Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

Sekersiz icenlere tabiki saygi duyuyorum, ama cay dagitinca bardagi alip caykasigini cikaranlarin 'canim ben kullanmiyorum eheheh' diyenlere de sicak kasigi yapistirasim gelmiyor degil..
Ben de şekerli çay içerken onlar çok havalı gelirdi. Ben şeker almıyorum falan. Arada ben de dalgasını geçerim

Bennnn Ama ilk zamanlar eziyet gibiydi.Zamanla alışıp daha çok sevdim.7-8 sene oldu sanırım

Bırakalı 1,5 sene kadar oldu hala alışamadım
Bugün şeker koysam yine içerim ama koymamaya kararlıyım artık sigara gibi görüyorum şekeri.
Ama çayın tadı şeker resmen içiliyor ama eskisi gibi değil

Takribi 15 yıldır çayı şekersiz içerim. Şekersiz çay içenler örgüt gibidir üye kazandırmak gibi bir amaçları var diye bir geyik dönüyordu internette :) çok gülmüştüm. Bence çok lezzetli. İlk yıllar çok nadirde olsa canım yemek sonrası filan şekerli çay isterdi. Artık düşünemiyorum bile. Hele kahve varya bence şekerle ziyan ediliyor :)

Şekersiz iciyorum ve sekerli cay sanki şerbet gibi geliyor

şekeri biraktiktan sonra 1 yıl boyunca caydan zerre zevk alamadim zoraki ictim ama 1 yilin sonunda alıştım nihayet. simdi yine eskisi gibi zevkle cay iciyorum hic şekerli cay aklima gelmiyor. sabir isteyen bi iş

Ben asiri tatli sevenlerdenim hatta esimde oyle bir ayda 2 kilo sekeri bitiriyoruz :)

Şekersiz çay hi harika dostum :)

Ben ilk gun direk şekersiz çaya geçtim ama 1 yada 2 bardak zor içebilirim zorlamayla

2. Gun daha kolaydı
3. Gun az şeker atam dedim içemedim:)))

Yaklaşık 10 yildir da şekersiz içiyorum ki Hatta bazen eşimle kahvaltı yaparken dalgınlıkla onun bardağını içip ayyyyy resmen eritilmiş seker içiyorsun diyorum :)))

Eritilmiş şeker içmeyin 1 veya 2 gun zorlanacaksiniz ama o ay en az 2 kilo sırf şekeri bıraktığınızda gidecek

Sekersiz cay,kahve mesrubat vs. hepsi guzeldir. Tek seferde sekeri kestim. Zorlanmadim zaten tatliyla aram pek yoktu.
Evet sekersiz cay asil caydir diyenlerdenim. Iradenize hakim olarak basarabilirsiniz. Beyinde bitiyor bence is.
En azindan bende boyle olmustu.

10 yıldır çayı şekersiz içiyorum.Hayatta şekerli çay içmem ..
İlk zamanlar zor oluyor ama sonra şekerli içemiyorsunuz.Biz de eşimde şekersiz içiyor bu sebeple tatlılar dışında şeker kullanmıyoruz..
Şekerli kuru meyvelerle ilk zamanlar alıştırma yapabilirsiniz.Kuru kayısı,dut gibi
Sonra istesenizde şekerli içemezsiniz..

Liseden beri çayı şekersiz içiyorum çok zorlanmadım hiç ileri bırakırken çayı da çok atmazdım zaten şimdi o kadar lezzetli geliyor ki şekersiz çay böyle tadını daha çok alıyorum adeta , bir alışın bi yudum bile şekerli çay içemezsiniz

Sismaniye sempatik senii,çay demlettin bana gece gece
vallahi bu konu yuzunden ilk yorum yaptigimdan beri benim de canım cekmiyor değil çay iceli bir saati gecmisti ilk yorum ysptigimda useniyorum bu satte demlemeye bi de bunun gece nöbeti var çok icince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…