ŞEKERSİZ BESLENME için birbirimize destek olalım

Amin, isteyen herkese hayırlısını versin rabbim..

hamile kaldığım anda diyetisyene başlamak istiyorum ve tabii sporumu da ona göre şekillendireceğim, şartlarım müsait olursa hamile pilatesi olabilir ya da dediğiniz gibi yürüyüş olur.

özel olmazsa sizin nasıl bi probleminiz var bebek için (cevaplamak zorunda değilsiniz)

amin canım .
doğru beslenme şeklini biliyor gibisin aslında diyetisyen farklı şeyler sunabilecek mi ?
yumurta kalitesizliği denildi canım en son

Bende Özge bezirci ile başladım şekersiz beslenmeye. Uzun zamandır çayı kahveyi şekersiz içiyordum. Simdi 21 gun sekersiz e basladik. Pazartesi gunu. 3 gündür uyguluyorum bende

Bende Özge bezirci ile başladım şekersiz beslenmeye. Uzun zamandır çayı kahveyi şekersiz içiyordum. Simdi 21 gun sekersiz e basladik. Pazartesi gunu. 3 gündür uyguluyorum bende
Ben sanırım 12-13 yıldır şekersiz içiyorum her şeyi, cola meyvesuyu gibi şeyler de hiç içmem.
Benim beslenmem her zaman şekersize yakın olduğu için kilo kaybım olmuyor böyle programlarla aslında ama yine de motive oluyorum.
Sizin ilkse kilo kaybınız da olur güzel olur

Bence kendinizi şartlandırıyorsunuz. Nisa'nın konusuna bakın boş vaktiniz olursa. 1 koli çikolatayı oturup yiyebilen hatun.

O yaptıysa herkes yapar. Olay iradede bitiyor, vücudun tepkisinde değil. N nscckts
sagol canım benım
aynen kızlar seker yumagının ıcınde yasayan bırıyım 2 senedır seker ekmek ve turevlerı kızartılmıs urunler asla tuketmıyorum
ketejonık beslenme karatay arası bır yerdeyım
104 kılodan 60 kıloya 6 ayda kendı kendıme dustum

hergun 1 kg dondurma kolı kolı cıkolata 1 tepsı baklavayı tek oturusta yıyebılen bırıydım yersem yıne aynı sekılde yerım ıstahlı bırıyım ama 2 senedır oyle glutenden ve sekerden uzak yasıyorum kı vucuduma tek 1 pırınc tanesı gırse dokunuyor artık bana :) yemezsem bayılırdım elım ayagım tıtrerdı sımdı tam aksıne yersem bayılırım okadar agır gelıyor artık

canınız tatlı ıstedıgınde tatlı yemek zorunda degılsınız ya susuz kalmıssınızdır ya cınkosuz vıtamınsız ondan canınız tatlı ıstıyor
badem yıyın
yok krız gecırıcem yemezsem savas bıle cıkarırım durumuundaysanız eger 2 kuru hurma 3 cevız toz kakao rondodan cekın yuvarlayıp yıyın bıldıgınız cıkolata...
yada kecıboynuuzu pekmezı kakao hındıstan cevızı fındık bunları rondodan gecırın yuvarlayın elınızde

sekersız unsuz tarıflerım var ısteyene hersey kolay bahaneler uydurmamak gerek ıstıyorsanız gercekten uzak duruyorsunuz

cok dogru kesınlıkle ıkısını aynı anda kesmek gerekıyor
cayda sekerı kes ama ekmegı yemeye devam et hıc bır faydası yok hala vucuda seker gırmıs oluyor cunku
kanda sekere donusen herseyı komple kesmek gerek kesmezsek ıstek devam edıyor hatta artıyor

Bende uzun zamandır kola meyvesuyu hiç içmem. Ama hamur işi yapmayı severdim onu bıraktım. Benim kilo vermem durdu. Birde ınsulin direnci var bende. Çok yavaş kilo veriyorum. Gebelik için biraz daha vermem gerekiyor. 5 6 kilo fazlam var. 67den 62 ye düştüm. Ilk hedefim 56

Konunuza denk geldim geçen gün, hatta içimden takdir etmiştim haddim olmayarak.
bi sonraki levelim belki de sizinki gibi olur..
Şuanki durumu bi basamak olarak görüyorum.

