- 28 Ağustos 2019
- 93
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi KirazHanim
Ay evet canım ya hatta kendimi hamile bile sandım da başka belirti olmayınca umudu kestim..Şu an şişkinlik yok 1 ay şişti ama gaz var gibi.. Hatta adetten sonra indi o ayın sonunda.. Bu arada limonlu maydonozlu ve tarçınlı şu yapıp gece dolapta bekletip ertesi gün bütün gün susadıkça onu içersen ödem de atarsın arada bir yapmanı tavsiye ederimYag oranim göbek cevresinde düsük zaten, 34, 36 bedene girer belim
Kaslarim ayrik oldugu icin de öne dogru hep bir cikiklik vardi
Ama demek ki düzeliyor, birseyler degisiyor, buna sevindim bir an gercekten böyleyse
Az yedim birkac gündür ondan sistim saniyorum, evet celiskili ama baska bir degisim yapmadim
Ay hala nasil bir sislik var bu halde nasil mekik cekecegim onu düsünüyorum, gaz da olabilir ama cok rahatsiz edici
Bu saatte yemem normalde, yedim ne varsa sinirden ac bile degildim
Neyse yarin zaten dengelerim, fazla kilom yok
Yürüyüsümü yaparim hep
Ama bu sislik canimi cok sikti ya
Demek dedigin gibi, bir ay mi sürdü siskinligin senin?
Ay evet canım ya hatta kendimi hamile bile sandım da başka belirti olmayınca umudu kestim..Şu an şişkinlik yok 1 ay şişti ama gaz var gibi.. Hatta adetten sonra indi o ayın sonunda.. Bu arada limonlu maydonozlu ve tarçınlı şu yapıp gece dolapta bekletip ertesi gün bütün gün susadıkça onu içersen ödem de atarsın arada bir yapmanı tavsiye ederim
Menülerinide yaz bakalımKonuyu severek takip ediyorum.Diyet listesi de gerçekten insanı zorlamayacak şekilde hemde seçmeli hakkımız var.Umarım bende şu kadar kilo verdim diye yazarım tekrar
Merhabaslm kizlar, konuyu yeni görüyorum, bende sekeri ve Beyaz unu hayatindan cikaranlardanim… 2019 basinda basladim ve bugüne Kadar devam ediyorum tabikide arada kacamaklarim oluyo ama tüm beslenmeme baktigimda 90% Temiz beslenenlerdenim:) ben Cleaneating olarak beslenmeme devam ediyorum paket ürünler islenmis ürünler tabi basinda seker ve Beyaz un cikarmis bulunuyorum
ve bikac adim ileriye gidip canimin cektigi herseyi saglikli olarakda yapiyrum tüm pastalarimi böreklerimi cikolatami bile saglikli bi sekilde kendim yapiyorum bu sayede tatliyi biraktim demiyorum:)
Takipte kalcam burasini cok ilgimi ceken konular:)
Merhabaslm kizlar, konuyu yeni görüyorum, bende sekeri ve Beyaz unu hayatindan cikaranlardanim… 2019 basinda basladim ve bugüne Kadar devam ediyorum tabikide arada kacamaklarim oluyo ama tüm beslenmeme baktigimda 90% Temiz beslenenlerdenim:) ben Cleaneating olarak beslenmeme devam ediyorum paket ürünler islenmis ürünler tabi basinda seker ve Beyaz un cikarmis bulunuyorum
ve bikac adim ileriye gidip canimin cektigi herseyi saglikli olarakda yapiyrum tüm pastalarimi böreklerimi cikolatami bile saglikli bi sekilde kendim yapiyorum bu sayede tatliyi biraktim demiyorum:)
Takipte kalcam burasini cok ilgimi ceken konular:)
tabiki:)Merhaba
bu şekilde beslenmeye başladıktan sonra kendinde ne gibi değişiklikler farkettin, biraz anlatabilir misin?
Mesela tam tahıllı ekmek, bulgur pilavı, tam buğday makarna gibi şeyler tüketiyor musunuz?tabiki:)
benim icin en önemli olan tabi kilo vermem Hemde hic zorlanmadan fark bile etmeden 6-7 kiloya Kadar gitti (yagdan gitti cogu)
kendimi daha enerjik hissediyorum gün boyu ve ögle yemeklerinden sonra yada aksam yemeklerinden sonra asla o agirlik hissi gelmiyo
normalde is yerinde öglen yemek yedikden sonra mutlaka ardindan bi Tatli canim cekerdi o gitti hic cekmiyo
gün boyu cok nadirdir uyukladigim yada yorgun bitkin hissetigim (tabi gece uyumadiysam o ayri)
cildimde cok fark gördüm, daha canli, göz alti torbalari yada morluklar bile azaldi
o sürekli Tatli yeme istegim azaldi ve canim cektigindede saglikli olarak Tatli istegimi karsiladigim icin az bi tatliyla bi istegim geciyo ve tabi insülin degerimle oynamadigim icin bu sayede o birde gelen yorgunluklar gelmiyo:)
tam tahilli ekmek zaten hayatimda hep vardi Beyaz ekmek yeme aliskanligim yok tam bugday unu kullaniyorum kendi yaptigim seylerde makarnasini pek tüketmiyorum yani cok makarna yemedigim icin. Bulgur pilavi evet yerim, ama daha cok sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum ve Beyaz et tüketiyorumMesela tam tahıllı ekmek, bulgur pilavı, tam buğday makarna gibi şeyler tüketiyor musunuz?
teşekkürler cevaplar için.tam tahilli ekmek zaten hayatimda hep vardi Beyaz ekmek yeme aliskanligim yok tam bugday unu kullaniyorum kendi yaptigim seylerde makarnasini pek tüketmiyorum yani cok makarna yemedigim icin. Bulgur pilavi evet yerim, ama daha cok sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum ve Beyaz et tüketiyorum
Nasıl beslensin sadece şekerini çıkardın ekmek falan yedin ki nasıl yaptın anlatır mısın benim şekere duyarlılığın arttı baş ağrısı yapıyor kanşekeri ve tansiyonum düşüyor baş ağrısından duramıyorum neleri yememeliyimMerhabalar.
Ben de 5 aydır ilave şekersiz besleniyorum. Unlu, paketli, işlenmiş herhangi bir şey yemiyorum.
Son kan tahlilimde neredeyse tüm değerlerimin iyileştiğini ve düzeldiğni gözlemledim.
Kilo verme amacım olmamasına rağmen ve kalori alımını kısıtlamadan ve spor yapmadan 3-4 kilo verdim. Hayatımdaki en zayıf kilodayım, inanasım gelmiyor tartıya.
Yeni beslenme düzenimin en güzel yanı ise, her gün akşam yemeğinden sonra bastıran tatlı krizinin hayatımdan tamamen çıkmış olması. Dün kardeşimin doğum günü pastasından bir çatal bile yiyemedim. Tüküresim geldi.
Ayrıca sivilce problemim azaldı. Cildim şimdi daha iyi durumda.
Herkese kolay gelsin diliyorum.