Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

Ben kendimi bildim bileli sekersiz icerim ve mukemmel bir lezzet aliyorum :) cocukken bile cay kasiginin ucunu batirirdim sadece o bile fazla gelirdi ve biraktim sekeri :) biraz daha cabala bence :))

evet canım önemli olan bi kaç gün sonra aman buna bi yarım şeker atıvereyim nolcak dememek, ve yanında tatlı bişeyler yememek.... yoksa bu tip konularda asla başarıya ulaşılamıyo

Çayın yanında tatlı yemeyi bende seviyorum. Çikolata şeker de olabilir

Ben hiç bir şeyi şekerli içemem ne çay ne kahve çeşitleri... bir ara arkadaşlar beni denemek için dolu demliğe bi tane küp şeker atmışlar onun bile tadını farkettim, şeker cayın kendine özgü o kekremsi tadını yokediyo o zaman da çay çay olmaktan çıkıp şekerli suya dönüyo... gerçi ben kola meyve suyu falan da icemiyom...

Ben normalde yarım küp atardım, şimdi onu da bıraktım. Bence lezzetli, benim çok tatlı ile aram yok bu arada belki ondan dolayı da bana öyle geliyordur. Ve çayı şekersiz içecekseniz biraz açık için, koyu olunca tadı acı oluyor şeker ihtiyacı hissediyor insan.

Dunden beri hic seker kullanmadim. Cay bittikten sonra midemde bi bulanti oluyor niyeyse

Damak tadı bence, bir de alışkanlık meselesi. Ben de şekersiz içemiyorum. Azalttım en fazla. Yeter. Şeker azsa şerbet gibi filan olmuyor. Eskiden Türkiye'de insanlar bol bol şekerli içerdi, bunu eski Türk filmlerinde bile görebilirsiniz. Bakmayın, son birkaç yılda şekersiz çay moda oldu. Herkes " bıraktı". Bir de şekersiz içenlerde hep gözlemlediğim şey çayı çok açık içmeleri. Biraz çay esanslı su gibi. Ne anladım o zaman çaydan... Her zaman şekersiz içene bir şey demiyorum ama " bırakan" ların çoğu lezzetten değil, sağlık sebebiyle bırakıp şekersize alıştılar. E bir şeye alışınca öteki türlüsünün kötü gelmesi de normal. Sanki yediğimiz her şey ultra sağlıklı da bir tek küp şeker fazla geliyordu, bırakınca herkes çok sağlıklı oldu. :)

Çok daha hem de..Şekerli midemi alt-üst ediyor benim..

Kaçak çayı için, Türk çaylarında acılık var o yüzden şekersiz içmenin zor olması normal

günaydınlarrr :)

burda yorumları okuyup acayip gaza geldim :) normalde küçük çay bardağına iki küp şeker atarım ve çayı su gibi açık içmeme rağmen burayı okuduktan sonra artık çayın şekersiz güzel olabileceğine dair inancım oldu veeee tek şekere düştüm her ne kadar işkence olsa da şuan pes etmek yok

Ben de bu konuyu actigimdan beri butun sicak mesrubatlarimi sekersiz ictim.
Tadini aldim, serbet iciyormusum, sekerli icince anlarim nidalari esliginde sevmeye calisiyorum. Zevk almasam da idare ediyor simdilik.
Kaçak çayı için, Türk çaylarında acılık var o yüzden şekersiz içmenin zor olması normal
Bana kacak daha buruk geliyor

Tadini aldim, serbet iciyormusum, sekerli icince anlarim nidalari esliginde sevmeye calisiyorum. Zevk almasam da idare ediyor simdilik.

aynı kendimi kandırma çabası bende de mevcut :) işin tersi nescafe falan tek şekerli içerim. Çaya gelince atıyorum da atıyorum. Pek çay sevmem zaten sanırım tamamen soğuyacağım

Ya sen çok tatlısın ya, birden çok sevdim seni. Sen dememe kızmazsın umarım

Bu arada ingilizler şeker kullanmıyorlarsa şeker alır mısınız diye sorulunca i am sweet enough derler, yani ben yeteri kadar tatlıyım şekere gerek yok gibi bir anlamda. Sen de sorarlarsa öyle de.

Mune konuyu kapatabilir misin? Yapamiyacagim. Kendimi kandirmaya calisiyorum ama olmadi. Caydan kahveden sogumaya basladim. Tek sekere dusurdum ama hic sekersiz yapamayacagim.

çaya aroma verici bitkilerden koy emin ol daha katlanılabilir oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…