- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
Güzelliği söylemeye bile gerek yok,sempatiklikle birleşinceZaten sismanlar ancak sempatik olur
Afiyet seker(siz) olsun
Guzel bi ornek oldu. Esim de asla sekersiz icemiyor. İcmem daha iyi diyorkonu sahibi bende senin gibi isyandaydim gecen sene...nasil icerler hic icme zehir ic daha iyi diye geri puskurttugum bile oldu sekersiz cayi...ama suan inanmicaksin ama asla sekerli icemiyorum oyleki 3ü bi arada nescafe bile icemiyorum 2 si biarada daha guz3l geliyor...tomurcjk kokulu cay dene hani koku veriyor icine inan onla daha zevk alirsin oh mis gibi kokuyor gecende bi deneyim dedim 1 cay kasi seker attim buram buram serbet ictim serbet tadi geldi çay tadiyla hic alakasi yoktu ...bak ilk zamanlar sevmeye sevemeye de olsa 1. bardak mutlaka ic aanla 2.barda da icmek iaticeksin ce alismis olucaksin
bana da esim diyordu ilk o alisti ayni tukarda yazdiklarimi diyodu seker koyunca tad alamuyorum cay tadi falan ay ne saxma diyodum zorladim jendimi ve oldu zorla canim hemen ilk zamanlar oh supermis bu deyip icemessin zaten bide ben karanfille tadlandiriyorum cogu zaman batilirim karanfileGuzel bi ornek oldu. Esim de asla sekersiz icemiyor. İcmem daha iyi diyor
1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?