- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
İşte beyleŞekil şukul ???????
Çünkü birbirimizin zor zamanlarında yanında olduk. Yani iki farklı insan gibi kendisi bi tarafı çok iyi bi tarafı aşşşırı gıcıkBoyle biriyle niye tatile gidiyorsunuz?
Hadi arkadaslik neyse ama tatile gidecek kadar yakin arkadaslik bence gereksiz.
Ya haksızlık etmek istemiyorum çok iyi olduğu zamanlar da var ama işte bazen çok iyi bazense böyle resmen iki farklı insan. Bazen böyle davrandığında çıkarıyım şunu hayatımdan diyorum ertesi gün meleğe dönüşüyo kendimden utanıyorumBu nasıl arkadaşlık diye düşündüm ben. Her türlü fesatlık var
Anladım anladım ama ben kendisini benden güzel buluyorum ve söylüyorum da bunu yeri geldiğinde bana niçin hayranlık duysunGereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diye bir söz var. Anlatabildim mi?
Ya haksızlık etmek istemiyorum çok iyi olduğu zamanlar da var ama işte bazen çok iyi bazense böyle resmen iki farklı insan. Bazen böyle davrandığında çıkarıyım şunu hayatımdan diyorum ertesi gün meleğe dönüşüyo kendimden utanıyorum
Asagilik kompleksi var. Bazi insanlar yakissa bile yakismadi dermis veya tam tersi yakismayan seye yakisti dermis fesatliktqn. Boyle kisiler asla gercek dost degildir.merhaba hanımlar size bir şey danışmam gerekiyor. Konu arkadaşımın tabiri caizse şekil şukul hareketleri. Öncesinde belirtmeliyim ki bu arkadaşım zaten bazen çok garip davranan birisi. Örnek vermek gerekirse herkesin içinde boyumla dalga geçer, yaptığım bir şey hakkında,örneğin makyajım, sormasam dahi çok kötü olmuş diye fikir belirtir ancak ben ona en ufak eleştiride bulunsam yo hayır çok güzel der. Mesela benim yaptığım bir şey hakkında -evlilikten önce cinsel İlişki- bunu yapanlar da kaşar resmen diye yorum yapar insanların yanında ben neden öyle dedin dediğimdeyse aşkım sana öyle der miyim hiç ben seni biliyorum der. Şimdi diyeceksiniz ki e neden hala arkadaşsın. Çünkü bunlar hariç iyi bi insan ve ben kaliteli vakit geçirmek adına bu huylarını sergilemesine izin vermemeye çabalıyorum.
Uzunca bir girizgahtan sonra konuya gelecek olursak.. benim göğüslerim son derece büyük kendisininkiler de çok küçük sürekli bundan yakınır. Biz bu arkadaşımla tatile gideceğiz ben bikini bakarken sürekli bana bunu alma göğüslerin çok ortada, bunun şurası çok açık elalemin heriflerini musallat etme bana, göstermeye pek meraklısın galiba gibi salakça yorumlar yaptı. Yani benim göğüslerim çin seddinden dahi görünüyor ki denediklerim sadece üçgen ve straplez bikiniler öyle aşırı dekolteli bi şeyi giymeme kendi göğüslerim müsade etmez sağdan soldan fırtlar. Sonra ben bi mayoya bakarken bunlar çok güzel de benim belim çok ince değil bana yakışmaz dedim taammmm sana yakışır diyecektim ki hahaha bana yakışır çünkü ben senden zayıfım dedi. Ben de normalde hiç ses etmem ama sabrımı zorladığı için sen aynada basenlerine selülitlerine hiç bakmıyosun heralde dedim inanılmaz bozuldu ama güldü çünkü zannımca benden böyle bir cevap beklemiyordu.Bu arada kendisinin baktığı mayolar göbek deliğine kadar dekolteli olan mayolar olur ya onlardan. Yav alsın baksın çok da yakışıyo ama bana ne tebelleş oluyosun?
Ay öyle işte kızlar çok ufak bi mesele arkadaşımı hala seviyorum ama ciddeb tereddütlerim oluşmaya başladı beni sindirmeye çalışıyor gibime geliyor. Siz ne düşündünüz?
Yahu hayranlık sadece dış görünüşe midir? Bi insanın karşısındakini sürekli dış görünüşünden vurması bi eziklik psikolojisi. Kendini iyi hissetme şekli. Özellikle de bunu sürekli yapıyorsa... Yani bilemedim bence çok normal bi arkadaş değil o arkadaş:) Ya da ben çevremde çok görmediğim için doğal karşılayamıyorumAnladım anladım ama ben kendisini benden güzel buluyorum ve söylüyorum da bunu yeri geldiğinde bana niçin hayranlık duysun
Çünkü birbirimizin zor zamanlarında yanında olduk. Yani iki farklı insan gibi kendisi bi tarafı çok iyi bi tarafı aşşşırı gıcık
Valla ilk kez böyle bi şey dedim ama beni çok zorladıSende araya selulitleri koyduguna gore az degilsin. Laf soka soka tatiliniz biter.
Valla ilk kez böyle bi şey dedim ama beni çok zorladı
Bazen gerçekten dediğiniz gibi enerjimi sömürüyor ama dedim ya iki farklı kişiliği var bi kişiliği çok iyi işte tatil planı da o iyi kişiliği esnasında yapıldıSenin üzerinden ego tatmini yapıyor. Fesatlık damlıyor kızdan. Enerjini aşağı çeken biriyle niye tatile gidiyorsun ki.
Bilemiyorum haklı olabilirsiniz. Sanırım bunu bazı olaylar tetikliyo bu olaylar da genellikle erkeklerle alakalı. Kendisi bence çok güzel ama tavrı o kadar olumsuz ki kimden hoşlansa dikiş tutturamıyo şu sıra okulda benle görüşmek isteyen bi çocuk oldu ve ondan sonra yine beni iğnelemeler başladı. Oysa ben de yalnızken veya ben de mutsuzken çok ilgili ve bana karşı çok iyiAsagilik kompleksi var. Bazi insanlar yakissa bile yakismadi dermis veya tam tersi yakismayan seye yakisti dermis fesatliktqn. Boyle kisiler asla gercek dost degildir.
Galiba ben de hata ettim ya ama bu itici tavırları arada kendini gösteriyor kalan zamanlarda çok iyi tatil planını da iyi zamanında yapmış bulunduk artıkSu kismi ekledim.
Napardiniza gelince, ben boyle biriyle ne arkadas olurdum , ne de tatile giderdim. Yani yapman gereken belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?