Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

Çay çok tüketen birisi değilim çok az tüketirim genelde kahvaltıda 1 çay bardağı en fazla,yada gidilen yerlerde misafirlikte içersem içerim oda 1 çay bardağını geçmez şekersiz içerim çayı ve çayın tadını şekersiz içtiğim zaman aldım,annem de yıllardır şekersiz içer ki o benden daha çok içer oda aynısını söylüyor.

lipton dogubkaradebiz 1 kilo
yarim kilo kacak cay
burcu cay 1 kutu atiyorum bunun gibi mesela karsim onerir misiniz ben bu sekil yapiorm

hangi cayi tavsiye edersin hangi marka mesela kacak cay atiyor musunuz icine

Tek bir çaya bağlı kalmıyorum o anda hangisi uygunsa ondan alıyorum..
Doğuş yada lipton güzeldir,kaçak çayıda 2 tatlı kaşığı kadar atıyorum çayın içine.
1 poşette bergomatlı çay katıyorum..

lipton dogubkaradebiz 1 kilo
yarim kilo kacak cay
burcu cay 1 kutu atiyorum bunun gibi mesela karsim onerir misiniz ben bu sekil yapiorm

1 kilo çaya yarım kilo kaçak çay çok değilmi buruk olur tadı o zaman..

İnsan çaydan zevk almadıkça muhabbetin tadı almaz o doğru bunu okuyunca bı insanla muhabbet edince çay zevk almadıkça ne olabilir ki

şekerli çay asla içemem. bence şekersiz olduğunda çaydan tat alınıyor. ilk başta alışmak gerçekten zor oluyor.6 ay boyunca hiç tat almadan öylesine içtim diyebilirim. ama alıştın mı da asla içemezsin.

Ben zevk alıyorum diyebilirim samimiyetle :) 1 çay bardağına 2 küp şeker atan ben bir anda 0 şekere karar verdim :) türk kahvesine de şeker atmıyorum. Gayet memnunum halimden arada sırada yanlışlıkla sekerli bir çay yada kahve içince ay ben bunu nasıl içiyormuşum diyorum :)

Birden keserseniz sevemezsiniz yavaş yavaş azaltın 2 şekerli içiyorsanız 1 e düşürün 1 2 ay oyle ıcın sonrasında yarıma dusurun 1 2 ayda oyle ıcın en sonda sekerı atın ama karıştırmayın ben öyle alışmıştım şimdi çayı asla şekerli içemem ve şekersiz hali daha güzel geliyor

Ben
Bi bardağa 4 kaşık şeker atardım.
Sonra şekeri bırakcam diye hava atıp yaygara yaptım bırakmamak olmazdı herkes duymuştu bende çayı şekersiz içip yanında tatlı yiyordum
Sonra kilo aldım diyetle beraber şekeri komple bıraktım ilk başlarda bardağın yarısını bile bitiremiyordum çayı bırakmıştım ama 2 yıl olcak şekersiz içiyorum alıştım

evet ben herhalde 16-17 senedir şekersiz içiyorum, zaten şeker atarsan sadece şeker tadı geliyor çayın tadı olmuyor ki, şekerli sıcak su da aynı... bence bir ay dayanmalısın, çünkü bi alışkanlığın oturması için fresiz bir ay lazım

Çayı şekersiz içerim, severim de ama ya kahve ! Ahh bi de onu şekersiz içebilsem tümden çıkartacağım hayatımdan bu tatlı zehiri..

Bugun hepsi buyuk bardakta olmak uzere
Sutlu neskafe, sutlu turk kahvesi ve cayimi sekersiz ictim.
En iyisi sutlu turk kahvesiydi.
Cay da berbat degildi ama hic zevkli degildi.
Sabirsizlikla gercek tadini alacagim zamani bekleyecegim. Amaa
Artik vazgecmek yok :)

Sütlü türk kahvesi gerçekten güzel oluyor. Hiç şeker aratmıyor.. Ben içine biraz da tarçın koyuyorum, kan şekerini dengelesin tatlı isteğimi kessin diye. Tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…