• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Canım 2011 yılından bu güne kadar şekersiz içiyorum ve inanılmaz lezzetli çay tadı alıyorum önceden bende içemem derdim sonra 1 hafta da alıştım şerbet mi içmişim çay mı belli değil di yani o yüzden sana tavsiyem alışana kadar tomurcuk çayı öneriyorum çaykurun çayları çok güzel diğerlerini ben de begenmiyorum

Kek pasta yeme , en güzeli. Çayı da 1 şekerli iç. Ben sana başka bir tavsiye vereyim bence çayı da az iç. Ben haftada 2-3 defa falan anca içerim.
İsin asli cay bizim evde gunde 1 bile nadiren demlenir. Demlemisken de 2_3 bardak icerim. Bazen 3_4 gun cay icmedgim olur ama hergun muhakkak cay kahve turk kahvesi veya sicak cikolata en az 2 bardak tuketirim.
Cay biraz ozel benim icin. Onceden hic sevmezdim. Yurtta alistim
Simdi demledigimde boyle japonlarin ritueli gibi saygiyla iciyorum cayi.

1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Ben :KK6:
Bi dünya abur cuburu yerim ama çayı şekerli içemiyorum, tadını bozuyor gibi geliyor

Çay a bayılırım tek başına demler demler içerim çay içmeden uyqnamam çay olmazsa tv izleyemem caysiz kitap okuyamam çay yoksa isinamam öyle cayseverlerdenim . Çaya sekerde asla atamam tadı bozulur üç beş yıl önce şekersiz berbat sanıp icemem diyordum ama şimdi gerçekten çay ictigimin farkındayım mis gibi çay içiyorum şeker meker yok bence o lezzeti alanlar daha şeker kullanmaz

Şekeri bıraktığım zaman ilk 2 ay ben de alışamamıştım ama sonra alışınca çok daha güzel gelmeye başladı. Bence tatlandırıcıyı da bırakın

Ben sekersiz iciyorum nasil alistigimi hatirlamiyorim bile. Suan cayima bir kasik seker bile atsam serbet gibi geliyor icemiyorum. İyi ki alismisim sekersize belki sizde alisirsiniz cok koyu icmesseniz tadi daha iyi gelir belki.

Bir anda bıraktım şekerle içmeyi. Şuan çay içiyorum diyebilirim. 4 senedir kullanmıyorum çok daha iyi geliyor tadı

küçüklüğümden beri çayı şekersiz içerim
şekerli hiç bana göre değil midemi bulandırıyor
çikolatayla çaya ise bayılırım
ama nasıl seviyorsanız öyle için derim
şekeri azalta bilirseniz biraz azaltın

İlkokulda bırakmıştım çaya şeker atmayı. Açık ve şekersiz çaya bayılırım. :) kahvaltıda çay içmezsem güne eksik başlamışım gibi oluyor. Gün içerisinde muhakkak tüketirim. Şekersiz çay çok lezzetli, samimiyetle söylüyorum. :)

ben birakmadim ama çok az atarim zaten çayla aram yokdur kahvaltiida bi buyuk br hepsi bu
onuda azalttim sekerini
bardagin yarisina kdr seker doldurani gorunc ebile midem bulaniyor
aliskanlik bu zamanla gececekdir hissiniz , olmadi çok az atsaniz olmazmi ? mesela buyuk bir bardaga çeyrek kup seker gibi

ben sutu sekerli içerdim,hamilelikde seker çikinca birakdim 7 sene once,ogrendimki sonradan sutteki laktoz zaten sekermis :) 25 yasima kdr sutu yanlis içmiism :))
birden birakmistim asla sekerli içemem su an

Çay da şekerin ne işi var harika diyorum
10 yıldır şeker kullanmiyorum cayima şekerli kaşık düşse anlarim.:)

Sekerli cay asla icemiyorum.
Oysa tatliya da duskunumdur.
Evet sekersiz caydan keyif alinabiliyor.
Yillar icinde alistim ben de..
Kahve de oyle.

Ciddi çay tuketirim 3 aya kadar aynen dediğiniz gibi oluyor hatta mesafe bile koyuyorsunuz dostunuzla aranıza ama sekersizlige alışınca da eskiden servet iciyormusum diyorsunuz

Bende çayı şekersiz içemeyenlerdendim.
Hayatım boyunca içemem sanıyordum şekersiz çayı.
Annem kanser olduğunda üç aylık kontrollerde şekerli su verip pet çekimi oluyordu.
Kanserli hücre şekeri alıp filmde turuncu renkle kanserli bölge belli oluyordu.
Onu görünce şekerden tiksindim ve o günden sonra şekerli çay içmedim. 1.5 yılı geçti şekersiz içiyorum.
Uzun süre tatlı çikolata vs dahi yiyemedim onları azda olsa arada yiyiyorum artık.

Ben katiyodum 1 ölçü. Sonra yarıya düşürdüm . 1 buçuk yıldır şekersiz içiyorum. Alıştım yani iciliyo

10 yıldır çayı şekersiz içiyorum.Alıştım Gayet de güzel geliyor.Nescafeye bazen şeker atıyorum ama

Back
X