- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ben de etmedim ama eden çok gördüm demek ki karşıdakine bağlıymışay yok canım ikimiz de öyle saç saça baş başa kavga edecek insanlar değiliz hele ben tartışırken sesimi bile yükseltmem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de etmedim ama eden çok gördüm demek ki karşıdakine bağlıymışay yok canım ikimiz de öyle saç saça baş başa kavga edecek insanlar değiliz hele ben tartışırken sesimi bile yükseltmem![]()
of hiçbi şey yapmazsa ben hiçbi şey yapmadım ben ne dedim ki ben onu kötüniyetle söylemedim e onu dedim de ne var ki bunda diye diye adamı çıldırtırBen de etmedim ama eden çok gördüm demek ki karşıdakine bağlıymışAma bir şekilde zarar verebiliyorlar o yüzden insanın kendini koruması lazım.
işte biz de aynı okulda ve aynı sınıftayız ve ikimizin de çok yakın arkadaşı olan bi ortak arkadaşımız var bu kızla ikimiz de uzun yıllardır arkadaşız o kızla da aynı sınıftayız yani mecburen iç içe olacağım en az 2 sene
şimdiden tatilde yeni insanlarla tanışsam da ruhumu emmese diye düşünüyorumBöyle bir insanla seyahate çıkacaksanız muhtemelen döndüğünüzde arkadaşlıktan vazgeçmiş olacaksınız. O yüzden yorum yapmıyorum :)
derslerde takılırsam zaten haftanın 5 günü 8 saat takılmış oluyorumTatile gitmen şart değil ama ben dersler dışında öyle çok takılmıyordum. Evine gidip kalmışlığım dahi yok. O gelmek istiyordu bazen tek yaşadığım için, sevgilim kalıyor falan diye bahane buluyordum.
derslerde takılırsam zaten haftanın 5 günü 8 saat takılmış oluyorum![]()
ben de zaten artık pek fazla anlatmıyorum zaten pek anlatacak bi şeyim de yok ama tıpkı sizin arkadaşınız gibi benim önceden hayatımda olan gayet yakışıklı çocuğa çirkin diyodu ve bence aşşşırı çirkin olan sevgilisine toz kondurmuyodu ayrıldıktan sonra çocuğa goril demeye başladı ama..O konuda yapacak bir şey yok. Özelini çok anlatmaman dışında başka bir tavsiye veremem. Benim arkadaş da benim sevgilimi topa tutar eleştirirdi, benim sevgilimden bin kat beter olan sevgilisine laf söyletmezdi. Sonra terk edildi ama yine de kendisine toz kondurtmayıp beni eleştirmeye devam etti. Ben de özelim hakkında hiçbir şey anlatmamaya başlamıştım.