestim ertesi gün tüy gibi hafiftim eski hayatıma döndüm resmen vampir bu insanlar. İnsanın mutluluğunu emerek besleniyorlar. Kaç kurtul hayatı zindan eder bu insanlar

senin mutsuzluğunla sevinen bi insanla dost olma, belli ki fesat seni kıskanan biri, sende ona etkiye tepki ver onun ağzıyla konuş ona

Off bende de vardı bir tane. Hiçbir kıyafetimi beğenmezdi ve marka takıntısı vardı. Halbuki kendisi hep markasız giyer ve anlaşılmasın diye etiketlerini keserdi. Benim de göğüslerim büyüktür ve hep laf ederdi. Yakanı kapat, dekolten görünüyor derdi. Onunkiler fındıksa benimkiler ananastı. Öyle tarif edeyim yani. Bir gün şak diye kestim arkadaşlığı. Çok da iyi oldu.

Bu nasil bir arkadaslik? Arkadasligin tanimi mi degisti?
Boyle biriyle insan nasil kaliteli vakit gecirir? Belli ki baska arkadasiniz yok, buna takiloyim bari demissiniz.

Bir insan ancak kendine duydugu saygiyla hayatta kalabilir,manen. Bahsi gecen sahis ozsayginizin icine tukuren cinsten. Buna izin vermeye devam ederseniz ya kendine guvenini yitiren bir asalaga donursunuz -bağımlı, özgüvensiz, karakteri zayıf- ya da zihnen yıpranıp dolar taştıgınızda bugun yapmanız gereken ayrılısı o gun yaparsınız. Kımse benim kendime duyduğum saygıyı bir kenara atıp keyfi için beni eglence malzemesi yapamaz. Yemişim zor zamanlarda beraber olmanızı. Geçeceksiniz onu.

Kocam beni dövüyor ama onu cok seviyorum diyenlerin bi farkli örnegi arkadasim agzimada t... cünkü onu cok seviyorum ...örnegi

Back
X