- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
kizlar bana guzel cay karisimi verin ..mesela burcu cay mi atayim icine guzel vi cay karisimi tavsiyesi bekliyorum acil
Çay çok tüketen birisi değilim çok az tüketirim genelde kahvaltıda 1 çay bardağı en fazla,yada gidilen yerlerde misafirlikte içersem içerim oda 1 çay bardağını geçmez şekersiz içerim çayı ve çayın tadını şekersiz içtiğim zaman aldım,annem de yıllardır şekersiz içer ki o benden daha çok içer oda aynısını söylüyor.1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
hangi cayi tavsiye edersin hangi marka mesela kacak cay atiyor musunuz icineKesinlikle çayın içine 1 adet bergomat atın,hafif bir kokusu oluyor..
İçimide harika olur..
hangi cayi tavsiye edersin hangi marka mesela kacak cay atiyor musunuz icine
lipton dogubkaradebiz 1 kilo
yarim kilo kacak cay
burcu cay 1 kutu atiyorum bunun gibi mesela karsim onerir misiniz ben bu sekil yapiorm
İnsan çaydan zevk almadıkça muhabbetin tadı almaz o doğru bunu okuyunca bı insanla muhabbet edince çay zevk almadıkça ne olabilir ki1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Sekersiz sutlu kahve iciyorum su an.
İcilebilir mi? Evet.
Lezzetli mi, Iih.
Sirf sut iciyorum zatenAccık daha süt kat öyle dene
Sütlü türk kahvesi gerçekten güzel oluyor. Hiç şeker aratmıyor.. Ben içine biraz da tarçın koyuyorum, kan şekerini dengelesin tatlı isteğimi kessin diye. Tavsiye ederim :)Bugun hepsi buyuk bardakta olmak uzere
Sutlu neskafe, sutlu turk kahvesi ve cayimi sekersiz ictim.
En iyisi sutlu turk kahvesiydi.
Cay da berbat degildi ama hic zevkli degildi.
Sabirsizlikla gercek tadini alacagim zamani bekleyecegim. Amaa
Artik vazgecmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?