Nolmuş yani?
Ne menem ne acı çirkin şey o yeşil çay
Gerçi normal çayı da sevmiyorum ben
Kahveyi şekersiz içiyorum ama konu sahibi
epeydir şeker kullanmıyorum ve evet dha lezzetli. çnkü şekerin o yapay tadı yerine çayın gerçek tadı geliyor. alışmak için limonla dene1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Oyle dediniz de arada sekeri birakayim derken cayi biraktim, iciyorum ama lezzeti yok diyenler oldu ondan dedim. :)Eee biz ne dediiik,biz de öyle dediiiik
Ben bir cay bardagina 3 seker atiyorum bazen 3,5 oluyor:))serbet iciyosun diyenler olcak ama cayin tadi bana gore boyle akibinde tatliyla aram hic yok sadece cayda cok seviyorum cevremdekiler ya sekeri birakti yada azallti bana da tavsiye ediyorlar azaltmayi .Deniyorum ama cayin tadini hic alamiyorum .Ben ve cayim boyle mutluyuz
Bende sekersiz icemeyenlerdenim bir cay bardaginin icine 3-4 tane atmadan o cay tatli olmadan icemiyorum :)
Oyle kek tatligotururkenzaten takmazdim. 1.5 sekerden sasmazdim.Ay çok hoş konu ya.
Şekersiz çay içmek bence işkence gibi birşey. Yani yeşil çay falan tamam da bizim Türk çayı şekersiz içilebilecek bir şey değil. Ben çayı şekerli içerim kahveyi ise şekersiz. Zevkler renkler meselesi tabi ama buruk tadı olan çayı şekersiz seven bir insan nasıl kahve gibi gayet aromatik bir içeceğe şeker koyar anlamış değilim. zırt pırt üff canım kek çekti çikolataçekti, öff bir pasta olsa da lüpletsem deyip tatlıyı götürürken çayı şekersiz içmek ve bunu herkese duyurma da bizim Türk kadınlarınaözgü bir karizma. Ha bir de mangalda iki gıdım yiyip ay fazla geldi deyip durmak da var ama onu başka bir konuda tartışırız.
senin yine iyi 2 tatli kasigi benim 3 kasikBende deniyorum malesef içemiyorum...
Fincan çaya 2 tatli kasigi seker atan ben kesinlikle alisamam sanirim
Senin ki normal bence arkadasimOyle dediniz de arada sekeri birakayim derken cayi biraktim, iciyorum ama lezzeti yok diyenler oldu ondan dedim. :)
Yok ben cok sekerli hic icemem. Sekersizi begenmeyerek de olsa iciyorum.
1 fincan( buyukce) 1.5 seker. 1 de olsa 2 de olsa lezzeti gidiyor.
Kek pasta yeme , en güzeli. Çayı da 1 şekerli iç. Ben sana başka bir tavsiye vereyim bence çayı da az iç. Ben haftada 2-3 defa falan anca içerim.Oyle kek tatligotururkenzaten takmazdim. 1.5 sekerden sasmazdim.
Simdi cok siki bi diyetteyim. Kek borek 1 aydir agzima koymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?