Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde zor zamanimda bi arkadasim vardi ama baska ortak arkadasimizin yaninda aptalca konusuyordu bi gün tersledim o kiz gitti baska biri geldi ve mesafe koydum hic görüsmüyorum
Şekil şukul YouTube'da fenomen olan bi videoda var Türkçeye girmedi ama tebelleş olmak zaten dilimizde mevcut olan bir kavram
Tebelleş olmak: bir kimsenin veya şeyin başına dert olmak, musallat olmak
Örnek kullanımı: "Ha şunu bilmende yarar var, kadın çok tebelleş olursa, ona bir randevu verip kendisini dinleyebilirim." - E. Işınsu
Konumuza gelecek olursak biz birbirimizi yerin dibine sokmuyoruz sadece arkadaşım bunu bana yapıyor bugün ilk defa benden böyle bir cümle duydu
Bu nasil bir arkadaslik? Arkadasligin tanimi mi degisti?
Boyle biriyle insan nasil kaliteli vakit gecirir? Belli ki baska arkadasiniz yok, buna takiloyim bari demissiniz.
Onun bana konuştuğu gibi konuşmak hiç tarzım değil ama dün onun bana yağtığı gibi elalemin içinde onu eleştirince dakikasında sustu heralde öyle yaparım bundan sonra