Beeen. Belki ilk çayımı şekersiz içtiğimden ama inanın şekerli içenler çayın gerçek tadını kokusunu almıyor sadece şeker içiyorlar. Asla içemem şekerli. Ama bence bu damak tadı mevzusu.1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Zamanla alışılıyor, uzun yıllar çayı şekersiz içtim, alıştığım içinde şekerli içmekten farkı olmuyordu ama son senelerde yine şekerli içmeye başladım maalesef, aslında çay şekersiz içince gerçek tadını alıyorsunuz.1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Nasıl oldu buZamanla alışılıyor, uzun yıllar çayı şekersiz içtim, alıştığım içinde şekerli içmekten farkı olmuyordu ama son senelerde yine şekerli içmeye başladım maalesef, aslında çay şekersiz içince gerçek tadını alıyorsunuz.
Nasıl oldu buİlk defa duydum yeniden başlayanı.Üzülme munecim,bırakırsın yine,geçmiş güzel günlerini düşün
Caya seker katinca bence tadi kötüleşiyor ben şekersiz cayi seviyorum sekerli icemiyorum1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?