Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Bugun az tutmussun canim 🤭 yesillikte yesene
Canim ekmegim buyuktu hatta yumurta haslamasammi dedim sonra kiyamadim kendime 🤣🤣. Burada bi market var canim zeytinyagli ekmek ve zeytinyagli tambugday ekmegi cikariyor sandevic ekmeginden biraz buyuk ondan aliyoruz .yesillikde aslinda cikarmistim ama yiyemedim zor bitirdim tostu fazla geldi. Bugun yine kahvalti tabagi hazirlarim ,bugun kizimida kaldiricamn😷 tekne orucu tutturucam ramazani tanitmak adina 🤗

Ve korktugum basima geldi esim burma kadayif almis hemde 1kilo 😅 yarisini annemgile böldum 😂. 1 2 parca yerim yani yalan yok 😂. Orucken ne zaman tartilcaz kizlar ben mesela ac hissediyorum ama fazla ciktim

Ve korktugum basima geldi esim burma kadayif almis hemde 1kilo 😅 yarisini annemgile böldum 😂. 1 2 parca yerim yani yalan yok 😂. Orucken ne zaman tartilcaz kizlar ben mesela ac hissediyorum ama fazla ciktim
Canim ben ramazan sonunda tartilmayi dusunuyorum yani detayli sekilde yine yag ölçümü yaptırırım bakarim ramazan nasil gecmis :))

Canim ekmegim buyuktu hatta yumurta haslamasammi dedim sonra kiyamadim kendime 🤣🤣. Burada bi market var canim zeytinyagli ekmek ve zeytinyagli tambugday ekmegi cikariyor sandevic ekmeginden biraz buyuk ondan aliyoruz .yesillikde aslinda cikarmistim ama yiyemedim zor bitirdim tostu fazla geldi. Bugun yine kahvalti tabagi hazirlarim ,bugun kizimida kaldiricamn😷 tekne orucu tutturucam ramazani tanitmak adina 🤗
Sen yesillik ekle en kötü salatalik. Hem kabizlik hemde süt icin yesillik iyi oluyor. Ekmek oyle olmasi ne guzelmiş.
Senin kiza masallah herseyi ogreniyor ❣️

Sahurdan sonra 12 saat gecince tartil. Çünkü iyice iftara yakinda tartilinca odem oluyomus

Gece yediklerin daha karnindadir canim🤣🤣 12 saat sonra diyorlar 15 16 gibi tartilsan olur bence

Aksam icin esime tatli yapicam iftarı iste yapicak , cok korkuyorum ramazanda ekmek yerken alicam diye sekersize basladigdan beri oncesine gore cokcok.azaltmistim ama seker konusunda hala dikkat ediyorum cikolata hic yemedim ,cayimin sekerini bile 3kati dusurdum🤗

X