- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Canım 2011 yılından bu güne kadar şekersiz içiyorum ve inanılmaz lezzetli çay tadı alıyorum önceden bende içemem derdim sonra 1 hafta da alıştım şerbet mi içmişim çay mı belli değil di yani o yüzden sana tavsiyem alışana kadar tomurcuk çayı öneriyorum çaykurun çayları çok güzel diğerlerini ben de begenmiyorum1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
İsin asli cay bizim evde gunde 1 bile nadiren demlenir. Demlemisken de 2_3 bardak icerim. Bazen 3_4 gun cay icmedgim olur ama hergun muhakkak cay kahve turk kahvesi veya sicak cikolata en az 2 bardak tuketirim.Kek pasta yeme , en güzeli. Çayı da 1 şekerli iç. Ben sana başka bir tavsiye vereyim bence çayı da az iç. Ben haftada 2-3 defa falan anca içerim.
Ben1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?