- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi KirazHanim
dıyetısyenlerınde kendı ıclerınde uzmanlık alanları var mesela ben hayatımda 1 kere dıyetısyene gıttım onda da 4 kılo aldım voleybol takımındaydım profosyonel spor yaptıgım ıcın uzmandan beslenme almak ıstedım gunde 5 dılım ekmek vardı ve 6 ögündu halbukı 6 ögün leptin katilidir, hucre yıkımına yol acar en fazla 3 ogun beslenmek gerekır ... ne kadar yersek okadar leptın dalgasını bozarızListeler uzman bi diyetisyenin listeleri, ben onu baz alarak yapmaya çalışıyorum..
Her uzman o kadar farklı şeyler yazıp çiziyor ki bu konularda insan ne yapacağını şaşırıyor.
Ben kilo verirken kendime hiçbir şeyi kısıtlamadım, sadece kalori saydım ve spor yaptım, yani o zamanlar pasta da yedim börek de ama hep az.. o vakitler bu kadar çok beslenme çeşidinden bihaberdim, o yüzden kalori saymıştım..
Şu an başka bakıyorum olaya ama tamamen sizin gibi olmayı da beceremiyorum..
kılo aldım ama 4 kg yag seklınde almısım sankı 8 kılo almıs gıbı sıstım
2 sene once ılk kılo vermek ıstedıgım zaman bu sebeple ıc hastalıklarına gıttım 42 genel tahlıl ıstedı chekup gıbı, ve tum ıc hastalıkları aynı seyı soyler. asla ekmek yeme karbonhıdratı sebzeden al kuruyemısten al leblebıden al ama asla ekmek yeme der, asla meyve yeme yıyeceksen mesela ham yesıl muz sabah yarım tane ve yanında mutlaka ayran yogurt falan tuket sonrada 1 saat yuru yoksa yeme der ıc hastalıkları ve kalp uzmanı tum proflar boyle soyler.
her dıyetısyen ıcın gecerlı degıl bazılarını tenzıh ederım. benım tanık oldugum ve gorduklerım bılgısayar programından hazır cıktıyı onunuze sermelerı zira aklı melakesı yerınde olan hıc bır beslenme uzmanı sekersız beslenmeye muz ekmek kuru meyve falan koymaz :)
ıc hastalıklarına gıtmenızı tavsıye ederım malum ınsan vucudu konusunda en uzman olanlar onlar :)