100% katiliyorum- ben ketojenik beslenirken (senenin 3-4 ayi) sogan bile yemiyorum (seker orani yüksek)
ilk haftalar zor oluyor ama sonuclar mükemmel

Konunuza denk geldim geçen gün, hatta içimden takdir etmiştim haddim olmayarak.
bi sonraki levelim belki de sizinki gibi olur..
Şuanki durumu bi basamak olarak görüyorum.
aslında bır sonrakı level dersenız bu yolda sadece kendınızı yormus olursunuz mesela ılk gun 2 dılım ekmek 1 muz yemıssınız baya seker almıssınız gunde 2 meyve hakkı var demıssınız kurallarda
profosyonel sporcuysanız, temızlık sırketı calısanı veya ınsaat calısanı gıbı agır ısteysenız 1 meyve yemek hakkınız varken 2 meyve zaten cok agır . kurumus meyveler normal meyveden daha cok seker ıcerır onuda 3 olsun demıssınız :) bunlar normalde yemememız gerekırken sekersız beslenmede asla yerı olmaması gerek. meyvedekı tum vıtamınlerın hepsı sebzelerde de var.

sekerı ve kanda sekere donusen herseyı komple kesmek gerek yoksa baslar yorulur pes eder bırakırsınız cunku seker ıstegınız asla azalmaz bu sekılde

bunu sey gıbı dusunun yasaklı madde veya zararlı alıskanlık gıbı aynı sekılde dırek kesmek gerek

zaten kılo vermıssınız ıradelı bırısınız ben sızın bunu yapabılecegınıze ınanıyorum

işte ben dönemsel değil hayatımın her döneminde uygulayabileceğim bir beslenme şekli istiyorum, en azından rafine şekersiz.....
tamam ıste bızde onu dıyoruz :) omrumuzun sonuna kadar unlu mamuller ve seker kanda sekere donusen herseyı kestık kesıyoruz bız . sekersız beslenme bunu gerektırır. donemsel yapmadık zaten omur boyu surecek dırek komple kesmek ve bunu surdurmek . farzedelım kı colyak hastasıyız veya seker hastasıyız her meyveye ekmege baktıgımızda aklımıza bu gelmelı

hayır boyle bırsey yok :)
karbonhıdrat sadece ekmekte yok tum sebzeler aynı zamanda 0 karbonhıdrat grubundadır en guzel karbonhıdrat kabak,havuctur . ekmek yemek yerıne 2 tabak salata yıyın ıcınde 2 havuc dograyarak .

Ah çok güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkür ederiz :)
Ben 90 kilo üstündeyim ama diyetisyen 2 dilim ekmek önerdi. Çünkü iç yağlanma çok az, aşırı ödemin var dedi. Şeker ve glutenden uzak durmaya başlayınca iki hafta sonra ayakkabılarım bile büyük gelmeye başladı. Meğer ne çok zarar veriyormuşum kendime

Üstelik 28 günde bir adet görmeme rağmen PKOS teşhisi koyuldu. Sadece kilo versen kurtulursun dedi doktor. Ben de bugün tekrar diyete başlıyorum. İyi ki gördüm bu paylaşımı :)

Listeler uzman bi diyetisyenin listeleri, ben onu baz alarak yapmaya çalışıyorum..
Her uzman o kadar farklı şeyler yazıp çiziyor ki bu konularda insan ne yapacağını şaşırıyor.

Ben kilo verirken kendime hiçbir şeyi kısıtlamadım, sadece kalori saydım ve spor yaptım, yani o zamanlar pasta da yedim börek de ama hep az.. o vakitler bu kadar çok beslenme çeşidinden bihaberdim, o yüzden kalori saymıştım..
Şu an başka bakıyorum olaya ama tamamen sizin gibi olmayı da beceremiyorum..

O zaman hadi bugün başlayın
Zaten antremanlısınız, hiç zorlanmazsınız
bizde sizden bişeyler öğrenmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…