- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Ben de şekerli çay içerken onlar çok havalı gelirdi. Ben şeker almıyorum falan. Arada ben de dalgasını geçerimSekersiz icenlere tabiki saygi duyuyorum, ama cay dagitinca bardagi alip caykasigini cikaranlarin 'canim ben kullanmiyorum eheheh' diyenlere de sicak kasigi yapistirasim gelmiyor degil..
1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Heh heh.Sekersiz icenlere tabiki saygi duyuyorum, ama cay dagitinca bardagi alip caykasigini cikaranlarin 'canim ben kullanmiyorum eheheh' diyenlere de sicak kasigi yapistirasim gelmiyor degil..
1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Zaten sismanlar ancak sempatik olur
şekeri biraktiktan sonra 1 yıl boyunca caydan zerre zevk alamadim zoraki ictim ama 1 yilin sonunda alıştım nihayet. simdi yine eskisi gibi zevkle cay iciyorum hic şekerli cay aklima gelmiyor. sabir isteyen bi iş1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Ben asiri tatli sevenlerdenim hatta esimde oyle bir ayda 2 kilo sekeri bitiriyoruz :)Oyle dediniz de arada sekeri birakayim derken cayi biraktim, iciyorum ama lezzeti yok diyenler oldu ondan dedim. :)
Yok ben cok sekerli hic icemem. Sekersizi begenmeyerek de olsa iciyorum.
1 fincan( buyukce) 1.5 seker. 1 de olsa 2 de olsa lezzeti gidiyor.
İnsallah ben de serbet icenlerden cayin tadini alanlar, grubuna gececegim kizlar.
vallahi bu konu yuzunden ilk yorum yaptigimdan beri benim de canım cekmiyor değil çay iceli bir saati gecmisti ilk yorum ysptigimda useniyorum bu satte demlemeye bi de bunun gece nöbeti var çok icince
yok canimm doğuştan şişman olarak kendimi çok güzel çekici ve sexi hissediyom valla ne yalan soylimZaten sismanlar ancak sempatik olur
Afiyet seker(siz) olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?