Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

Bende öyle dıyordum ama biden kesmedim şekeri.azalta azalta keseblrsnz istiyosanz.Bı cay kasıgıysa yarım atın sonra onunda yarısı.daha sonra sekersız ıcersınız.Sonrasnda alısınca tatlı ıcemıyosunuz

Sırf nişanlımla aynı bardaktan içicez diye bıraktım şekeri :) Bi ara bakim dedim tadına çok kötü geldi. Alışınca lezzetli oluyor

Emin olun uzun sure ictikce bir daha sekerlo cay icesiniz gelmeyecek.Benden soylemesi.Tatlandiriciyi da birakin.Saglikli beslenmeye aykiri cunku.Deneyin bakin birkac ay sonra dedigim olmazsa adim Yağmur degil.

İnan şekerli içersem midem alt üst oluyor. Ben çok uzun yıllar yaklaşık 10 yıldır şekersiz çay içerim ama meğerse şekerli çay ne kötü bir şeymiş de o zamana kadar içiyormuşum. Çayın tadı şekersiz çok güzel. Hatta şu an da içiyorum :)

Eskiden aşırı şekerli içerdim çayı sonra babamın ısrarlarıyla azalta azalta şuan çay kaşığının ucuyla koyuyorum şekeri. Ama onu koymazsam içemiyorum illa onu koymam lazım midem bulanıyor çay içmek eziyete dönüşüyor resmen benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…