Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyi yokuş aşağı saldim gidiyorum valla. Yazılacak menüm yok :'(
İnşallah canim benim. Şekersiz 21 e 59larda başlarsan en az 3 kg versen 56 olursun60.4geldim gelcek hafta 59 gormek istiyorum
İnşallah canim benim. Şekersiz 21 e 59larda başlarsan en az 3 kg versen 56 olursun
Bende yine 61 geldim cok sukur neyseki almamışım bu kiloyu korusam yeter yazlikta yüzerek ve yürüyüş yaparak tekrar başlarım vermeye diye ümit ediyorum
Evet canim inan çok fark ediyor detayli tartışmak.Ayy insallah canim ama bu kez o kadar gider mi bakalim tabi spor ekliycem ,incelme programini dusunuyorum yapabildigim kadarda olsa kardir
Ramazandan tek istegim geri almamakti ,yag kutlen azalmistir canim keske bende kas yag tartilabilsem
Afiyet olsun canimSon sahurumuz afiyet olsun
2 dilim eksi mayali ekmek
Patatesli yumurta ve antep peyniri
Biber yesil cay
1 tatli kasigi fistik ezmesi
Sahuru beklerken asiri acıktım tuzlu baharatlı kraker vardi ondan yedim biraz
Afiyet olsun canimmArefeniz mubarek olsun kizlar❤
Sahur 1kase mercimek corbasi ,1d.elmali tart Allah oruçlarımızı kabul etsinn
Ben dün tartildim 61 ciktimAfiyet olsun canim
Ne zaman tartilacaksiniz? Bugün mü yarin mi? Ben bugün tartilcam
Simdi kahve içiyorum yaninada cikolata acicam annem meniskus ameliyati oldum babamda demas hastasi yarin oraya gidicem izin daha yeni çıktı evimi yaz moduna almam lazim ve esya hazirrlicam sonra yazliga gecerim belki
Anneme kemik suyu koydum ve ekmek mayaladim simdi yani gece uzunnn
İyi bayramlar
Ben tartildim ve 86 geldim. Ama uzulmuyorum inşallah haftaya yeniden başlıyorum
Iyi bayramlar hepinize ⚘
Olsun canim bugun bayram dusunme ,bugun bende yiyorum ama yarin spora basliyorum zaten almamis olmak bile mutluluk
Sagol canimGecmis olsun canim Allah sifa versin ,onlarla ilgilenebilmen ne guzel uzun zmaan kalicaksin galiba hazirlanmak zor kolay gelsinn
Evet hic üzülme ödem olabilirİyi bayramlar
Ben tartildim ve 86 geldim. Ama uzulmuyorum inşallah haftaya yeniden başlıyorum