- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Teşekkürler canim cok mutlu oldum yaTebrik ederimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canim cok mutlu oldum yaTebrik ederimmmm
Günaydın kizlar 5 günde -1 kg çok mutluyum. Hamile kalma kiloma indim. Asil surecim bundan sonra basliyor
Yok maalesef canim. Kalorili ne varsa doldururlar
Ve 3.bebek yukleniyomus asil surecin babasi basliyomus . Saka saka kizma tebrik ederim dirayetinin emeginin karsiligini aliyorsun almayada devam edeceksin Allahin izniyleGünaydın kizlar 5 günde -1 kg çok mutluyum. Hamile kalma kiloma indim. Asil surecim bundan sonra basliyor
Canim ekmegim buyuktu hatta yumurta haslamasammi dedim sonra kiyamadim kendime . Burada bi market var canim zeytinyagli ekmek ve zeytinyagli tambugday ekmegi cikariyor sandevic ekmeginden biraz buyuk ondan aliyoruz .yesillikde aslinda cikarmistim ama yiyemedim zor bitirdim tostu fazla geldi. Bugun yine kahvalti tabagi hazirlarim ,bugun kizimida kaldiricamn tekne orucu tutturucam ramazani tanitmak adinaBugun az tutmussun canim yesillikte yesene
Emeğinin karsiligi canim cok özenli gidiyosun masAllahTeşekkürler canim cok mutlu oldum ya
Canim ben ramazan sonunda tartilmayi dusunuyorum yani detayli sekilde yine yag ölçümü yaptırırım bakarim ramazan nasil gecmis :))Ve korktugum basima geldi esim burma kadayif almis hemde 1kilo yarisini annemgile böldum . 1 2 parca yerim yani yalan yok . Orucken ne zaman tartilcaz kizlar ben mesela ac hissediyorum ama fazla ciktim
Sen yesillik ekle en kötü salatalik. Hem kabizlik hemde süt icin yesillik iyi oluyor. Ekmek oyle olmasi ne guzelmiş.Canim ekmegim buyuktu hatta yumurta haslamasammi dedim sonra kiyamadim kendime . Burada bi market var canim zeytinyagli ekmek ve zeytinyagli tambugday ekmegi cikariyor sandevic ekmeginden biraz buyuk ondan aliyoruz .yesillikde aslinda cikarmistim ama yiyemedim zor bitirdim tostu fazla geldi. Bugun yine kahvalti tabagi hazirlarim ,bugun kizimida kaldiricamn tekne orucu tutturucam ramazani tanitmak adina
Yok kizmam canim ama bazen korkmuyor degilim surecin babasi simdi basliyor kaldi 22 kgVe 3.bebek yukleniyomus asil surecin babasi basliyomus . Saka saka kizma tebrik ederim dirayetinin emeginin karsiligini aliyorsun almayada devam edeceksin Allahin izniyle
Bu sayfayi acana kadar bir ileri iki geri gittigimde oldu. Son 1 aydir cok iyi gittim kendimede sasiriyorumEmeğinin karsiligi canim cok özenli gidiyosun masAllah
Sahurdan sonra 12 saat gecince tartil. Çünkü iyice iftara yakinda tartilinca odem oluyomusVe korktugum basima geldi esim burma kadayif almis hemde 1kilo yarisini annemgile böldum . 1 2 parca yerim yani yalan yok . Orucken ne zaman tartilcaz kizlar ben mesela ac hissediyorum ama fazla ciktim
Ben haftayi bile bekleyemiyorum dayanirsan ne guzelCanim ben ramazan sonunda tartilmayi dusunuyorum yani detayli sekilde yine yag ölçümü yaptırırım bakarim ramazan nasil gecmis :))
Ve korktugum basima geldi esim burma kadayif almis hemde 1kilo yarisini annemgile böldum . 1 2 parca yerim yani yalan yok . Orucken ne zaman tartilcaz kizlar ben mesela ac hissediyorum ama fazla ciktim
Bende gece çay içmiştim belkide daha fazla eksideyimdir diyorum kendi kendime hahahGece yediklerin daha karnindadir canim 12 saat sonra diyorlar 15 16 gibi tartilsan olur bence
Bende gece çay içmiştim belkide daha fazla eksideyimdir diyorum kendi kendime hahah
Bende cok icerim normalde ama cok siskinlik yapiyorum. Bu aksamdan baslarim içmeyeOlabilir canim pazartesi ins.dahada az cikarsin 1.5litre kadar su iciyorum ben sahurda
Bende cok icerim normalde ama cok siskinlik yapiyorum. Bu aksamdan baslarim içmeye
Tamam cnm birazdan bakayimGece yediklerin daha karnindadir canim 12 saat sonra diyorlar 15 16 gibi tartilsan olur bence